Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 25,3 tys.
  • Wyświetleń 1,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

I za wygląd Series S, zapowiedz Xboxa One SAD, Halo Infinite i za dziesiątki innych rzeczy

Opublikowano

599 po kursie Euro to jednak dużo. 559 trochę bardziej akceptowalne idealne było by 499. Nie przeliczam z dolara bo to nie nasz świat.

Opublikowano

Nie dadzą więcej niż 499$*. Jak w Europie (czy tym bardziej w Azji) zdecydowanie wygrywają, tak w USA różnica na korzyść PS4 jest niewielka. A ameryka to jednak dalej najbardziej łakomy kąsek i sony nie odda go dając cenę większą o 100$ czy nawet 50$.

2020-08-28-19-42-08.jpg

*czyli u nas 499Euro

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Jakby dali 599 to była by powtórka z PS3 a na to sobie już raczej pozwolić nie mogą.

Opublikowano
14 minut temu, Moldar napisał:

Tylko wtedy 360 kosztowała 399, więc różnica była spora.

A równoważne PS3 $499, ale internetowi wojownicy nakręcili hejt, więc teraz każdy pamięta 599.

Opublikowano
1 godzinę temu, nero2082 napisał:

jak zrobią 549 to mogą się pakować 

Wtedy kupią tylko fani, reszta wybierze tańszy i mocniejszy sprzęt od MS. 

Opublikowano

Właśnie dostałem smsa i moge się podzielić, info od insajdera

CENA PlayStation 5 - 499$/499euro

Nie ma za co

Opublikowano

Ja tam idę spać i rano sobie przeczytam newsa na PPE.

Opublikowano

Bzdura, największą sprzedaż z sieciowek.

Opublikowano
5 minut temu, czarek250885 napisał:

Sporo plotek chodzi, że ps5 będzie można kupić jedynie online, czyżby sklepy stacjonarne będą pominięte? 

Tak i tylko do marca 2021, potem nie będzie już konsol. 

Opublikowano
1 minutę temu, Rozi napisał:

Tak i tylko do marca 2021, potem nie będzie już konsol. 

Wiesz mi też wydaje się to śmieszne, jednakże już któreś wideo oglądam na yt i poruszany jest ten temat. Czekam na oficjalne info od Sony. 

Opublikowano

To się nazywa szydera.

Opublikowano
15 godzin temu, beardo0 napisał:

Ja stałem w 30 os kolejce i rodzina przyjechała.

To wyszedłem :down:

Ale na następny dzień, w tym samym miejscu, nie było już kolejki i została jedna sztuka (ktoś zamówił i nie odebrał)

I to był mój początek przygody z Playstation :potter:

Ja stałem jako jeden z pierwszych pod olsztyńskim media markt. Pan z ochrony przed otwarciem sklepu podliczył osoby pierwsze w kolejce i powiedział dla kogo starczy PS4. Reszta mogła się rozejść nikt nie biegał w sklepie. Inna sprawa że moje PS4 od razu po jednym dniu zaczęło płyty wypluwać :kaz: 

Opublikowano

Zdarza się :down:

Ja i tak później sprzedałem

Nie powiem jarałem się na początku, ale wszystko, w co grałem to Resogun, Contrast, Battlefield 4, Killzone Shadow Fall i Infamous Second Son

Więcej na Vicie grałem w tamtym czasie, bo bardziej mi pasowała

Nie potrzeba było tv i gry mi jakoś bardziej leżały oraz szczękę ciągle zbierałem z podłogi, że coś takiego jest możliwe na przenośnej konsolce

Opublikowano
Godzinę temu, beardo0 napisał:

Zdarza się :down:

Ja i tak później sprzedałem

Nie powiem jarałem się na początku, ale wszystko, w co grałem to Resogun, Contrast, Battlefield 4, Killzone Shadow Fall i Infamous Second Son

Więcej na Vicie grałem w tamtym czasie, bo bardziej mi pasowała

Nie potrzeba było tv i gry mi jakoś bardziej leżały oraz szczękę ciągle zbierałem z podłogi, że coś takiego jest możliwe na przenośnej konsolce

Miałem podobnie tyle że ja wtedy wolałem grać na Wii u, pc i Vita bo na PS4 zero dobrych gier. No ale bloodborne wynagrodził mi z nawiązką tylko chyba po 2 latach od premiery konsoli :ragus:

Najgorsze były te multiplatformy stojące między generacjami chyba 3 lata nas męczyli zanim zobaczyliśmy coś tylko pod nową generację. Z tamtego okresu miło wspominam tylko Black flag, alien isolation, pierwszego "nowego" Wolfenstein i tyle. A i jeszcze w tamtym okresie grałem w dark souls 2 na ps3. Gierka nie wyszła na start na nowej generacji a tylko na starej a dawał więcej frajdy niż wszystko na PS4 i Xbox one razem wzięte:pawel:

Opublikowano
20 minut temu, blantman napisał:

3 lata nas męczyli zanim zobaczyliśmy coś tylko pod nową generację

Tak, tak, a Killzone Shadow Fall, Infamous Second Son?