Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
19 minut temu, BRY@N napisał(a):

Jest promocja na PS+ Extra i Premium ale jak zwykle tylko dla wybranych.

Ja jak anulowałem w tym miesiącu to proponowali mi 25% zniżki przy premium, a mam do 19 lutego ale ja mam to w pompce bo robie zawsze kilka miesięcy przerwy.

Opublikowano

No zdecydowanie jeden z najlepszych State of Play. Kena to jedna z moich ulubionych giereczek z PS5, więc oczywiście day one. To samo Silent Hill Townfall, który wygląda na o wiele bardziej rozbudowaną grę, niż się spodziewałem. Na plus też powrót Castlevanii i wydostanie z więzienia PS3 mgsa czwórki. Requiem i Saros trochę niepotrzebne, bo już dawno sprzedali mi te gry.

Natomiast zapowiadanie na tak wczesnym etapie produkcji rimejku trylogii oryginalnego GoWa trochę beka, bo ta gra pewnie wyjdzie gdzieś w 2029/2030. Do zapomnienia na razie. Komórkowy GoW java za 134 zł też mnie trochę rozśmieszył. Postawcie to przy Silksongu za 89 zł kaz

Opublikowano

Przed chwilą obejrzałem, i to był mocny pokaz. MGS4 pass, bo mam na PS3, ale Castlevania spoko. Tokon w pytę, Black Myth: Cock może być dobry. No i wiadomo że w Pragmacie będzie więcej lokacji niż ta baza.

Opublikowano

Kilka rzeczy:

+ Brigandine Abyss - taktyczne RPG od NIS America chwali się, że w rozwój zaangażowanych było kilku poważnych twórców, w tym Masayuki Horikawa (Fire Emblem: Path of Radiance) jako nadzorca, Rei Kondoh (Okami, Bayonetta, Fire Emblem: Three Houses) jako kompozytorka oraz Junko Kawano (seria Suikoden, Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes) jako projektantka postaci - wygląda świetnie, szczerze to ominęło mnie to, chyba podglądałęm w tym czasie meczyk, może być lepsze niż nowy Fire Emblem

+ Horizon z babą z kulami zamiast nóg za słaby na SoP

+ BARDZO mało gaasów

+ Sony obserwuje rynek i wyraźnie zaczyna stawiać na gry singlowe na swoich pokazach, pomogły w tym ostatnio spektakularne porażki Concorda i Highguard, chyba zauważyli, że promocja gaasów powinna być bardziej hmm dyskretna

+ Kena wygląda rewelacyjnie

+ John Wick

+ Kolekcja MGS vol. 2 zawsze na plus, fajnie, że MGS 4 wychodzi z PS3

+ Kilka nowych metroidvanii na znanych markach, Castlevania i Legacy of Kain

+ Dobra zajawka Pragmaty

+ Control Resonant jeszcze musi popracować nad systemem walki, przynajmniej tak mi się wydaje, natomiast design i prowadzenie fabuły to już po trailerze widać topkę

+- GoW Trilogy - nie wiem co o tym myśleć, czy to będzie bardziej stary GoW, czy bardziej GoW 2020, bardziej mi pasuje podejście z oryginalnej trylogii dla młodego Kratosa i co będzie z zabijaniem kobiet i scenami seksu w nowoczesnym gamedevie SONY nie wiem czy to przejdzie to fakt, ale musi, powinno

+- nie wiem co myśleć o Sarosie, wyraźnie chcą, by gra sprzedała się dużo lepiej i była zwyczajnie łatwiejsza dla tatuśków (nie, żebym sam nie miał dzieci, ale wiecie o co chodzi xD), ale czy to oznacza, że to iż gra będzie dla każdego, to nie będzie tak dobra dla fanów Returnala? Może się tak okazać, ale wyjdzie w praniu

+- nie wypróbowałem nowej Govanii jeszcze, ale artstyle też mi nie podszedł, nie tak sobie wyobrażałem, aczkolwiek po obejrzeniu dev diary i combat trailer tam wygląda to znacznie lepiej, cena 134 zł uważam szczerze jako fan serii, że powinni to wrzucić do Plusa za free i to w każdym tier, wtedy nie byłoby tyle komentarzy o "tańszy" styl graficzny

- Trailer Residenta, wielkie WTF, po co te spoilery, o co chodzi Capcom?

Opublikowano

Ciekawe czy Sony obraziło się na Sauare Enix i nie ma zamiaru już promować ich gierek. Gier od takiego Konami było w opór i widać, że tu miłość kwitnie.

Opublikowano
1 minutę temu, Patapon napisał(a):

Ciekawe czy Sony obraziło się na Sauare Enix i nie ma zamiaru już promować ich gierek. Gier od takiego Konami było w opór i widać, że tu miłość kwitnie.

To akurat nie dziwne, że się obrazili trochę :)

Opublikowano

Oglądam właśnie od początku, śmiech że jednym z otwierających newsów PLAYSTATION SHOWCASE jest Death Stranding 2 na PC facepalm Skośnookich po**ało do końca.