Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 27,9 tys.
  • Wyświetleń 2,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• To my mamy nie mieć wyboru bo Ty masz burdel w pudełkach

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał(a):

no właśnie Jimmy ty być coś napisał. Jak tam się trzymasz po tym gongu? będziesz kupował cyfrę, czy może przesiadka na Nintendo albo GOGa?

Chłop kupuje lalki murzynów i wszystko co mu podsunie sony bez chwili refleksji a ty pytasz czy łyknie to co zrobi jego kochane korpo?? dynia Właśnie na takich akolitów liczy sony w tym ciężkim dla nich czasie gdzie muszą mierzyć sie z falą HEJTU (

Opublikowano

Ja z tyłu głowy jednak jeszcze widze opcje ze oglosza ze dotyczy to tylko 1st party a wydawcom 3rd dadza wolną ręke, ps6 z napedem jedynie do dokupienia. Takie zdechniecie nosnikow ale smiercia naturalna a nie sciecie lba kataną.

Ale to raczej takie myslenie zyczeniowe i szanse sa na to pewnie mizerne.

Opublikowano

Albo Messer w czarnych rękawiczkach zamiast do paczkomatu po przesyłkę z Perfect Blue to do żabki po hot doga i doładowanie PSN

Opublikowano
3 godziny temu, devilbot napisał(a):

Najbliższa jesień to przesyt spowodowany premierą GTA no i ile z tych gier to prawdziwe AAA na poziomie gier Sony

oby żadna

Opublikowano

Screenshot_20260703-112252_Google.png

Nie ma większych hipokrytów niż twórcy tych dwóch wyżej wymienionych tytułów którzy sami po części mieli w tym swój wkład wydając pierw tylko wersję cyfrowe, a po czasie pudełka licząc, że najwięksi fani pelikany kupią drugi raz. Ha tfu na nich.

Opublikowano
2 minuty temu, kanabis napisał(a):

Ja z tyłu głowy jednak jeszcze widze opcje ze oglosza ze dotyczy to tylko 1st party a wydawcom 3rd dadza wolną ręke

Do Sony należy fabryka w której produkowane są wszystkie wersje pudełkowe gierek na PS. Skoro ją zamykają to możesz sobie złożyć dwa do dwóch.

Opublikowano
24 minuty temu, devilbot napisał(a):

Będziecie grać w starocie 10 lat po premierze za 30zł jak Mendrek

Może tak być choć jeszcze do ogarnia została masa dobra.

Opublikowano

No właśnie to co mają jedną fabrykę do tłoczenia płyt blueray i filmy też od razu przestaną robić?

Opublikowano
4 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Oni to tłoczą w jednym tylko miejscu?

Nie ale już w ciągu kilku ostatnich lat zamknęli takie miejsca i zwolnili z tej gałęzi 350 osób

Opublikowano
38 minut temu, Pix napisał(a):

Na szczęście potężny pisarion już zdecydował się na STANOWCZE kroki, dlatego Sony zaraz się przestraszy i wycofa ze swoich planów banderas

I jeszcze ten pomysłowy hasztag, niesamowity człowiek obama

Screenshot_20260703_105846_Facebook.jpg

Właśnie po ogłoszeniu też anulowałem bo nie korzystałem nawet z tego. No wiadomo lepiej nic nie robić, nie odczują tego ale z twoim tokiem myślenia dalej byśmy jedli banany i skakali po drzewach.

Opublikowano
1 minutę temu, mario10 napisał(a):

Może tak być choć jeszcze do ogarnia została masa dobra.

Idealnie siada teraz też zamknięcie sklepiku PS3 i vity dla tych którzy by chcieli pierdolić przesiadkę bo mają mega backlog na starej konsoli heh

Plus wycofanie z wydawania na PC.

Wszystko idealnie wycyrklowane żeby Cię wpuścić w jeden właściwy ekosystem ;)

Opublikowano

Mnie tak w sercu kłuje i łzy napływają do oczu jak kupuje grę w cyfrze, że to jest ból aż trudny do opisania, zawsze wolałem pudełko i nigdy nie kupowałem gry żeby przejść i sprzedać ale pewność tego, że jakby coś się miało stać w życiu złego i zawsze mogę spieniężyć te pudełka dawała mi po prostu spokój na zakupach i luźne jajca. Telefon po 3 latach mogę sprzedać i kasę włożyć w nowszy model, samochód mogę sprzedać, mieszkanie mogę sprzedać, nawet ubrania mogę sprzedać ale gry muszę kupować na wieczność i pieniądze wrzucać do studni z ogniem.
Już nie będzie wysyłania fotek pudełka leżącego na siedzeniu w samochodzie do kumpli/brata z tekstem ,,teraz mnie nie będzie przez jakiś czas, trzymajcie się lapka'', na nudnych zakupach w centrum handlowym z narzeczoną już nie pójdę do elektro marketu zobaczyć co tam mają i w jakich cenach /.
Pisałem tutaj, że lubię PlayStation bo nikt mi tutaj nie obiecuje gruszek na wierzbie i wiem, że będzie tylko gorzej i gorzej no i rzeczywiście miałem racje ale nie spodziewałem się, że te pudełka umrą po takim jednym szybkim cięciu.
Nie napiszę, że ,,uuu UGA-BUGA idę w PC kurde'' bo ja nie chcę iść w PC / na razie nie wiem jak się do tego dostosuje jest mi przykro, że taka pierdoła jak pudełko z płytą praktycznie pozbawioną gry niki jest dla Sony taką solą w oku, że muszą mi to odbierać.

Opublikowano
10 minutes ago, drozdu7 said:

Idealnie siada teraz też zamknięcie sklepiku PS3 i vity dla tych którzy by chcieli pierdolić przesiadkę bo mają mega backlog na starej konsoli heh

Plus wycofanie z wydawania na PC.

Wszystko idealnie wycyrklowane żeby Cię wpuścić w jeden właściwy ekosystem ;)

Sklepik na PS3 niech sobie w dupę wsadza lepiej zrobić softmod i masz wszystko z działającymi trofikami.

Opublikowano

To skoro już koniec definitywny pudełek to z ciekawości, która konsola PS skończy z największą biblioteką gier fizycznych? PS4>PS5>PS2>PS3>PS1? Chyba jakoś tak to będzie leciało.

Opublikowano
5 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

Nie napiszę, że ,,uuu UGA-BUGA idę w PC kurde'' bo ja nie chcę iść w PC /

Przecież Ty już tam siedzisz ze swoim ROG Ally.

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał(a):

Przecież Ty już tam siedzisz ze swoim ROG Ally.

prawda ( ale to taki sprzęcik dodatkowy/uzupełniający/dogrywający.

Opublikowano
Godzinę temu, Pix napisał(a):

Na szczęście potężny pisarion już zdecydował się na STANOWCZE kroki, dlatego Sony zaraz się przestraszy i wycofa ze swoich planów banderas

I jeszcze ten pomysłowy hasztag, niesamowity człowiek obama

Screenshot_20260703_105846_Facebook.jpg

No i z czego podśmiechujki? Chłop zadecydował portfelem już teraz, to jest jedyny język który korporacja rozumie w takich przypadkach. Wszelkie stękania, żale wylewane w internecie albo olaboga pisanie petycji możecie sobie wsadzić w dupe.

Będzie śmiesznie patrzeć na posty niektórych tutaj po tym jak jesienią 2027 w zakupach growych pojawia się zdjęcia pudełeczek z konsolą PS6

Opublikowano
1 minute ago, MaZZeo said:

No i z czego podśmiechujki? Chłop zadecydował portfelem już teraz, to jest jedyny język który korporacja rozumie w takich przypadkach. Wszelkie stękania, żale wylewane w internecie albo olaboga pisanie petycji możecie sobie wsadzić w dupe.

Będzie śmiesznie patrzeć na posty niektórych tutaj i po tym jak jesienią 2027 w zakupach growych pojawia się pudełeczka z konsolą PS6.

Wcześniej jeszcze temat PS6 premiera, preorder i ogólna szajba :] i gorączkowe wyczekiwanie zmian statusów u kuriera

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał(a):

Wcześniej jeszcze temat PS6 premiera, preorder i ogólna szajba :] i gorączkowe wyczekiwanie zmian statusów u kuriera

banderas

Opublikowano
1 minutę temu, Szermac napisał(a):

banderas

Cieszysz się bo jesteś jednym z nielicznych klapow full digital.

Dla ciebie przyszłość jest świetlana.

Przejdziesz sobie płynnie na następną generację, a wszystkie gry razem z tobą. Nic się nie zmieni twoje gry dodatkowo zadziałają kiedyś tam na handheldzie a nikt przecież tych gier Ci nie zabierze.

Na tym forum trochę pewnie minie zanim wskoczy taki mindset.