Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty: Modern Warfare (2019)

Featured Replies

Opublikowano

Dlatego ja sobie podaruje i poczekam aż się sytuacja rozwinie. Może przynajmniej ograniczą OP itemki w lootboxach.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 170,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przyznam, że gdyby ktoś niedawno mi powiedział że wezmę CoDa na premierę to popupakłbym się w czoło, jednak przyjemna beta i obietnica realistycznej kampanii sprawiła, że sięgnąłem po ten tytuł.

• Codzik  stwierdzam jaranko, oczywiście jak zwykle tylko na singla bo jestem jedną z 12 osób na planecie które grają w coda tylko dla singla  

• to ja biorę ten preorder zamiast Kubsona        Tryb zapowiada się dobrze, niestet gra w niego jakiś dzban. Wygląda jakby Call of Duty  szło na ratunek Battlefieldowym si

Opublikowano
  • Autor

Hmm... Czy tu przypadkiem nie mówią o podobnej autentyczności, w którą ongiś próbowały się bawić współczesne wcielenia Medal of Honor? :philosoraptor:

W każdym razie intryguje mnie to, co widzę. W końcu w singlu cod-a coś ponad mokry sen Michaela Baya i skrypty? Bardzo chętnie :ohboy:

Edytowane przez Frantik

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

1) Sklepy Media Markt oraz mediamarkt.pl. Przy zakupie edycji przedpremierowych otrzymamy Steelbook
2) Fizyczne sklepy Media Expert. Przy zakupie otrzymamy figurkę Kapitana Price’a.

Cyfrowe dodatki znajdziemy w ofercie Euro RTV AGD (Tematyczny emblemat w grze, Wizytówka, Zawieszka do broni) oraz sieci Empik (3 godziny Podwójnego Doświadczenia).

takie cos z fb...moze komus sie przyda 
Opublikowano

Kto z Was bedzie pykal online na PC? Jesli sa tu takie osoby to podawajcie swoje identyfikatory z bettlenet, jak nie chcecie tutaj publicznie to mozecie na priv :) I napiszcie tez od razu czy gracie tylko na myszce czy czasem dla odmiany tez padem, bo ja jestem chetny i na to i na to :)

Opublikowano

W becie na ps4 nie było wsparcia hdr. Jak w pełnej wersji też nie będzie to się wkur....!!

Opublikowano

Patch na koxie 81gb to info dla tych co biorą pudła 

Opublikowano

Patrząc na zdjęcie kolegi @creatinfreak nasuwa mi się pytanie:

Czy można wybrać do zassania i tym samym uruchomienia tylko i wyłącznie modułu multiplayerowego? nie ukrywam, że singlem jestem zainteresowany jak zwyczajami plemiennymi Masajów na przełomie XVII - XVIII wieku.

Opublikowano

Dajcie znać jak kampania, bo srulti mam w pompie :) Liczę na co najmniej poziom Black Ops.

Edytowane przez [InSaNe]

Opublikowano

Kampania chu,jowa jak w każdym codzie mam nadzieje ze pomogłem :lapka:

Opublikowano

Dawno odbiłem od CoD-a, ale kampanię w World at War wspominam z sentymentem. Takie płacze były o przegięty poziom trudności na Veteranie (jesli dobrze pamiętam, głównym zarzutem był spam granatami), a ja tak lubiłem tę grę (multi też uwielbiam), że zrobiłem calaka na Xboskie i dwa razy platynę na PS3. xd

Opublikowano

kiedy embargo znika? Jutro premiera i recek nie ma. Jaram się jak za czasów pierwszego Moderna, jutro będzie grane :D

Opublikowano

Rozumiem, że jak dotrwać do 24 to dzisiaj włączę?

3 godziny temu, Frantik napisał:

@popi_91 FranTicPL :lapka:

easye83

Opublikowano
8 godzin temu, Frantik napisał:

@popi_91 FranTicPL :lapka:

Nie mogłem Cię dodać (opcja wyślij prośbę była nieaktywna), ale wujek google pomógł i już wiem o co kaman, musisz podać jeszcze swój 4 cyfrowy identyfikator, jak w aplikacji battlenet rozwiniesz tą strzałeczkę w prawym górnym rogu przy Twoim nicku to tam po hasztagu będą 4 cyfry i trzeba wpisać to wszystko i dopiero można kogoś dodać. 

@easye - to samo co wyżej. 

PS. Możecie Wy mi wysłać zapro: popiol#2410

Opublikowano

Dźwięk w tej grze na kinie domowym to jest majstersztyk. Do tej pory wzorem był Battlefield, ale tu jest jeszcze lepiej. Kosmos. Ale i grafika fajna w 4k i z HDR. Na OLED sceny w podziemiach i z racą... czapki z głów.

Gameplay... stary dobry cod.

Opublikowano

Brak polskiej flagi w multi jest bardzo smutne. Niedopuszcajace

Opublikowano

Spczyście się to prezentuje na oledzie a udźwiękowienie to jak ktoś wyżej napisał z porządnym basem urywa łeb. 

Opublikowano

lx5ukitnxku31.png?width=640&crop=smart&a

a0k6l1ogoku31.png

wszystkie skórki na bron wiec moze jest szansa ze nie będzie jakiegoś kolorowego jarmarku

btw. zawartość z dysku instalowała mi sie dłużej niż ściągał się 81gb patch. Chyba powoli czas sie zegnać z tradycyjnymi pudełkami...

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

poza tymi różowymi, żółtymi, czerwonymi, jaskrawo zielonymi?

Ale i tak lepiej niż w poprzednikach.

Opublikowano
Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał:

Gameplay... stary dobry cod.

Ech, najgorzej.