Opublikowano 16 marca 20232 l Strasznie w chuja grali tymi trailerami i pokazem gameplayu strasznie ta firma się zmienia.
Opublikowano 16 marca 20232 l @Paolo de Vesir - wpadłem tylko oznaczyć xD Niesamowita BOMBA się szykuje co!
Opublikowano 16 marca 20232 l Chciałbym myśleć, że to jakiś early build, ale kogo ja oszukuję. Teraz, easye napisał: @Paolo de Vesir - wpadłem tylko oznaczyć xD Niesamowita BOMBA się szykuje co! poczekam do pełniaka, a ty w między czasie jaraj się Diablo które „dostarczylo Sony” i które „polatali”
Opublikowano 16 marca 20232 l Napierdalają w te pady jak jakieś mashujące downy strasznie chujowo to wygląda jak na grę za 349 zł.
Opublikowano 16 marca 20232 l Ja w sumie poczekam do pełnej wersji - lokacje z poprzednich materiałów i tak będą w grze, a grać będę na PC, więc znika cała pstrokatość UI.
Opublikowano 16 marca 20232 l To samo miejsce teraz vs gameplay sprzed 3 miesiecy. No cos im sie tam chyba pojebalo i rozjasnili cale gre xD Stary gameplay wygladal znacznie lepiej Edytowane 16 marca 20232 l przez Dahaka
Opublikowano 16 marca 20232 l 32 minuty temu, Dahaka napisał: To samo miejsce teraz vs gameplay sprzed 3 miesiecy. No cos im sie tam chyba pojebalo i rozjasnili cale gre xD Stary gameplay wygladal znacznie lepiej No ten stary gameplay jest z PC, więc zapewne ma wyższe ustawienia, w tym AO i oświetlenia (bo raczej dali gameplay z max ustawień) plus mogła być inaczej ustawiona gamma. No i to konsolowe UI też swoje robi. Edytowane 16 marca 20232 l przez tjery
Opublikowano 16 marca 20232 l W komentarzach pada info, że nawet nie sama jasność co promień światła jest na maxa.
Opublikowano 16 marca 20232 l 28 minut temu, Paolo de Vesir napisał: W komentarzach pada info, że nawet nie sama jasność co promień światła jest na maxa. Chodzi ci o komentarz z light radius? xd To jest żart, light radius to stat ze starych diablo który rozjaśniał otoczenie wokół postaci.
Opublikowano 17 marca 20232 l Ale szczerze mówiąc mała jest szansa by ta gra była dobra na premierę. Nie wiem czy pamiętacie jak wyszło D3 co to był za badziew
Opublikowano 17 marca 20232 l 7 godzin temu, UberAdi napisał: Chodzi ci o komentarz z light radius? xd To jest żart, light radius to stat ze starych diablo który rozjaśniał otoczenie wokół postaci. Tak.
Opublikowano 17 marca 20232 l To już lepiej chyba w Grim Dawn albo tego Wolcena pograć. Dodatkowym atutem tych dwóch tytułów jest to, że nie trzeba być always online żeby pograć w singlu Wiecie, ten ficzer, który jeszcze kilka lat temu był oczywisty w gierkach.
Opublikowano 17 marca 20232 l W 3 sklepach wczoraj zrobilem preorder, ale na pepperze mowia,ze juz sie klucze skonczyly. Amazon podobno jeszcze ma, ale juz mi sie nie chce probowac, zagram za tydzien.
Opublikowano 17 marca 20232 l 8 minutes ago, Bzduras said: To już lepiej chyba w Grim Dawn albo tego Wolcena pograć. Dodatkowym atutem tych dwóch tytułów jest to, że nie trzeba być always online żeby pograć w singlu Wiecie, ten ficzer, który jeszcze kilka lat temu był oczywisty w gierkach. Grałem w Grim Dawn. Mam z tą gra jeden problem. Mam wrażenie, że nie czuć powera umiejętności. Nie ma tej soczystości w zabijaniu mobile.
Opublikowano 17 marca 20232 l 54 minuty temu, Shen napisał: W 3 sklepach wczoraj zrobilem preorder, ale na pepperze mowia,ze juz sie klucze skonczyly. Amazon podobno jeszcze ma, ale juz mi sie nie chce probowac, zagram za tydzien. A to chuj im w dupę. Ja złożyłem w ME, ale zaraz pójdzie cancel. Poczekam jeszcze z zakupem, premiera dopiero w czerwcu.
Opublikowano 17 marca 20232 l w Perfectblue i ultimie jeszcze mozna podobno wysępic klucze, preorder z platnoscia przy odbiorze a potem rezygnujemy
Opublikowano 17 marca 20232 l 12 minut temu, Shen napisał: w Perfectblue i ultimie jeszcze mozna podobno wysępic klucze, preorder z platnoscia przy odbiorze a potem rezygnujemy Zwierzeta. Preorder zdjety na czas bety. Rece opadaja, wiecie ze to kosztuje duzo pracy? Jeszcze sie nakrecaja na pepperze jak syzbko w perfectblue kluczyk przyszedl, a zaraz potem anulowal zamowienie HIHIHI hihihIHI HIHIHIHIHIHI Pana Shena prosze zeby nic u nas nigdy juz nie kupowal, dzieki!
Opublikowano 17 marca 20232 l 2 minuty temu, Dave Czezky napisał: Zwierzeta. Preorder zdjety na czas bety. pepper Ja wziąłem w ultimie, bo nimi gardze
Opublikowano 17 marca 20232 l To mozesz gardzic i nami, dziekuje za dotychczasowe zakupy. Teraz moglibysmy sprzedawac diablo, kiedy jest hajp, to nie, nie moge, bo mi zaraz serwer padnie przez cebulakow.
Opublikowano 17 marca 20232 l To kolejna sprawa dla Growego Szamba w sensie sępienie kodzikow na betę która i tak będzie dla wszystkich plus to oprawa D4 wyglądająca jak D3