Skocz do zawartości

DIABLO IV

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 217,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• number_nine
    number_nine

nie zapomnijcie przełączyć sie na brazylijski albo turecki sklep, żeby było jeszcze taniej. a na obiad ryż z gównem 

• Ta gra to jedna wielka beka z masą minusów ale nie mam własnego zdania bo pyerdolę jedno i to samo od początku w tym temacie  a to, że się podpieram opiniami innych recenzentów tylko pokazuje, że sam

Opublikowano

Jeśli to się okaże prawda to ja pierdole.

Opublikowano

Chciałbym myśleć, że to jakiś early build, ale kogo ja oszukuję. :sapek:

Teraz, easye napisał:

@Paolo de Vesir - wpadłem tylko oznaczyć xD

Niesamowita BOMBA się szykuje co!

poczekam do pełniaka, a ty w między czasie jaraj się Diablo które „dostarczylo Sony” i które „polatali” :kekw:

Opublikowano

image.thumb.png.fd7c12ff156a97421579fcb7ab84ab37.png

To samo miejsce teraz vs gameplay sprzed 3 miesiecy.

No cos im sie tam chyba pojebalo i rozjasnili cale gre xD

Stary gameplay wygladal znacznie lepiej

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano
32 minuty temu, Dahaka napisał:

image.thumb.png.fd7c12ff156a97421579fcb7ab84ab37.png

To samo miejsce teraz vs gameplay sprzed 3 miesiecy.

No cos im sie tam chyba pojebalo i rozjasnili cale gre xD

Stary gameplay wygladal znacznie lepiej

No ten stary gameplay jest z PC, więc zapewne ma wyższe ustawienia, w tym AO i oświetlenia (bo raczej dali gameplay z max ustawień) plus mogła być inaczej ustawiona gamma. No i to konsolowe UI też swoje robi.

Edytowane przez tjery

Opublikowano
28 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

W komentarzach pada info, że nawet nie sama jasność co promień światła jest na maxa.

Chodzi ci o komentarz z light radius? xd To jest żart, light radius to stat ze starych diablo który rozjaśniał otoczenie wokół postaci.

Opublikowano

Ale szczerze mówiąc mała jest szansa by ta gra była dobra na premierę. Nie wiem czy pamiętacie jak wyszło D3 co to był za badziew

Opublikowano

To już lepiej chyba w Grim Dawn albo tego Wolcena pograć. Dodatkowym atutem tych dwóch tytułów jest to, że nie trzeba być always online żeby pograć w singlu :spicy: Wiecie, ten ficzer, który jeszcze kilka lat temu był oczywisty w gierkach.

Opublikowano

W 3 sklepach wczoraj zrobilem preorder, ale na pepperze mowia,ze juz sie klucze skonczyly. Amazon podobno jeszcze ma, ale juz mi sie nie chce probowac, zagram za tydzien.

Opublikowano
8 minutes ago, Bzduras said:

To już lepiej chyba w Grim Dawn albo tego Wolcena pograć. Dodatkowym atutem tych dwóch tytułów jest to, że nie trzeba być always online żeby pograć w singlu :spicy: Wiecie, ten ficzer, który jeszcze kilka lat temu był oczywisty w gierkach.

Grałem w Grim Dawn. Mam z tą gra jeden problem. Mam wrażenie, że nie czuć powera umiejętności. Nie ma tej soczystości w zabijaniu mobile. 

Opublikowano
54 minuty temu, Shen napisał:

W 3 sklepach wczoraj zrobilem preorder, ale na pepperze mowia,ze juz sie klucze skonczyly. Amazon podobno jeszcze ma, ale juz mi sie nie chce probowac, zagram za tydzien.

A to chuj im w dupę. Ja złożyłem w ME, ale zaraz pójdzie cancel. Poczekam jeszcze z zakupem, premiera dopiero w czerwcu. 

Opublikowano

w Perfectblue i ultimie jeszcze mozna podobno wysępic klucze, preorder z platnoscia przy odbiorze a potem rezygnujemy :)

Opublikowano
12 minut temu, Shen napisał:

w Perfectblue i ultimie jeszcze mozna podobno wysępic klucze, preorder z platnoscia przy odbiorze a potem rezygnujemy :)

Zwierzeta.

Preorder zdjety na czas bety.

Rece opadaja, wiecie ze to kosztuje duzo pracy? Jeszcze sie nakrecaja na pepperze jak syzbko w perfectblue kluczyk przyszedl, a zaraz potem anulowal zamowienie HIHIHI hihihIHI HIHIHIHIHIHI

Pana Shena prosze zeby nic u nas nigdy juz nie kupowal, dzieki!

Opublikowano
2 minuty temu, Dave Czezky napisał:

Zwierzeta.

Preorder zdjety na czas bety.

pepper :dunno:

Ja wziąłem w ultimie, bo nimi gardze :)

Opublikowano

To mozesz gardzic i nami, dziekuje za dotychczasowe zakupy.

Teraz moglibysmy sprzedawac diablo, kiedy jest hajp, to nie, nie moge, bo mi zaraz serwer padnie przez cebulakow.

Opublikowano

To kolejna sprawa dla Growego Szamba :) w sensie sępienie kodzikow na betę która i tak będzie dla wszystkich plus to oprawa D4 wyglądająca jak D3 :)