Gattz 217 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 przypominam tylko ze w oryginale nemesis i biegal i powoli chodzil za nami i nie wiedzielismy kiedy nagle z jednego przejdzie w drugie Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Nemesis raczej nie będzie za nami biegać. Gra byłaby wtedy za bardzo utrudniona. Może co najwyżej raz na jakiś czas zaszarżować w naszą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Wiele zależy też od map, po których będzie się poruszał. W trailerach było widać, że bez problemu umie doskoczyć piętro wyżej albo przebić się przez podłogę. Oby zaimplementowali to w gameplayu. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Ale Wy macie problem z tym Nemesisem. W oryginalnej dwójce MR X chodził za nami i podobnie to zaimplementowali w Remake. W oryginalem trójce nemesis i chodził i biegał więc pewnie taka mechanika czy dynamika będzie również podobnie rozwiązana. Nie możecie po porstu poczekać tych 2 miesięcy? Cytuj Odnośnik do komentarza
bartez85 8 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Dożyłem czasów w których są polskie napisy w serii Resident Evil. Ceny europejskiej też 250 złotych za pre-order. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Polskie napisy są od RE5 już, także już trochę tych residentów z pl napisami wyszło. 250 zł to standardowa cena nowych gier na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartez85 8 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 50 minut temu, Faka napisał: Polskie napisy są od RE5 To jest kalka czwórki.W szóstkę oraz siódemkę nie grałem.Odpowiednio strzelanina bez sensu oraz Teksańska Masakra w wersji japońskiej. 2 1 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Nie to żeby Resident kiedykolwiek afiszował na coś więcej niż horror klasy B także wiesz To nie Silent Hill. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 1 godzinę temu, bartez85 napisał: To jest kalka czwórki.W szóstkę oraz siódemkę nie grałem.Odpowiednio strzelanina bez sensu oraz Teksańska Masakra w wersji japońskiej. Za szkalowanie szóstki dałbym plusika, ale nie grałeś, więc teoretyzujesz. Natomiast za obrażanie REVII należy się minus, bo gdybyś zagrał to byś wiedział, jakie głupoty pierdzielisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Szóstka? Fajna gra akcji ze złym tytułem i trochę za bardzo napakowana contentem. Siódemka? Horror kozak, na VR musi zapełniać pampersy szybciej niż niemowlak na podwójnej dawce kaszki. 10 godzin temu, Dr.Czekolada napisał: Nie to żeby Resident kiedykolwiek afiszował na coś więcej niż horror klasy B także wiesz To nie Silent Hill. Dokładnie to. Jeśli ktokolwiek "bał się" grając w Residenty to prawdopodobnie przeszły mu obok nosa Silent Hille, Fatal Frame'y i inne, dużo bardziej klimatyczne i nastawione na atmosferę giereczki. 4 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 324 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Ja wiem, że RE pod względem straszenia to nie Silent Hill czy Fatal Frame, ale przy oryginalnej jedynce, dwójce i trójce autentycznie srałem ze strachu. Dopiero później zrobiło się luźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Resident poza straszeniem miał jeszcze coś czego ww. gry nie oferowały czyli dobry model rozgrywki. Walka w SH czy FF to jakaś padaka jeśli porównać to z którymkolwiek RE z klasycznej trylogii. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Ty no jak ktoś grał sobie w RE w końcówce lat 90-tych i mając za alternatywne tylko Silent Hill, to nie wiem czemu miałby się nie bać, albo chociaż czuć niepewnie przemierzając rezydencję/posterunek. Teraz po przemieleniu dziesiątek survival-horrorów perspektywa napewno się zmieniła, ale nie było tak źle z RE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Bestbuy bedzie dodawal steelbook Moze u nas tez sie ktos obudzi jeszcze 4 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 13 godzin temu, Josh napisał: Ja wiem, że RE pod względem straszenia to nie Silent Hill czy Fatal Frame, ale przy oryginalnej jedynce, dwójce i trójce autentycznie srałem ze strachu. Dopiero później zrobiło się luźniej. Siódemkę polecam, ja, prawie 40 letni facet 30letnim stażem w gierkach srałem ze strachu Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 933 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 55 minut temu, Gregor var Emreis napisał: Siódemkę polecam, ja, prawie 40 letni facet 30letnim stażem w gierkach srałem ze strachu Nie jestem pewien czy 30 lat grania w Mario jest dobrym sposobem wzmacniania nieustraszoności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 2 godziny temu, mugen napisał: Nie jestem pewien czy 30 lat grania w Mario jest dobrym sposobem wzmacniania nieustraszoności. Grałem w Kirby też. Jak nie grałeś to nie wiesz co to strach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 W dniu 30.01.2020 o 11:33, smoo napisał: Bestbuy bedzie dodawal steelbook Moze u nas tez sie ktos obudzi jeszcze Na razie kolekcjonerkę zamówiłem ale tego steel’a też bym przytulił Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Szkoda, że Jill na steelbooku wygląda jakby wklejona w paintcie. Kupiłbym go, ale w Polsce pewnie nie będzie do kupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Okropny ten steelbook, nie ma czego żałować. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 W dniu 31.01.2020 o 16:17, Wesker napisał: Na razie kolekcjonerkę zamówiłem ale tego steel’a też bym przytulił Troche chora akcja ze strony Capcomu. 2ke wydali w pieknym stylu. Tutaj kolekcjonerka bez steela. Mozna sie wpienic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 uuuu czyzby juz sie nie chcialo sie wysilic? #capcomwracawpieknymstylu Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 324 Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 (edytowane) "Nasz" ziomeczek wrócił do tworzenia coverów z RE. Muszę przyznać, że gość ma jedne z lepszych na YT i bardzo chętnie bym coś od niego usłyszał w rimejku. Edytowane 2 Lutego 2020 przez Josh Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Troche drogi ten Residencik i do tego bez steelbooka Jeszcze niech potwierdza obsowe z retailem i siegam, po cyfre. Oby nie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 (edytowane) calkiem madre posuniecie, wydac kolekcjonerke gry RE: NEMESIS, ale nie z figurka nemesisa, a z figurka jill, nie ma co, silna niezalezna kobieta, bardzo ciekawa figurka, zwraca uwage. so 2019. Edytowane 9 Lutego 2020 przez Najtmer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi