Skocz do zawartości

Resident Evil 3 Remake

Featured Replies

Opublikowano

Te trzy co na skrinie od @- V - i w jednej z recenzji usłyszałem, że można odblokować Nightmare.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 163,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Skończyłem   Hard, 20+ zgonów, około 10 godzin gry w sumie. Krótko, a na normalu bez powtórzeń i oszczędzania ammo pewnie pykłoby w 6 h. Jak najbardziej rozumiem żale, że gra trwa tylko tyle czasu i n

• Uwaga, będą SPOILERY i nudna i trochę marudna ściana tekstu. Muszę gdzieś przelać emocje i wrażenia po skończeniu, podobnie jak rok temu po RE2. Ocena gry z perspektywy "psychofana" jak to kto

• Czołobitna Jill i Nemesis z żydowskim kinolem. Teraz to już chyba widziałem wszystko.   Ciekawe co tym razem usuną z remake'o-reboot-o-remade'u i czy ponownie nie przegną z tymi idiotycznym

Opublikowano

W stosunku do oryginału całkowicie wycięto Park i clock tower.

Opublikowano

Hype 0.
Tak spyerdolic motyw nemezisa, nie wybaczę im tego.
To był jeden z najgorszych s(pipi)oli giereczkowego dzieciństwa.
Do tego brak wyborów jak w oryg, brak ink ribon obcięte gore i 1 scenariusz ....
Capcom wraca do "formy" sprzed re2 :(

Eh jak pchli wypluje masowo w dobrej cenie to walne to w 3 dni i do żyda.
Wielka szkoda.

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
33 minuty temu, Bzduras napisał:

Te trzy co na skrinie od @- V - i w jednej z recenzji usłyszałem, że można odblokować Nightmare.

Jest nawet trofeum G.I. Jill za przejście gry na poziomie Nightmare albo wyższym :)

Opublikowano

Gdzieś czytałem że RE3 miał być wydany z RE2 jako jedno wydanie ale że produkcje się rozrosły to postanowiono je podzielić. I to może własnie być powód dla którego RE3 jest tak krótki. Szkoda troche - korci kupić bo kocham serie i gram od 96 roku ale z drugiej strony 250 PLN za krótkie doświadczenie to troche słabo. RE2 dorwałem dzień przed premierą o łoje do tej porty z przyjemnością. 

Opublikowano
15 minut temu, Schranz1985 napisał:

Capcom wraca do "formy" sprzed re2 :(

Jezu, skończ to pyerdolenie.

Opublikowano
13 minut temu, ListuniO napisał:

(...)ale że produkcje się rozrosły to postanowiono je podzielić.

Na moje to wpadli na zaje.bisty pomysł wydania RE3 z gówniatym multi, którego nikt nie chce, żeby zarobić więcej. Przyciągnęli uwagę rewelacyjnym RE2, zagrali na nostalgii i dostaniemy "tylko" bardzo dobre RE3.

Jeśli to rozgrzewka przed Dino Crisis 2 remake to mimo wszystko jestem na TAK.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano
9 minut temu, Plugawy napisał:

z gówniatym multi, którego nikt nie chce

Jeszcze się okaże że jest dobre:)

Opublikowano

Po tych wpisach poczekam na przecenę, a miałem brać day1. Myślałem, że będzie tak dobrze jak w remakeu dwójki, a tu nawet inki zabrali.

Opublikowano

Jak wyżej. Napalałem się trochę tym bardziej, że demko autentycznie mi się podobało, ale wstrzymam się z zakupem.

A przy okazji, jak to chodzi na XOX... Kpina trochę :/

Opublikowano

Przed chwilą widziałem reckę SkillUp i troszkę mnie zasmuciła...
Niby wiadomo, że to powinno być DLC do RE2, tak jak powinien nim być oryginał do oryginalnego RE2, ale tę część tak wykastrowali z oryginalnej zawartości (przede wszystkim wybory), że faktycznie będzie to po prostu rozszerzenie sprzedawane za pełną kasę.
Miejscówki podobne, recykling assetów, zmiana skina głównej bohaterki i czas gry o połowę krótszy niż w poprzedniczce (choć tutaj jak V pisał - zależy od gracza, liczę na coś koło 10h).
Nadal kupuję, bo jeśli to nawet więcej tego samego co w RE2 (tylko krócej) to i tak będzie zayebisty fun i nostalgiczny powrót wlata młodości, ale jakiś niedosyt pewnie zostanie.

Opublikowano

Mnie tez recenzja SkillUpa zalamala. Facet sie mocno jaral RE2 a tutaj praktycznie samo narzekanie...

Mimo wszystko kupie na premiere, nostalgia zbyt wielka. Na szczescie za tydzien FF7 ukoi wszelki bol.

Opublikowano

O to to to! RE3 wleci na przystawkę i jak będzie fajnie to super, a jak za krótko to trudno, bo zaraz będzie Cloud i ekipa na otarcie łez :fsg:

Opublikowano
14 minut temu, Wredny napisał:

O to to to! RE3 wleci na przystawkę i jak będzie fajnie to super, a jak za krótko to trudno, bo zaraz będzie Cloud i ekipa na otarcie łez :fsg:

Fuck, spróbuje w końcu ograć to demo :D

Opublikowano

Głównie dlatego, że co chwilę za uja nie wiadomo gdzie iść i tracimy na poszukiwaniu godzinę, a potem się okazuje, że trzeba wrócić na początek gry, co zajmuje kolejną.

Opublikowano
2 godziny temu, Plugawy napisał:

Jeśli to rozgrzewka przed Dino Crisis 2 remake to mimo wszystko jestem na TAK.

No nie wiem czy chcialbym taki rimejk dino crisis jak rimejk re3. Animacja dinozaurow raczej do tanich i latwych by nie nalezala...

poki co najbardziej oczekiwany rimejk tego roku ma do zaoferowania wybuchajace beczki. nie kupie, ale zagram bo wypada

Edytowane przez Najtmer