Opublikowano 23 marca23 mar @czarek250885 tutaj dałem filmik ze statami gdzie idzie największy pieniądzKonsolowa Tęcza - strona 691 - Graczpospolita - Forum PSX Extremena konsolach 50% przychodu to kupno gier (z czego ~80% to tytuły kosztujące powyżej 50$), na PC 30% to przychód ze sprzedaży gier (reszta to mikrotransakcje i DLC) z czego 40% to gry za 50$ lub więcej.
Opublikowano 23 marca23 mar 15 minut temu, łom napisał(a):@czarek250885 tutaj dałem filmik ze statami gdzie idzie największy pieniądzKonsolowa Tęcza - strona 691 - Graczpospolita - Forum PSX Extremena konsolach 50% przychodu to kupno gier (z czego ~80% to tytuły kosztujące powyżej 50$), na PC 30% to przychód ze sprzedaży gier (reszta to mikrotransakcje i DLC) z czego 40% to gry za 50$ lub więcej.Dzięki wielkie, będę miał co słuchać w drodze do domu. Już widzę, a raczej słysz, że prowadzący prowadzi to tak, że nie nudzi i ma przyjemny głos, a i merytorycznie podpiera się statystykami, a więc będzie to rozwojowe posiedzenie :)
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Nie wiem po chuj to. Przecież następny Xbox wg forumowiczów to będzie pc z windowsem obsługiwany myszką po pulpicie.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Jeśli nawet to na pc też są acziki, więc tak czy siak się przyda.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Asha > PhilTeraz jeszcze zróbcie osobne listy dla bazowej gry i dlc + informacje w ilu grach zdobyło się calaka, bo teraz dla takich informacji muszę wchodzić na trueachievements.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Hide games from your achievement list. Najbardziej wyczekiwana funkcja przez społeczność. Czyli nie usuwa tylko ukrywa grę? Dobre i to ale chyba ludzie chcieli mieć możliwość usunięcia danej gry, żeby móc wbić 100% we wszystkim.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Gdybyś mógł usuwać, to by się pewnie zrobiły problemy z Gamerscorem. A tak sobie chowasz przed innymi, co za różnica?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No to gamerscore się odejmie co za problem? Na szczęście już się prawie wyleczyłem z tej choroby. W sumie to jest niewiele jest gier co bym chciał ukryć, głównie jakieś gówna z windows phone i duble co odpaliłem na PC i komsoli (raczej nie będzie mi się chciało dwa razy calakować overcooked 2 czy ). Najgorzej, że ludzie będą teraz chować shovelware, na których powbijali miliony. Jak dla mnie pierwsze primo to naprawienie zepsutych osiągnięć w grach nadal wspieranych jak Sea of Thieves ale to już wina twórców, że mają to w dupie. Drugie primo to naprawienie zepsutych osiągnięć w starszych grach np Fable Anniversary. Jeszcze fajnie jakby się dało wbić w jakiś sposób acziki online w grach, w których wyłączyli serwery ale tego pewnie nigdy nie zrobią. Był czas na ich wbicie jak serwery jeszcze działały no spoko trzeba z tym jakoś żyć.