Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
19 minut temu, Rosveen napisał:

Co się dzieję z Xboxami w X-komie?

Nie wiadomo :kaz:

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Pewnie się łudzę, ale czy jest możliwe pobranie z gamepassa na PC wersji gry na Series X i skopiowanie go na dysk, żeby gdy przyjdzie do mnie konsola, od razu zgrać sobie te gry ? 

Opublikowano

Pytanie do osób które zamawiały do paczkomatu. Gabaryt c jest mniejszy w paczkomacie niż pudło i jak oni to wepchną i dostarcza?

Opublikowano

A RTV euro jak? Mi na infolinii od razu babka powiedziała, że konsole dostanę dopiero 12.11, jak u Was?

Opublikowano

Ja już mam nr przesyłki w Euro od piątku, jutro pewnie kurier odbierze we wtorek co zdążę to skonfigurować konsole i dodać gry do ściągania, pogram dopiero w środę :/

Opublikowano
54 minuty temu, ASX napisał:

jeszcze Fallen Order

Teraz w tym miechu w GP? Klasa, plan był zagrać.

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

w GamePass ultimate 

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

We wtorek będzie.

Opublikowano

Jakby ktoś dalej miał wątpliwość, czy XSS będzie w stanie obsłużyć ray-tracing. Kolejny tytuł po m.in. Black Ops Cold War czy Enlisted.

Devil May Cry 5 jedynym wyjątkiem bez RT.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Konsolka wielkości dwóch padów, nieźle :obama:

Opublikowano

Za cenę tej konsolki można jedynie kupić nowego GTXa 1660 Super czy RX 5600 XT. I żadna z tych kart nie wspiera RT.

Chociażby z tego powodu warto to pochwalić. ; )

Opublikowano
37 minut temu, madhunt3r napisał:

Pytanie do osób które zamawiały do paczkomatu. Gabaryt c jest mniejszy w paczkomacie niż pudło i jak oni to wepchną i dostarcza?

Zamawiałem do paczkomatu odkurzacz Zelmer (większy model), pudło większe od nowego Xboxa i normalnie był do odebrania. Także nowe konsole przy tym to pikuś.

Opublikowano

Bo wydaje mi się ze te największe drzwiczki w paczkomacie takie małe wąskie są, stad obawa ze pudło od ps5 czy xboxa nie wejdą.

Opublikowano
14 minut temu, Bigby napisał:

Jakby ktoś dalej miał wątpliwość, czy XSS będzie w stanie obsłużyć ray-tracing. Kolejny tytuł po m.in. Black Ops Cold War czy Enlisted.

Devil May Cry 5 jedynym wyjątkiem bez RT.

W ogóle ten mowy Watch dogs pięknie graficzny. Szkoda, że to takie miałkie jakieś i lol wow!

Przytuliłbym coś w klimatach The Geteway w tak zrobionym Londynie.

Opublikowano

Fajnie ten Londyn wygląda, jak nie skopali modelu jazdy i strzelania to może być ciekawie.

Opublikowano

A tutaj konkretny materiał z rozgrywki:

Opublikowano

Na XSX jest w 60 fps ten Legion? Bo jednak te 30 fps to strasznie kłuje w oczy, jak oglądam tę rozgrywkę na xss.

Opublikowano

To lipa, jedynie tylko Valhalla hula w 60 fps jeśli chodzi o Ubi. 

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Pewnie 60 by dało radę bez RT, ale też prawda, że Ubi nigdy nie było mistrzami optymalizacji i nawet ich starsze gierki potrafią się czasem dusić na mocnych pctach.

W sumie fajnie by było jakby RT był na next genach przełącznikiem co zbija klatki do 30,a bez niego jak ktoś chce to ma 60. Fajny bajer, ale IMO nie aż tak istotny by tracić na niego klatki.

Edytowane przez Soban