Opublikowano 4 grudnia 20222 l Ellie zdecydowanie najgorsza, dalej ubolewam, że ta sama historia ale od biedy się obejrzy.
Opublikowano 4 grudnia 20222 l czy ja wiem czy ta sama, w grze Joel nie eskortował Klikakacza. Pedro na zwiastunie wykapany Joel (z wyglądu).
Opublikowano 5 grudnia 20222 l Ellie najlepsza będzie. Odpierdolą się stuleje od wygadu może w końcu.
Opublikowano 5 grudnia 20222 l Tia... Wszystko zajebiście, oprócz Ellie oczywiście, no i David się przewinął, ale jakiś krótko ścięty rudzielec, więc też chujowo.
Opublikowano 5 grudnia 20222 l Jak się wpatrzycie to można zauważyć że w serialu swoje role dostali Ashley Johnson i Troy Baker
Opublikowano 5 stycznia 20232 l Nie patrzę nic, nawet trailera nie włączyłem. Może jakoś przeżyję Ellie z wodogłowiem
Opublikowano 10 stycznia 20232 l Embargo na recenzje zeszło i mamy hit! Same 9 i 10 się sypią Nie mogę doczekać się niedzieli
Opublikowano 10 stycznia 20232 l What? Ja myslałem, że zrobie maraton a tu taki cyrk? To chyba wykupię to całe hbo jak już wyjdą wszystkie odcinki
Opublikowano 10 stycznia 20232 l No ładnie się tam zabawili. https://www.rottentomatoes.com/tv/the_last_of_us 98% na rottentomatoes przy 44 reckach Netflixy, siadać na dupskach w pierwszym rzędzie i notować. Edytowane 10 stycznia 20232 l przez ginn
Opublikowano 13 stycznia 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jedyne, o co mam obawy, to ta Ellie z wodogłowiem. Do tej pory miałem nadzieję, że mimo dość "oryginalnej" urody dostała rolę, bo daje mocno radę aktorsko. Ale teraz czytam w niektórych reckach, że pod pod tym względem też jednak odstaje od reszty obsady. Więc jak dostała tę rolę? A, już wiem. Ostatnio aktorka ogłosiła, że swoją płeć określa jako płynną (?). Jeśli powiedziała to samo podczas castingu, to podejrzewam, że Dickmann od razu dostał wzwodu i kazał ją zatrudnić
Opublikowano 14 stycznia 20232 l Z takim ryjem to się nie dziwie, że wymyśliła sobie, że jest genderfluid. Każdy znajdzie coś dla siebie. I nagle się wyjaśniło czemu wygrała casting.
Opublikowano 15 stycznia 20232 l Nie interesuje mnie co se robi w łóżku i z kim czy z czym. Interesuje mnie to żeby dobrze zagrała. Jeszcze 24h i premiera Jaram się niemożliwie