Skocz do zawartości

The Last of Us - HBO

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 124,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

czy ja wiem czy ta sama, w grze Joel nie eskortował Klikakacza.

Pedro na zwiastunie wykapany Joel (z wyglądu).

Opublikowano

Tia... Wszystko zajebiście, oprócz Ellie oczywiście, no i David się przewinął, ale jakiś krótko ścięty rudzielec, więc też chujowo.

Opublikowano

Jak się wpatrzycie to można zauważyć że w serialu swoje role dostali Ashley Johnson i Troy Baker

Opublikowano

Ej jak jest mandalorianin to nawet obejrze

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie patrzę nic, nawet trailera nie włączyłem.

Może jakoś przeżyję Ellie z wodogłowiem :pechowiec:

Opublikowano

Embargo na recenzje zeszło i mamy hit! Same 9 i 10 się sypią :) Nie mogę doczekać się niedzieli

Opublikowano

What? Ja myslałem, że zrobie maraton a tu taki cyrk? To chyba wykupię to całe hbo jak już wyjdą wszystkie odcinki:smutas:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jedyne, o co mam obawy, to ta Ellie z wodogłowiem. Do tej pory miałem nadzieję, że mimo dość  "oryginalnej" urody dostała rolę, bo daje mocno radę aktorsko. Ale teraz czytam w niektórych reckach, że pod pod tym względem też jednak odstaje od reszty obsady. 

Więc jak dostała tę rolę? A, już wiem. Ostatnio aktorka ogłosiła, że swoją płeć określa jako płynną (?). 

Jeśli powiedziała to samo podczas castingu, to podejrzewam, że Dickmann od razu dostał wzwodu i kazał ją zatrudnić :pawel:

Opublikowano

Z takim ryjem to się nie dziwie, że wymyśliła sobie, że jest genderfluid. Każdy znajdzie coś dla siebie. I nagle się wyjaśniło czemu wygrała casting. 

Opublikowano

Nie interesuje mnie co se robi w łóżku i z kim czy z czym. Interesuje mnie to żeby dobrze zagrała. Jeszcze 24h i premiera :) Jaram się niemożliwie