Opublikowano 22 lipca 20231 r 30 minut temu, Rtooj napisał: Który to sprzęt zapewni mi returnala przenośnego? Chyba że chcesz mi opowiadać o przenośnych konsolach, mam 3 w domu.
Opublikowano 22 lipca 20231 r 1 minutę temu, Pupcio napisał: Brak cech dual sensa, gorszy i mniejszy ekran, cena za nowy sprzęt pewnie niewspółmierny do ceny tego Q. Pomijam że niekoniecznie Q kupię, napisałem że wygląda coraz ciekawiej, patrząc że może wsadzą tam jakieś emulatory. No ale czekam na kolejne niesamowite polecenia.
Opublikowano 22 lipca 20231 r 32 minuty temu, Rtooj napisał: Który to sprzęt zapewni mi returnala przenośnego? Chyba że chcesz mi opowiadać o przenośnych konsolach, mam 3 w domu.
Opublikowano 22 lipca 20231 r Śmieszne wypieranie faktu że projekt Q ma swoje zalety pomimo wad. Ale dalej wklejajcie zabawki z bazaru albo kolubryny za 3500 zł który na pewno doceni mojego returnala na płycie na ps5
Opublikowano 22 lipca 20231 r to z bazaru, to za drogie, to za mały ekran i tak możemy do usranej śmierci. Pokazaliśmy Ci tylko że się da zagrać w tego returnala na milionie sprzętów
Opublikowano 22 lipca 20231 r 4 minuty temu, Pupcio napisał: to z bazaru, to za drogie, to za mały ekran i tak możemy do usranej śmierci. Pokazaliśmy Ci tylko że się da zagrać w tego returnala na milionie sprzętów A ty nadal nie rozumiesz dlaczego dla mnie to Q wydaje się interesujące (nic nie pisałem o kupnie) czego nie mają te podane sprzęty, gratuluję. Niektórzy nie potrafią zrozumieć że dual sense w pewnych grach jest dużym gamechangerem dla niektórych, dosłownie. No ale wiadomo, mogę kupić tableta za 1000 zł i przykręcić do dual sensa, albo grać na ps vita w 320p ściskając kawał plastiku.
Opublikowano 23 lipca 20231 r Podobno ma to kosztować 300$. No za tę cenę to nie ma opcji żebym to kupił. 200 to absolutnie max. Jak mam wydać 300 to już wolę dołożyć choćby do tego steamdecka (teoretycznie oczywiście).
Opublikowano 23 sierpnia 20231 r 200 dolców (220 euro - wtf) za Project Q. A na imię mu Playstation Portal: https://blog.playstation.com/2023/08/23/playstations-first-remote-play-dedicated-device-playstation-portal-remote-player-to-launch-later-this-year-at-199-99/ Będą też 2 nowe zestawy słuchawkowe. Edytowane 23 sierpnia 20231 r przez jimmyyy8
Opublikowano 23 sierpnia 20231 r PS VR2 games, which require the headset, and games that are streamed through PlayStation Plus Premium’s cloud streaming, are not supported.*** ***Games that require a VR headset (PlayStation VR or PlayStation VR2) or additional peripherals (other than a DUALSHOCK 4, DualSense, or DualSense Edge wireless controller) are not compatible. Games that must be streamed on PS5 using a PS Plus Premium membership are not compatible. Z grami PSVR to wiadomo ale czemu gry ze steamingu nie odpalisz to nie mam pojęcia. No i 50$ za drogo.
Opublikowano 23 sierpnia 20231 r 2 minuty temu, łom napisał: Z grami PSVR to wiadomo ale czemu gry ze steamingu nie odpalisz to nie mam pojęcia. No i 50$ za drogo. Pewnie lag na linii serwer - konsola, a potem konsola - PSQ. edit: a nie przepraszam, konsola ma łączyć się z PS5 przez WiFi, więc pewnie jeszcze to podbije lag
Opublikowano 23 sierpnia 20231 r Zwykły Remote Play działa zaskakująco dobrze przy dobrym połączeniu internetowym. Jeśli ten cały PS Portal ma się łączyć bezpośrednio z konsolą, to może być tylko lepiej. Poza tym, czy w taki sposób nie działało przypadkiem Wii U? Tam komfort grania na padlecie był bardzo dobry, mi w zupełności wystarczał.
Opublikowano 23 sierpnia 20231 r Zobaczy się recki i jak będzie dobrze hulać to temat do rozważenia przy jakiejś promce. Cena w Polsce ile, pewnie 999 złociszy?
Opublikowano 23 sierpnia 20231 r Zwykły Remote Play działa zaskakująco dobrze przy dobrym połączeniu internetowym. Jeśli ten cały PS Portal ma się łączyć bezpośrednio z konsolą, to może być tylko lepiej. Poza tym, czy w taki sposób nie działało przypadkiem Wii U? Tam komfort grania na padlecie był bardzo dobry, mi w zupełności wystarczał.Ale to sie laczy do wifi najpierw.Zwykly remote play dziala poza siecia lokalną, to cudo tylko w lokalnej, a i jeszcze nie pozwala streamowac gier z abonamentu chmury xd
Opublikowano 23 sierpnia 20231 r 10 minut temu, wojtas011 napisał: Zwykly remote play dziala poza siecia lokalną, to cudo tylko w lokalnej, a i jeszcze nie pozwala streamowac gier z abonamentu chmury xd Jest w tym z pewnością geniusz którego jeszcze nie dostrzegamy.
Opublikowano 23 sierpnia 20231 r Zajebista cena i oczywiście wjeżdza day onebędzie giercowanie pod kołderką, na balkonie i w robocie. Rozjebali logitech g cloud bo ten 1800 zł
Opublikowano 23 sierpnia 20231 r 2 minuty temu, PanKamil napisał: Zajebista cena i oczywiście wjeżdza day onebędzie giercowanie pod kołderką, na balkonie i w robocie. Rozjebali logitech g cloud bo ten 1800 zł ale wiesz, ze to dziala jak telefon przy "wiedza to potega"? najwyzej sobie pograsz na sraczu i to przy otwartych drzwiach, by ci nie zrywało czy nie lagowało (chyba, ze masz kibel na korytarzu, jak Ferdek Kiepski, to nawet tego nie bedziesz mogł doswiadczyc). Edytowane 23 sierpnia 20231 r przez maniekboy
Opublikowano 23 sierpnia 20231 r Za(pipi)ista cena i oczywiście wjeżdza day one:banderas:będzie giercowanie pod kołderką, na balkonie i w robocie. Roz(pipi)ali logitech g cloud bo ten 1800 zł Bedziesz ciągnął ethernet przez miasto zeby grac w robocie czy robisz zdalne?
Opublikowano 23 sierpnia 20231 r 5 minut temu, wojtas011 napisał: 7 minut temu, PanKamil napisał: Za(pipi)ista cena i oczywiście wjeżdza day one:banderas:będzie giercowanie pod kołderką, na balkonie i w robocie. Roz(pipi)ali logitech g cloud bo ten 1800 zł Bedziesz ciągnął ethernet przez miasto zeby grac w robocie czy robisz zdalne? Wiedza userów niczym z komentarzy z fb WIęc tylko napisze, że ps5 uruchamia się z trybu uśpienia z domu a grać można na drugim końcu polski, byleby był router na częstotliwości 5ghz. Już pierdyliard razy grałem w robocie na tel w football managera kiedy konsola była w domu, a teraz będzie tylko wygodniej i lepiej. Za 1000 zł będzie jakość która zjada i wysrywa steam decka+asusa rog ally. Edytowane 23 sierpnia 20231 r przez PanKamil
Opublikowano 23 sierpnia 20231 r 3 minuty temu, PanKamil napisał: Za 1000 zł będzie jakość która zjada i wysrywa steam decka+asusa rog ally.
Opublikowano 23 sierpnia 20231 r 11 minut temu, PanKamil napisał: Wiedza userów niczym z komentarzy z fb WIęc tylko napisze, że ps5 uruchamia się z trybu uśpienia z domu a grać można na drugim końcu polski, byleby był router na częstotliwości 5ghz. Już pierdyliard razy grałem w robocie na tel w football managera kiedy konsola była w domu, a teraz będzie tylko wygodniej i lepiej. Za 1000 zł będzie jakość która zjada i wysrywa steam decka+asusa rog ally.
Opublikowano 23 sierpnia 20231 r Po prostu ten Portal to geniusz którego jeszcze nie dostrzegliśmy, jak hendrixowa autostrada SSD i gry których nie można odpalić na innym sprzęcie niż PlayStation5.
Opublikowano 23 sierpnia 20231 r 54 minuty temu, PanKamil napisał: Za 1000 zł będzie jakość która zjada i wysrywa steam decka+asusa rog ally. żeby być uczciwym powinieneś doliczyć do tych 1000 zł konsole za 2000 zł. Bo samym tym urządzeniem bez PS5 i internetu będziesz mógł sobie co najwyżej dupe podetrzeć, a nie mieć jakość ze Steam Decka i Asusa Rog Ally