Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Resident Evil 4 Remake

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Rtooj napisał:

Będzie możliwość dopakowania wersji standardowej do deluxe na ps store?

Bo po kupnie standardowej nie widzę na razie takiej opcji, a przyznam że ta mapka skarbów mnie kusi.

Spoiler

Mapa skarbów jest do  kupienia u merchanta ;) 

31 minut temu, MichAelis napisał:

Wszędzie wyprzedane steebooki, wieć kij wie jak to będzie.

Kolekcjonerka ma ten sam steelbook co ten z preordera?

Ten sam

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 235,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Omg 

• Koniec, zrobione absolutnie wszystko co się dało w tej grze. Jak już się wie co i jak, to przez Pro leci się dosyć szybko nawet będąc "golasem". Może za jakiś czas rzucę się na run bez save'ów. 

• Niestety ale nie jest to efekt wow jaki miałem przy RE2R. Przeszedłem wioskę i dalej mi się w sumie nie chce. Oryginał nigdy nie zginie. Jednak wolę klepać tego expa w Tibii, w świecie gier video już

Opublikowano

W media expert steelbook wciąż wisi jako dostępny dla obu wersji PS5 i XSX. Tylko cena wzrosła do 360 zeta.

Opublikowano

Naprawdę to ten sam przedmiot? To dzięki, nie zmarnowałem 40 zł.

Opublikowano
28 minutes ago, Stachuu said:

W media expert steelbook wciąż wisi jako dostępny dla obu wersji PS5 i XSX. Tylko cena wzrosła do 360 zeta.

O cię w choj jaki miałem cenowy farcik że już w Listopadzie składałem zamówienie za 319 polskiego złota. Warto było kupić w ciemno tylko po kilku zdjęciach i jednym filmiku.:woot:

Screenshot-20230323-113838-Opera.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, smoo napisał:

2000pln piekny kawalerze 

:corvo:

FB_IMG_1679571397876.jpg

Ja kupiłem jak inne EK ale mam gdzieś figurkę, większa wartość ma dla mnie artbook

Opublikowano

Czaicie być lalkarzem i stawiać takie potwory i inne mamuty w pokoju na widoku? :pawel:

Opublikowano
26 minut temu, smoo napisał:

2000pln piekny kawalerze 

:corvo:

FB_IMG_1679571397876.jpg

Za tyle na dystrykzero to kozak figurka 10/10 3 razy większa.

Opublikowano
3 godziny temu, Stachuu napisał:

własnie zamówiłem. 319 ziko. w sumie mam chyba 3 zamówione. Euro, ME i empik. zobaczymy kto jutro bedzie szybszy.

Opublikowano
3 hours ago, Whisker said:

Ja kupiłem jak inne EK ale mam gdzieś figurkę, większa wartość ma dla mnie artbook

Artbook za 2000 PLN, co to tate modern? :kekw:

Opublikowano
12 minut temu, benito82pl napisał:

Tylko żeby pecetowcy się nie zlecieli. Jakie ustawienia graficzne proponujecie na seriesx?

DF z demka proponowali najlepiej performance bez włosków i bez RT. 

Opublikowano
44 minuty temu, benito82pl napisał:

Tylko żeby pecetowcy się nie zlecieli. Jakie ustawienia graficzne proponujecie na seriesx?

Framerate i włoski on

34 minuty temu, Szermac napisał:

Bzduras to już w zamku pewnie

Spoiler

Za jeziorkiem po Del Lago

Skrótowa recenzja:

typowy-polak-pijacy-piwo-rysunek-kurla-jakie-dobre-pryma-sort-nie-wyczymie-typowy-polak-nosacz-malpa.jpg

Opublikowano

Capcom zamiast poprawić deszcz to go usunęli w day one patchu :kekw: co te chińczyki....

Opublikowano

No chyba kolego nie masz racji. Poniżej daje filmik z deszczem (nie ma zadnych spoiler'ów) przed, i po patchu. Jak dla mnie wyglada tak samo, tyle ze zredukowali ilość kropel. Zamiast ciezkiej ulewy dali nam mzawke. :)

Edytowane przez walek

Opublikowano
21 minutes ago, Daddy said:

Capcom zamiast poprawić deszcz to go usunęli w day one patchu :kekw: co te chińczyki....

A niby jak można naprawić deszcz? Zakręcając kurek :dunno: 

Jutro odłączam konsolę od internetu przed włożeniem płyty do napędu, chcę przejść z grę z tym niesamowitym deszczem, Dopiero za drugim podejściem ściągnę łatkę. :drakeyeah:

Opublikowano

Ktoś podrzuci jakąś pewną ofertę na wersje PC? Bo steamowe 270 jednak trochę boli. :cebula:  Widzę na instatgaming za 200 (EU) i 172 (Latin America)- ale żeby to działało, bo o sklepie chyba tylko u jakiegoś jutubera słyszałem.

Opublikowano
1 minutę temu, PiotrekP napisał:

Ktoś podrzuci jakąś pewną ofertę na wersje PC? Bo steamowe 270 jednak trochę boli. :cebula:  Widzę na instatgaming za 200 (EU) i 172 (Latin America)- ale żeby to działało, bo o sklepie chyba tylko u jakiegoś jutubera słyszałem.

189 zł z legitnego sklepu:

https://gg.deals/game/resident-evil-4/

Opublikowano

Fajnie ze goście którzy dostali grę za free grają w wersje PC na twitchu a Ci co zapłacili musza czekać :[

Opublikowano

@Whisker jak się oprawa w porównaniu do village? Jutro porównań naocznie ale co oglądam filmiki z re4r to wydaje mi się, że jest gorzej niż w ósemce w wielu kwestiach

Opublikowano
1 godzinę temu, Daddy napisał:

Nic nie usunęli, w co Ty wierzysz? Deszczyk sobie pada, jest git

Spoiler

Obrona chatki

:banderas: Żadne dlc w tym roku nie podejdzie do Lijona w walce o goty, rzekłem, wracam grać

45 minut temu, Daffy napisał:

@Whisker jak się oprawa w porównaniu do village?

Podobnie, trochę lepiej na korzyść 4 - te efekty pogodowe momentami :banderas: