Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 255 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serio niektórzy chyba nie wiedzą czym jest GT i oczekiwali, że GT... nie będzie GT tylko np. Asseto Corsą czy Destruction Derby. GT to charakterystyczna seria, która nie każdemu się podoba i jest

• Co to był za wyścig w Nations Cup     Mam ponad 200 przejechanych wyścigów w Sport do tej pory ale ten wyścig Super Formuła na Interlagos uważam za najlepszy w moim wykonaniu.  

• Jeśli ktoś chce niech pisze na priv. Sprzedaje na OLX za 270 zł wersje GT7 tfuuuu Gowna 7 na PS5 

Opublikowano

Scapes i robienie zdjęć, malowanie autek i dodawanie naklejek, kupowanie nowych części by autko robiło vroom vroom, przestawianie suwaczków by autka były szybsze... No dużo tego :hi:

Wyścigi to tylko dodatek.

Opublikowano

Czy zostało gdzieś opisane jak samochody wpadają do tych legendarnych? Jest jakaś rotacja czy samochód którego się nie kupiło przepada bezpowrotnie ( tu akurat średnio wierze ). Czy już ktoś to rozkminil?
@darkos kupiłeś? :)

Opublikowano
16 hours ago, eloszki said:

Czy zostało gdzieś opisane jak samochody wpadają do tych legendarnych? Jest jakaś rotacja czy samochód którego się nie kupiło przepada bezpowrotnie ( tu akurat średnio wierze ). Czy już ktoś to rozkminil?
@darkos kupiłeś? :)

Jeszcze 1.000.000 które dziś wyjeżdżę, wczoraj nie dalem rady ale i tak wbiłem 1.500.000 credytkow. 

Sam nie wiem, ale wydaje mi się ze te auta które znikły będą do kupienia ponownie lub do wygrania w tych wyścigach sezonowych. 

Opublikowano

Nie no wiadomo, że w salonie legend będzie rotacja tych aut. Gdzieś pisali, że obecnie jest 70 legend, także zanim to przeleci i zaczną się pojawiać te same to trochę potrwa. Chociaż mogą wrzucić powtórki w między czasie, to wiedzą tylko oni co się pojawi (chociaż znana rotacja mocno by ułatwiła polowanie).

Opublikowano

Dzisiaj w legendach Chaparral 2J, dostępny przez 4 dni.

Gdzie najlepiej farmić kasę? Może się uda zakupić.

Opublikowano

Chaparrala możesz wygrać w ostatnich misjach przechodząc je na złoto, one nie są takie trudne jak się mogą wydawać :) 

Dzisiaj trening codzienny wbiła mi się ruletka 6* a w niej otrzymałem 1mln creditsow :o chyba gra się popsuła 

Opublikowano

Jedno z wyzwań w tamtej dziesiątce to drifft. Czego nie umiem i nie lubię robić więc gdyby nie drifft to już bym miał Chaparrala. 

3 hours ago, Redmitsu said:

Chaparrala możesz wygrać w ostatnich misjach przechodząc je na złoto, one nie są takie trudne jak się mogą wydawać :) 

Dzisiaj trening codzienny wbiła mi się ruletka 6* a w niej otrzymałem 1mln creditsow :o chyba gra się popsuła 

A u mnie wpadły 3 złote sztabki więc przygarnąłem 500.000 cr :obama:

Opublikowano

Jak wygląda granie bez psplusa? Dużo się traci czy tylko możliwość ścigania z innymi żywymi graczami?

Opublikowano

No, nie możesz grać online, czyli z innymi graczami. Sam/a/o sobie odpowiedziałe/a/oś :reggie: Nie wiem, co innego miał/a/obyś tracić :philosoraptor:

Opublikowano
1 godzinę temu, Luqat napisał:

No, nie możesz grać online, czyli z innymi graczami. Sam/a/o sobie odpowiedziałe/a/oś :reggie: Nie wiem, co innego miał/a/obyś tracić :philosoraptor:

Hmm np. jakieś licytacje jak w formie horizon i czasowe eventy w stylu zrób x na trasie y wygraj z, zrób 200 wyścigów na trasie świątecznej i wygraj x. O takie aktywności mi chodzi

Opublikowano
3 godziny temu, Xoltro napisał:

Hmm np. jakieś licytacje jak w formie horizon i czasowe eventy w stylu zrób x na trasie y wygraj z, zrób 200 wyścigów na trasie świątecznej i wygraj x. O takie aktywności mi chodzi

No to ich nie tracisz, bo ich nie ma :reggie:

Opublikowano

Wleciał paczyk 1.10 i gra po maintance działa! Dodali 8 misji z endurance (do wygrania 2 nowe furki za brąz i złoto) plus w końcu da się zarobić normalna kasę na różnych wyścigach (za endurance po 500k itp) 

Opublikowano

Warto robić circuit experience. Za Nordschleife 6 milionów, za tory typu Szuzuka, Spa, Barcelona ponad milion, za najmniejsze typu Blue Moon Bay, Northern Isle, BB Raceway 100-200k. Myślę, że spokojnie można z tego trybu uzbierać 30-40 milionów.

Edytowane przez Chmielinski

Opublikowano
38 minutes ago, Chmielinski said:

Warto robić circuit experience. Za Nordschleife 6 milionów, za tory typu Szuzuka, Spa, Barcelona ponad milion, za najmniejsze typu Blue Moon Bay, Northern Isle, BB Raceway 100-200k. Myślę, że spokojnie można z tego trybu uzbierać 30-40 milionów.

Jeśli tak bo nie wiedziałem to dla samej kasy i zebranego doświadczenia za naukę optymalnej linii toru to warto. 

Opublikowano

Przedchwila zrobiłem sobie 1 endurance mazda mx5 i zarobiłem za 1 miejsce 1,200k creditsow. Bardzo fajny wyścig :)

Opublikowano

Jeżeli zrobiłem praktycznie całego Nordschleife w złocie, to wypłacą mi kredyty wstecz? 

Opublikowano
1 hour ago, ginn said:

Jeżeli zrobiłem praktycznie całego Nordschleife w złocie, to wypłacą mi kredyty wstecz? 

Tak. Ale tylko za całe okrążenie w złocie. Natomiast jeśli wszystkie sektory są złote a całe okrążenie srebrne to dostaniesz kredyty za brąz. 

Mój Boże jak teraz kredytki łatwo I szybko wpadają. Wydałem 15.000.000 na Mercedesa i McLarena :banderas:

Opublikowano

Filmik na temat patcha i najważniejszych zmian. Za wszystkie circuit experience na złoto ponda 40 mln wpada. Niech jeszcze wprowadzą patcha czy 2 i z 10 nowych tras to pewnie też się skuszę : )

Opublikowano

.

Edytowane przez gtfan

Opublikowano

Też się męczyliście z wyścigami GT3? Tymi z podwyższonym poziomem trudności. Musiałem kupić Italię 458 i pobawić się z settingiem, żeby się udało. 

Opublikowano

W Internetach piszą że Ford GT to prawdziwy masakrator tamtych wyścigów, ale ja je zaliczam swoim McLarenem 650S GT3 ’15, żadna to rewelacja i mocno odstaje od stawki wyścigu ale mam frajdę z kolejnych prób i błędów jakie popełniam przy ustawieniu auta. Teraz skupiam się jednak na zaliczaniu Track Experience. Bo pomagają mi nauczyć się toru i dzięki temu jestem szybszy. A i jeszcze miliony cr wpadają na konto. 

4tjyxucg30d11.jpg?auto=webp&s=746f3987d2

Opublikowano

@darkos widziałem Twoje sektory na Nordschleife. Idziemy łeb w łeb :shotgun:

Ale złota na pełnym okrążeniu nadal brak :sapek:

Opublikowano

.

Edytowane przez gtfan