Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Spider-Man Miles Morales

Featured Replies

• Odpowiedzi 837
  • Wyświetleń 104,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No wiem, co, ale co z tego?, Spider-man to 2 letnia gra( przy której wykonano dodatkową pracę), czego się spodziewaliście? Remaster Spider-mana wychodzi tyle ile kosztuje obecnie edycja GOTY i jest pr

• dobrze, dobrze, przestan juz plakac, ze ci zmienili twarz chlopaczka w grze xd

Opublikowano

Mówiłem, że będzie tryb 4K/30 i 1080/60? W 60 klateczkach wygląda to zacnie, przy tym movemencie musi to robić robotę.

Opublikowano
10 minut temu, Voytec napisał:

Po co oni zmieniali Petera? Żeby był argument za mnóstwem pracy włożonym w Remaster? Cała reszta modeli z prezentacji MM jest identyczna jak w SP z PS4.

Bo już czytałem teksty, że w sumie wszystko fajnie, ale na tle innych exów Sony (np TLoU II, Death Stranding czy Days Gone) to twarz Petera wydawała się taka trochę karykaturalna i kreskówkowa.
Możliwe, że chcieli pójść w większy realizm fizjonomii - w sumie dobrze, że został biały :kaz:

Opublikowano
10 minut temu, Bzduras napisał:

Mówiłem, że będzie tryb 4K/30 i 1080/60? W 60 klateczkach wygląda to zacnie, przy tym movemencie musi to robić robotę.

I oni chcą za to pieniądze? Ja to już odpuszczam i ogram dopiero jak będzie po 79 PLN albo trafi do Plusa.

Opublikowano

Musieli pracować to chcą pieniądze, tak przynajmniej wynikało z wypowiedzi jakiegoś zioma z Insomniac. Czy warto wydać na to drugi raz siano? Nie mnie oceniać.

Opublikowano

Mam nadzieję, że jeszcze przy okazji nie dowalą Georgea Floyda zamiast Milesa.

Opublikowano

Peter Parkes Old Face - PS4 Exclusive

Opublikowano

No nie mogę tego pojąć co oni odjebali. Parker w SM był już doświadczonym gościem, a teraz nie dość, że wygląda kretyńsko to jeszcze mu odjęli 10 lat i jakby ledwo co szkołę skończył.

FqaWTdB.png

Jeszcze ten remaster to chyba najtańszym kosztem zrobiony.

Opublikowano

(pipi)a, ale to jest dramat. W sensie to "tylko" twarz, ale jak dużo to zmienia w odbiorze. Myślę, że będzie casus jak z filmowym Soniciem.

Opublikowano

Twarz widać, że Hollanda. Pewnie o to poszło. 

Nie no (pipi)a, Sony pijane albo niespełna rozumu. 

Opublikowano

Ale jak o Hollanda jak on nawet w połowie nie jest podobny. W gierce z Avengersami nie ma nikogo podobnego do obsady MCU. Zresztą to byłby za gruby hajs żeby używać twarzy znanych aktorów. Nie muszę przypominać bólu dupy związanego z Ellen Page i TLoU.

Jak znam życie to pewnie o jakieś "nieprzychylne" posty z przed 10 lat :pawel: 

Opublikowano

Może chodzi o to by jego twarzy była bardziej niebinarna? :potter:

Opublikowano

Jak to nie jest podobny, jak jest?

Opublikowano

Podobny może trochę, ale no 100% Tom Holland to nie jest.

Opublikowano

No nie jest, ale jest podobny xd

Opublikowano
1 godzinę temu, Bzduras napisał:

Jakie 1080/60?

Potwierdzili gdzieś że na PS5 będzie 60 klatek przy FHD? 

Opublikowano

Fakt, nigdzie takiej informacji nie ma. Widząc performance założyłem od razu, że rozdziałka będzie srogo ciachnięta, biję się w pierś.

Opublikowano
16 minut temu, Bzduras napisał:

Fakt, nigdzie takiej informacji nie ma.

A ja Ci uwierzyłem :/ 

Jedyne oficjalne info na razie to to. Opcjonalny tryb 60kl/s czyli nie w 4K i raczej na pewno nie dynamiczne 4K.

Cytat
  • Niesamowita grafika: Udaj się do śnieżnego Marvelowskiego Nowego Jorku w Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, grze zrealizowanej w zachwycającej oprawie 4K/HDR2.  Podziwiaj odbicia obrazu na budynkach wykorzystujące śledzenie promieni, a także udoskonalone oświetlenie, cienie i szczegóły postaci. Oprócz tego świat Spider-Mana ożywia opcjonalny tryb wydajności w 60 kl./s.

Ehh, chyba najgłupsza decyzja z tą zmiana facjaty w historii exów PS. No nie mogę zdzierżyć tego.

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał:

Fakt, nigdzie takiej informacji nie ma. Widząc performance założyłem od razu, że rozdziałka będzie srogo ciachnięta, biję się w pierś.

Teraz to idź w CW się tłumaczyć...:pawel: