Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

Featured Replies

• Odpowiedzi 313
  • Wyświetleń 38,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale wywaliło noobów na forum 

• Wpadło 100% gry, ale na 106% chyba nie będę się porywał. Spróbuję jeszcze wycisnąć jak najwięcej. Idealne relikty jeszcze w wielu planszach mogę zrobić, ale nie widzę tego w Toksycznych Tunelach,

• Sam nie wiem. Jakoś dziwnie Crash wygląda. Inaczej niż remakeu. Futro jakieś takie niefutrzane. I maski, stroje, skakanie po suficie. Strzelający Cortex. Troche vibe Ratcheta. Żeby nie przekombinowali

Opublikowano

Wrzucony gameplay jest w 60 klateczkach, tu nie ma miejsca na "mówi się", tu od razu widać, jak to śmiga. Fajnie wygląda, jak... Crash 4.

Opublikowano
1 godzinę temu, balon napisał:

Jako wielki fan Nintendo (mający ich każdą konsolę od „pegazusa”) oraz platformówek nie zgodzę się z tym do końca.
Inaczej - nie jest to ten poziom, ponieważ jest to inny poziom. Nie lepszy czy gorszy, ale inny. Remake łyknąłem jak młody, nie bawiąc się w cale jakoś gorzej niż przy Mario Odyssey.

Możliwe, w każdym razie nie mój gust. Na PS1 uwielbiałem Tarzana, do dzisiaj wracam :reggie:

Opublikowano

Tarzan, Herkules i Księga Dżungli. Ukryte klejnoty ery PSX :)

Opublikowano

Dla mnie wygląda to średnio, przynajmniej  ze względu na ten sztywniackie animacje. Zapowiada się kopia gameplayu z N'sane Trilogy, który pamięta czasy trójki, przez tyle lat trochę to wszystko poszło do przodu w tym gatunku, szczególnie w grach z Mario. Tak czy siak zapowiada się solidny platformer.

Opublikowano

Wygląda świetnie. Oby tylko z mostami nie przesadzili :pawel: 

Opublikowano

W sumie fakt, że zagrali trochę bezpiecznie, nie zmieniając zbyt wiele (co mi wcale nie przeszkadza). Ale jak tu coś zmienić, jak (psycho)fani Crasha potrafią się doczepić o najmniejsze detale i gdyby postaci zmienić kolor butów to już byłaby burza, a co dopiero animacje czy jakieś mechaniki. :dunno:

Opublikowano

A no jeśli ma być 60fps to przepraszam, to zmienia postać rzeczy. Ale nie chce mi się w to zbytnio wierzyć, jako że trylogia i CTR nie hulały w ten sposób. No zobaczymy.

Opublikowano

Na ps5/series klatkarz powinien wytrzymać te 60fps, swicz również dostanie swoja kopie w 30fpsach i potato edition dla koneserow

Opublikowano

Niby na discordzie potwierdzone 60 klatek dla konsol.

Opublikowano

Przespałem trailer, a tu takie rzeczy się dzieją, pojawiło się światełko w tunelu na dobrego crasha :obama:

ale pewnie będzie jak będzie :).

Opublikowano

Myślałem, że pójdą w cenę 40$ tak jak z trylogią (czy ctr). A tu jednak sobie życzą pełną cenę. Liczę za to, że będzie dłuższa niż pojedyncza, poprzednia cześć.

Opublikowano

Kurla panie, wyglada slicznie. 100+ tak odpicowanych leveli? Bierzcie moje pieniadze w tej chwili.

Opublikowano

Wygląda przecudownke. Mam nadzieję na poziom trudności ala jedynka, a nie późniejsze odsłony.

Opublikowano

Wyglada swietnie, ale ja cały czas nie ograłem zremasterowanej trylogii wiec się nie hajpuje. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A co tam, sprawdzi się na kibelku przy dwójce. :pawel: Chociaż w przypadku crasha i tego typu gierek "biegnij przed siebie", to powinni to odwrócić i zrobić, że się przed czymś ucieka.