Skocz do zawartości

Super Mario 3D All-stars

Featured Replies

Opublikowano

W skład kolekcji wchodzą: SM64, Sunshine oraz Galaxy (bez dwójki).

https://supermario3dallstars.nintendo.com/

Kolekcja będzie dostępna w sprzedaży od 18.09.20 do 31.03.21 (później znika nawet z eshopu) :pechowiec:

Edytowane przez MBeniek
post dostosowany do polityki nintendo xd

• Odpowiedzi 367
  • Wyświetleń 47,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pykam sobie tak ostatnio po raz kolejny w tego Galaxy - pierwsze podejście było na premierę na wii, i stwierdzam, ze jest to mocno średnia gierka. Sterowanie ruchalne to jakaś kpina, a samo popylanie

• Wszystkie gwiazdki w M64 zdobyte

Opublikowano

To będzie można kupić tylko do końca marca? 

lol

Opublikowano
6 minut temu, Ludwes napisał:

To będzie można kupić tylko do końca marca? 

lol

O hui, faktycznie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD No to trzeba będzie kupić na premierę, bo zaraz wykupią wszystko.

Ale to chyba z eShopu zostanie usunięta?

Opublikowano

BEKA

20200903_091752.png

Trzeba brać bo potem krocie będzie warte.

Opublikowano
  • Autor

Inwestycja lepsza niż w bitcoiny (w najlepszych ich czasach) xD 

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Tego jeszcze nie grali, cyfrowa limitka. Nie powiem, różowi mają zdrowie.

Opublikowano

A może wymyślili, że te 3 gierki za taką cenę i potem podzielą na 3 oddzielne, co by jeszcze jeszcze bardziej rozyebać dupę. Chociaż po nintendo można się wszystkiego spodziewać.

Opublikowano
  • Autor

Jaja będą jak tych edycji cyfrowych nie będzie się nawet dało odpalić po 31. marca :Coolface:

Opublikowano

Troszkę liczyłem na remake a nie remastery ale sunshine pamiętam do dziś, najlepszy Mario i wpada premierowo kolekcja.

Opublikowano

Mocno limitowany nakład Mario? Ależ to będzie szybko nabierać na wartości  :obama: Trzeba kupić kilka sztuk, hehe

Ogólnie widzę że potwierdził się przeciek z przed kilku miesięcy. Bardzo fajna kolekcja, może trochę szkoda tego Galaxy 2, ale i tak są tam trzy sztosy. Najbardziej mnie cieszy Sunhine którego uwielbiam. Teraz więcej osób będzie mogło się zapoznać z tą odsłoną. 3D World też bardzo spoko, ale to osobno i w 2021.

Opublikowano

Sunshine. Najlepszy Marian ever. Do dzisiaj pamiętam ta muzyczkę z Delfino Plaza. Kupili mnie tym remasterem.

Opublikowano

Rozumiem że galaxy 2 dopiero na 40lecie? Ja pierdoleeeee  :)

Opublikowano

Mario 3d All-stars niczym LaFerrari. Limitowane i dla największych koneserów.

:banderas:

Pospólstwo gra w transwestytów na konsoli dla plebsu.

Spoiler

Nie no. Trochę ich poj.ebało

Opublikowano

Haha masakra jak Nintendo sobie pogrywa. Mocno pomyśle czy chce tyle płacić za taki poziom emulacji. Czasowa dostępność to turbo idiotyczne posunięcie z perspektywy graczy.

Opublikowano

Była już jedna kolekcja Nintendo, która była ograniczona czasowo (MPT) i fizyczna wersja do dzisiaj jest mega droga 

Opublikowano
12 minut temu, funditto napisał:

Była już jedna kolekcja Nintendo, która była ograniczona czasowo (MPT) i fizyczna wersja do dzisiaj jest mega droga 

no ale to jest zwykle skur.wysynstwo

już chuy z tą ich logika, że ich gry nawet kilka lat po premierze kosztują tyle ile w dniu premiery, bo to byłoby nie fair wobec ludzi, którzy kupili grę za pełną cenę day one (xd, ale kur.wa klamcy), ale tych gier, podobnie jak trylogii Metroid Prime na Wii, nie będzie się dało kupić w oficjalnej dystrybucji 

ta firma to niezli uposledzency

Opublikowano

To są zwykłe remastery czy coś wartego uwagi?

Opublikowano

Te porty niby bez szału, ale Sunshine i Galaxy, w które mogę normalnie pograć na telewizorze nie CRT + Galaxy na normalnym padzie to coś co jest warte dwie stówki 

Edytowane przez funditto

Opublikowano
Cytat

Super Mario 64

– Docked: 960 x 720
– Handheld: 960 x 720

Super Mario Sunshine

– Docked: 1920 x 1080
– Handheld: 1280 x 720

Super Mario Galaxy

– Docked: up to 1920 x 1080
– Handheld: up to 1280 x 720

No odwalone. Typowe Niny. Zero zaskoczenia.

Niech no sterowanie będzie ok.

U mnie pewnie Galaxy od razu wejdzie.

Ale szkoda, że bez dwójki :(

Niby wiadomo było, ale smutno.

Opublikowano

Na Amazonie cena za to dzieło to niecałe  50 funciaków.

Edytowane przez Rezoo7

Opublikowano

Wezme dla Sunshine, od zawsze chciałem w to zagrać. Galaxy na normalnym sterowaniu moze tez sie uda przejsc.