Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

W wiadomo coś o rozwoju postaci oraz czy będziemy mieli do podróżowania jakiś statek/okręt?

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 325,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Trochę pograłem i rzeczywiście w kilku elementach mało Bethesdowa ta gra. - poruszanie się, walka, wszystko mega responsywne, płynne, naprawdę fajnie się strzela, a byłem nastawiony na jakieś dre

• Strzelanie do NPC    

Opublikowano

@devilbot no ale czego ty oczekujesz? Że studio, ktore od dekad robi rpgi z pierwszej osoby wyda nagle god of war w kosmosie? Bez gameplayu wiadomo jak bedzie wygladac ta gra - fallout w innym settingu z jakimis twistami gameplayowymi.

Ogólnie tych wszystkich pierdzieli można podsumować znanym memem

fce.jpg

Opublikowano

No będzie standardowo jak w grach Bethesdy - ujowa walka, męczący wątek główny, kiepskie dialogi, bugi ALE ogromny świat, fajna eksploracja i setki godzin granka. 

Ja standardowo mam problem z tymi pierwszymi słabszymi kwestiami, więc pewnie pogram z 10 godzin i wrócę kilkanaście miesięcy później na drugą próbę. Choć jako że to sci-fi to może mniej dłużej wciągnie. Tu dużo zależy od kreacji świata i na to w sumie najbardziej liczę. 

Edytowane przez Cedric

Opublikowano
5 minutes ago, Cedric said:

Ja standardowo mam problem z tymi pierwszymi problemami, więc pewnie pogram z 10 godzin i wrócę kilkanaście miesięcy później na drugą próbę. 

Widzę, że mamy podobnie. Ja dopiero za trzecim razem się wciągnąłem

Opublikowano

Ano Skyrim na pc z 300gb paczką modów stawał się znośny.

Oby tu był pełen support.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mmm gadające głowy o tym jak zajebista ich gra będzie to najlepszy materiał :kaz:  pewnie za 2-3mc już polecą normalne gameplay'e z gry

Opublikowano

Najbardziej oczekiwana gra roku. Jestem gotowy na kolejną grę dekady od Godda.

Opublikowano

Pierwszy raz jaram się grą z której nie widziałem nawet normalnego screena, a najlepsze że nawet jeśli to będzie reskin F4 czy Skyrima to i tak będę zadowolony :kaz:

Opublikowano

Powtórzę jeszcze raz: tak jak nigdy w życiu nie widziałem dobrego filmu z Willem Smithem w roli głównej, tak nigdy nie grałem w dobra grę Bugthesdy. Nie czekam.

Opublikowano

Gry Bethesdy nie muszą być idealne.

I tak je kocham miłością bezinteresowną i czystą :dafuq:

Opublikowano

Ale mogą być chociaż dobre.

Opublikowano

Gra wychodzi wedle planów w listopadzie. Bethesda nie pokazuje swoich gier na tak długo przed premierą. Pierwsze gameplaye są co najwyżej 4-5 miesięcy przed premierą. Pokażą w czerwcu na evencie MGS+Bethesda.

Edytowane przez SnoD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przewiduję mocne opóźnienie premiery. Gra ma niby wyjść za pół roku, a jedyne co widzieliśmy, to artworki i filmik z robocikiem lol. Mam nadzieję, że nie będzie to kolejna spartaczona, głośna gra AAA

Opublikowano
  • Autor

No gry Bethesdy zawsze miały krótkie i intensywne kampanię marketingowe.

Zobaczycie na jesień bliżej premiery, będziemy jeszcze rzygać tym starfieldem, bo będzie wtedy wyskakiwać nawet z lodówek.

Opublikowano
56 minut temu, number_nine napisał:

Przewiduję mocne opóźnienie premiery. Gra ma niby wyjść za pół roku, a jedyne co widzieliśmy, to artworki i filmik z robocikiem lol. Mam nadzieję, że nie będzie to kolejna spartaczona, głośna gra AAA

a pamiętasz którąkolwiek premierę gry beth? 

"OJEJ NIE BOMBARDUJĄ NAS REKLAMAMI 7 MIESIECY PRZED PREMIERĄ"