Opublikowano poniedziałek o 12:102 dni 2 godziny temu, Ma_niek napisał(a):Może ktoś powiedzieć jaki sens jest współpracowania z takimi wariatami z sweet. Albo co ma z tego takie insomniac ?Sama prezes to tłumaczyła:
Opublikowano poniedziałek o 12:192 dni Po chłopsku - róbta, co mówimy albo modern audience nie kupi waszej gierki dla dzieci*modern audience Edytowane poniedziałek o 12:202 dni przez Resident Debil
Opublikowano poniedziałek o 12:372 dni Może i była wrzuta tego polskiego zwiastuna ,,Wolviego" od Insomniaca, no ale wklejkę robię raz jeszcze. A to dlatego, boooo: intrygująco prezentuje się polski dubbing. Głos ,,Rosomaka" brzmi spośród polskich ,,dubblerów" dość znajomo... jakbym już to gdzieś kiedyś słyszał. Wiadomo, kto i w kogo z naszych aktorów głosowych się wcieli w tej grze?Do ,,premiery" zostało jeszcze 8 dni, a ,,Marvel's Wolverine" już zapowiada się na niezapomnianą grę superheroe. :D Ja z zakupem teraz poczekam, mam inne growe zaległości, ale to kwestia czasu, gdy sięgnę po ,,Rosomaka". :D
Opublikowano poniedziałek o 12:522 dni Śmiesznie to wygląda jak ich sieka i nie ma nawet kropli krwi. Wiem, że w grze będzie, ale trailer to chyba został zrobiony pod fanów Ratchet&Clank.
Opublikowano poniedziałek o 14:002 dni Laski w tych marvelach to powinny jak Eve z ciała wyglądać w tych lateksach. Ktoś pamięta lachony z growego Deadpoola? Tak to się powinno robić.
Opublikowano poniedziałek o 15:122 dni Wow wycieklo zakonczenie gry o ktorej sie nie bedzie pamietac na drugi dzien po przejsciu xD
Opublikowano poniedziałek o 15:262 dni Niech ktoś da w spoiler info czy wolerwin wygrywa na końcu????
Opublikowano poniedziałek o 15:392 dni Przeczytałem te spoilery i nic mi to nie wyjaśniło, bo nie znam się na X-menach.
Opublikowano poniedziałek o 17:162 dni W dniu 6.09.2026 o 18:14, Josh napisał(a):Jak to? Zrobili Ratcheta, który pod każdym (poza grafiką ofc) względem był gorszy od pierwszej części wypuszczonej w 2002 roku. Jedno z tych studiów, które spokojnie może zostać zamknięte i nikomu nie będzie przykro.Ostatni naprawdę dobry Ratchet to Tools of Destruction, później było coraz gorzej. Nawet ten remake jedynki nie umywał się do oryginału.
Opublikowano poniedziałek o 17:232 dni No nie, Rift Apart jest przepiękne, bez ściemy interaktywna animacja Pixar i do tego bardzo grywalne. Wciąż topowa platformówka zmiksowana z lajtowym shooterkiem TPP
Opublikowano poniedziałek o 17:382 dni 14 minut temu, Resident Debil napisał(a):No nie, Rift Apart jest przepiękne, bez ściemy interaktywna animacja Pixar i do tego bardzo grywalne. Wciąż topowa platformówka zmiksowana z lajtowym shooterkiem TPP Ale dali Lombaxa lesbe i spuściła (hehe) Ratcheta po bandzie. Sweet baby
Opublikowano poniedziałek o 18:132 dni 56 minut temu, Michu_M napisał(a):Ostatni naprawdę dobry Ratchet to Tools of Destruction, później było coraz gorzej. Nawet ten remake jedynki nie umywał się do oryginału.Te gierki z PS3 się strasznie zestarzały, próbowałem w to grać w czasach PS4 i strasznie to drewniane. I te cut-scenki z fade to black ... a nie czekaj Dawnwalker też podobno to ma w 2026 ;).Oba nowsze ratchety mi nie kliknęły na początku ale jak już weszło to było dobrze. Edytowane poniedziałek o 18:132 dni przez Kangus
Opublikowano poniedziałek o 18:262 dni 4 godziny temu, PiotrekP napisał(a):Laski w tych marvelach to powinny jak Eve z ciała wyglądać w tych lateksach. Ktoś pamięta lachony z growego Deadpoola? Tak to się powinno robić.O tak, tam co laska to lepsza była.
Opublikowano poniedziałek o 18:262 dni Godzinę temu, Michu_M napisał(a):Ostatni naprawdę dobry Ratchet to Tools of Destruction, później było coraz gorzej.Crack in Time jest przekozacki i dla mnie trochę lepszy od ToD.Godzinę temu, Michu_M napisał(a):Nawet ten remake jedynki nie umywał się do oryginału.Oryginał jedynki strasznie się zestarzał ze względu na sterowanie, do dwójki nadal wracam, jedynkę omijam. Remake jedynki też po jednokrotnym ukończeniu omijałem ze względu na 30 FPSów i chamski motion blur ale od momentu dodania 60 FPSów raz na jakiś czas odpalam.
Opublikowano poniedziałek o 20:252 dni 1 godzinę temu, łom napisał(a):Crack in Time jest przekozacki i dla mnie trochę lepszy od ToD.Oryginał jedynki strasznie się zestarzał ze względu na sterowanie, do dwójki nadal wracam, jedynkę omijam. Remake jedynki też po jednokrotnym ukończeniu omijałem ze względu na 30 FPSów i chamski motion blur ale od momentu dodania 60 FPSów raz na jakiś czas odpalam.W Crack in Time zgubił się dla mnie ten klimat oryginalnej trylogii, który jeszcze był w ToD. Do tego nie lubię tych fragmentów z Clankiem. Chcę sobie postrzelać a nie rozwiązywać obowiązkowe zagadki. Co do sterowania w jedynce to prawda. Brak strejfowania strasznie dzisiaj boli. Dlatego mam nadzieję, że oprócz jedynki do plusa trafi też kiedyś dwójka, która jest chyba moją ulubioną częścią.
Opublikowano wtorek o 19:251 dzień Etapy z Clankiem to było gówno w każdej części. Coś jak skradanie MJ w spudermanie albo granie gówniarzem w GoW. Niby odskocznia od ciągłego strzelania, ale nudziły mnie te etapy strasznie. Crack in Time jest dla mnie właśnie powrotem do starych dobrych Ratchetow. Jak grałem to czułem że to jest to.
Opublikowano wtorek o 19:331 dzień Koliega wyżej w pierwszych zdaniach zrzucił z orbity atomówkę oczywistej prawdy. Po co 1st party Sony daje te niby fajne urozmaicenia gejpleju? Nwm, ale wychodzi im to na zasadzie - wyciągnę pisiora z sarenki i zacznę sobie walić, też będzie git ;3 Edytowane wtorek o 19:441 dzień przez Resident Debil