Opublikowano 3 września3 wrz Ale wmawiać ludziom, że panna Page z Daredevila jest brzydka? Nie widzieliście chyba kobiet, które robią zakupy w mojej osiedlowej biedronce
Opublikowano 3 września3 wrz 9 minut temu, SlimShady napisał(a):Ta w środku, to żona Paździocha?Ona to akurat w Ghost of Yotei
Opublikowano piątek o 11:015 dni Niestety z każdym trailerem entuzjazm spadał, a z tym wczorajszym spadł do zera. A tak kurwa lubię Rosomaka
Opublikowano piątek o 11:085 dni 16 godzin temu, Pix napisał(a):Ale wmawiać ludziom, że panna Page z Daredevila jest brzydka? Nie widzieliście chyba kobiet, które robią zakupy w mojej osiedlowej biedronceSzkoda, że w grze wygląda starzej tak o co najmniej 10 lat. Albo jakby ją potraktowali DLSS5. Edytowane piątek o 11:095 dni przez Josh
Opublikowano piątek o 11:105 dni No wiem Josh, też nienawidzę, że kobiety się starzeją. A mogłyby mieć całe życie 25 lat
Opublikowano piątek o 11:115 dni W dniu 28.08.2026 o 14:30, Square napisał(a):https://blog.playstation.com/2026/08/28/marvels-wolverine-details-on-logans-mutant-abilities-game-features-and-more/Tak coś kojarzyłem ryja a to się okazało, że koleś co przejął rolę Spartakusa lata temu.No nic, zapowiada się najmocniejsze 75 na MC w historii.
Opublikowano piątek o 11:135 dni No wiem Josh, też nienawidzę, że kobiety się starzeją. A mogłyby mieć całe życie 25 latA ja nienawidzę, kiedy laseczka jest ładna w realu i całkiem nieźle się trzyma, ale w grze dodają jej 10 lat. Edytowane piątek o 11:135 dni przez Josh
Opublikowano piątek o 11:155 dni Teraz, drozdu7 napisał(a):To nie ma szans na mniej niż 87 ;)Wiadomo o co kaman. Już kilka tygodni temu widziałem te uhahane francuskie mordy nan miniaturkach youtube co były grać na wyjeździe.
Opublikowano piątek o 11:165 dni 19 godzin temu, Wredny napisał(a):O k#rwa! To ostatnie z mordą po dwudziestoletnim ciągu alkoholowym to niby Psylocke ma być?Nawet podobnaTo nie jest Psylocke, tylko: https://zloczyncy.fandom.com/wiki/Lady_Deathstrike_(Marvel)
Opublikowano piątek o 11:235 dni 2 minuty temu, Josh napisał(a):A ja nienawidzę, kiedy laseczka jest ładna w realu i całkiem nieźle się trzyma, ale w grze dodają jej 10 lat.Polecam w takim razie Stellar Blade 2, gdzie mamy twarz trzynastolatki i takie cysie A tak na serio to łapię, o co chodzi. W grach sony nie mieliśmy autentycznie ładnej protagonistki od czasu.... bo ja wiem, Chloe i to tej w wersji z Uncharted 2? Nie przywiązuję aż tak dużej uwagi do wyglądu postaci z gier dla dzieci, ale ciężko nie zauważyć w tym celowego działania. Co jest dość śmieszne, bo jednocześnie nie mają problemu, żeby głównym męskim postaciom dawać twarz CHADA, zamiast typowego Mirka zakolaka z nadwagą.
Opublikowano piątek o 11:395 dni Mieć w garści licencję na Xmenów i wygenerować taki pasztet wizualny z postaci. Co jest z tym Insomniac?
Opublikowano piątek o 11:475 dni 4 minuty temu, Badus napisał(a):Mieć w garści licencję na Xmenów i wygenerować taki pasztet wizualny z postaci. Co jest z tym Insomniac? Dobrze robią, dobrze wszystko jest w porządku. Jest git. Pozdrawiam całą Kalifornię, dobrych chłopaków z Sony Interactive Entertainment i niech się to trzyma, dobry przekaz leci
Opublikowano piątek o 11:485 dni 19 minut temu, Pix napisał(a):Nie przywiązuję aż tak dużej uwagi do wyglądu postaci z gier dla dzieci, ale ciężko nie zauważyć w tym celowego działania. Co jest dość śmieszne, bo jednocześnie nie mają problemu, żeby głównym męskim postaciom dawać twarz CHADA, zamiast typowego Mirka zakolaka z nadwagą.Dokładnie, to celowe działanie. Jakoś twarze męskie mogą przenieść, a aktorki musza obrzydzać. Ciekawe czy to po prostu efekt zatrudniania zazdrosnych bab, które nie mogą znieść ładnych kobiet i muszą je obrzydzić, czy kwestia ideologiczna "bu hu, niszczymy patriarchat, silna niezależna kobieta nie jest po to żeby się podobać", ale fakt jest taki, że to musi odejść.
Opublikowano piątek o 12:065 dni Najgorsza ta z SW Outlaws. Bałem się przez nią wieczorem iść do kibla przed snem nie mniej niż po seansie X-Files w szkole podstawowej. Kyrie eleison
Opublikowano piątek o 12:395 dni 47 minut temu, Observer napisał(a):Ciekawe czy to po prostu efekt zatrudniania zazdrosnych bab, które nie mogą znieść ładnych kobietCoś w tym jest. Miałem kiedyś szefową upasioną świnię, to największy opierdol zawsze zbierały w firmie młode ładne dziewczyny. Znowu się potwierdza, że kobieta największym wrogiem kobiety ;/
Opublikowano piątek o 13:055 dni 25 minut temu, Pix napisał(a):Coś w tym jest. Miałem kiedyś szefową upasioną świnię, to największy opierdol zawsze zbierały w firmie młode ładne dziewczyny.Znowu się potwierdza, że kobieta największym wrogiem kobiety ;/
Opublikowano piątek o 13:095 dni W Horizonie aż takiej tragedii nie było, zależy jak patrzeć. Za to w Andromedzie to masakra ten ryjec był, ale to głównie wina tekstur i animacji paszczy.
Opublikowano piątek o 13:115 dni 1 godzinę temu, Rozi napisał(a):To nie jest Psylocke, tylko: https://zloczyncy.fandom.com/wiki/Lady_Deathstrike_(Marvel)A, czyli Yuriko - nemesis Logana z jego mrocznej przeszłości.To w sumie OK, bo ona nawet w komiksach nie była zbyt piękna.