Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marvel's Wolverine

Featured Replies

• Odpowiedzi 644
  • Wyświetleń 73,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Observer
    Observer

Jakbym chciał oglądać mordy starych wkurwionych bab to bym chodził na spotkania spółdzielni mieszkaniowej.

• Przesadzają. Streamable Watch unnamed | Streamable Watch "unnamed" on Streamable.

• Wersja bez przeróbki wygląda jakby za chwilę miała poprowadzić Sprawę dla Reportera

Opublikowano

Karen Page najlepsza z tego trio.

Opublikowano

Ale wmawiać ludziom, że panna Page z Daredevila jest brzydka? Nie widzieliście chyba kobiet, które robią zakupy w mojej osiedlowej biedronce

Screenshot_20260903_200601_Chrome.jpg

Opublikowano
9 minut temu, SlimShady napisał(a):

Ta w środku, to żona Paździocha?

Ona to akurat w Ghost of Yotei

image.jpeg

Opublikowano

Niestety z każdym trailerem entuzjazm spadał, a z tym wczorajszym spadł do zera. A tak kurwa lubię Rosomaka smutas

Opublikowano
16 godzin temu, Pix napisał(a):

Ale wmawiać ludziom, że panna Page z Daredevila jest brzydka? Nie widzieliście chyba kobiet, które robią zakupy w mojej osiedlowej biedronce

Screenshot_20260903_200601_Chrome.jpg

Szkoda, że w grze wygląda starzej tak o co najmniej 10 lat.

Albo jakby ją potraktowali DLSS5.

Edytowane przez Josh

Opublikowano

No wiem Josh, też nienawidzę, że kobiety się starzeją. A mogłyby mieć całe życie 25 lat

Opublikowano
W dniu 28.08.2026 o 14:30, Square napisał(a):

Tak coś kojarzyłem ryja a to się okazało, że koleś co przejął rolę Spartakusa lata temu.

No nic, zapowiada się najmocniejsze 75 na MC w historii.

Opublikowano

No wiem Josh, też nienawidzę, że kobiety się starzeją. A mogłyby mieć całe życie 25 lat

A ja nienawidzę, kiedy laseczka jest ładna w realu i całkiem nieźle się trzyma, ale w grze dodają jej 10 lat.

Edytowane przez Josh

Opublikowano
Teraz, drozdu7 napisał(a):

To nie ma szans na mniej niż 87 ;)

Wiadomo o co kaman. Już kilka tygodni temu widziałem te uhahane francuskie mordy nan miniaturkach youtube co były grać na wyjeździe.

Opublikowano
2 minuty temu, Josh napisał(a):

A ja nienawidzę, kiedy laseczka jest ładna w realu i całkiem nieźle się trzyma, ale w grze dodają jej 10 lat.

Polecam w takim razie Stellar Blade 2, gdzie mamy twarz trzynastolatki i takie cysie boomer

A tak na serio to łapię, o co chodzi. W grach sony nie mieliśmy autentycznie ładnej protagonistki od czasu.... bo ja wiem, Chloe i to tej w wersji z Uncharted 2? Nie przywiązuję aż tak dużej uwagi do wyglądu postaci z gier dla dzieci, ale ciężko nie zauważyć w tym celowego działania. Co jest dość śmieszne, bo jednocześnie nie mają problemu, żeby głównym męskim postaciom dawać twarz CHADA, zamiast typowego Mirka zakolaka z nadwagą.

Opublikowano

Mieć w garści licencję na Xmenów i wygenerować taki pasztet wizualny z postaci. Co jest z tym Insomniac? /

Opublikowano
4 minuty temu, Badus napisał(a):

Mieć w garści licencję na Xmenów i wygenerować taki pasztet wizualny z postaci. Co jest z tym Insomniac? /

Dobrze robią, dobrze wszystko jest w porządku. Jest git. Pozdrawiam całą Kalifornię, dobrych chłopaków z Sony Interactive Entertainment i niech się to trzyma, dobry przekaz leci

Opublikowano
19 minut temu, Pix napisał(a):

Nie przywiązuję aż tak dużej uwagi do wyglądu postaci z gier dla dzieci, ale ciężko nie zauważyć w tym celowego działania. Co jest dość śmieszne, bo jednocześnie nie mają problemu, żeby głównym męskim postaciom dawać twarz CHADA, zamiast typowego Mirka zakolaka z nadwagą.

Dokładnie, to celowe działanie. Jakoś twarze męskie mogą przenieść, a aktorki musza obrzydzać.

480671584_601119419405678_7050121233034107452_n.jpg

Ciekawe czy to po prostu efekt zatrudniania zazdrosnych bab, które nie mogą znieść ładnych kobiet i muszą je obrzydzić, czy kwestia ideologiczna "bu hu, niszczymy patriarchat, silna niezależna kobieta nie jest po to żeby się podobać", ale fakt jest taki, że to musi odejść.

Opublikowano

Najgorsza ta z SW Outlaws. Bałem się przez nią wieczorem iść do kibla przed snem nie mniej niż po seansie X-Files w szkole podstawowej. Kyrie eleison

Opublikowano
47 minut temu, Observer napisał(a):

Ciekawe czy to po prostu efekt zatrudniania zazdrosnych bab, które nie mogą znieść ładnych kobiet

Coś w tym jest. Miałem kiedyś szefową upasioną świnię, to największy opierdol zawsze zbierały w firmie młode ładne dziewczyny.

Znowu się potwierdza, że kobieta największym wrogiem kobiety ;/

Opublikowano
25 minut temu, Pix napisał(a):

Coś w tym jest. Miałem kiedyś szefową upasioną świnię, to największy opierdol zawsze zbierały w firmie młode ładne dziewczyny.

Znowu się potwierdza, że kobieta największym wrogiem kobiety ;/

Messenger_creation_1800979590949894.jpeg

Opublikowano

W Horizonie aż takiej tragedii nie było, zależy jak patrzeć.

185795f5c1554-screenshotUrl.jpg

Za to w Andromedzie to masakra ten ryjec był, ale to głównie wina tekstur i animacji paszczy.