Opublikowano 28 sierpnia28 sie https://blog.playstation.com/2026/08/28/marvels-wolverine-details-on-logans-mutant-abilities-game-features-and-more/
Opublikowano 28 sierpnia28 sie No dybry... ,, Rosomak" od Insomniaca ze swoją premierą... praktycznie tuż tuż. To wiemy, ale ,,Pleeeejka" dociska pasiora i... przygotowała taki oto ekskluzywny myk dla posiadaczy/przyszłych posiadaczy Ps5... No kruci...
Opublikowano 1 września1 wrz Wygląda na to, że nie będzie trofeum za poziom trudności. Standardowa lista ogólnie, zabójstwa, znajdźki itp. Trochę info zza kulishttps://blog.playstation.com/2026/09/01/marvels-wolverine-inside-insomniac-games-location-scanning-trip-to-japan/
Opublikowano 1 września1 wrz Ciekaw jestem sprzedaży, bo jakiegoś mega hajpu nie widzę na Rosomaka, a kalendarz premier wypchany.
Opublikowano 2 września2 wrz Podejrzewam, że będzie zauważalnie słabiej od Spiderka, ale wciąż bardzo dobrze. Rosomakowi dość daleko do rozpoznawalności ikony popkultury, jaką jest pająk
Opublikowano 2 września2 wrz 7 godzin temu, Square napisał(a):Wygląda na to, że nie będzie trofeum za poziom trudności. Standardowa lista ogólnie, zabójstwa, znajdźki itp.Pewnie standardowo dorzucą jakieś NG+ i najwyższy poziom trudności w patchu później.
Opublikowano 2 września2 wrz Z tego co pamiętam, w żadnym open worldzie Sony od 1st party czasów nowożytnych nie ma trofika za poziom trudności. Sam nie zbieram/nie platynuje specjalnie, ale czyszczenie mapek w templatkach Sony w otwartym świecie na normalu/easy to niezły relaks. Chociaż tutaj wolę gry Ubi, szczególnie Asasyny. Peak comfy odznaczanie markerów na mapie wielkości ego mojej pierwszej dupy eony temu Edytowane 2 września2 wrz przez Resident Debil
Opublikowano 2 września2 wrz 11 minut temu, Wredny napisał(a):Pewnie standardowo dorzucą jakieś NG+ i najwyższy poziom trudności w patchu później.NG+ będzie na premierę. Ciekawe czy photo mode też.
Opublikowano 2 września2 wrz NG+ i Photo Mode będą Day1.Let’s not forget about the features available at launch inside Logan’s Nightmare Cabin. Take it up a notch in New Game Plus with exclusive Techniques and Level Caps, re-experience snippets of the story in Mission Replay, slash high scores in Nightmare Challenges, or crop masterpieces in Photo Mode at any point during gameplay (available with a day one update*).https://blog.playstation.com/2026/08/28/marvels-wolverine-details-on-logans-mutant-abilities-game-features-and-more/Było nawet pokazane w tym filmiku wyżej ze zdolnościami.
Opublikowano 3 września3 wrz W dniu 2.09.2026 o 01:17, Shen napisał(a):Ciekaw jestem sprzedaży, bo jakiegoś mega hajpu nie widzę na Rosomaka, a kalendarz premier wypchany.Pewnie gdyby były oceny powyżej 90 to ludzie się rzucą, gdy będą bliżej 80 to gra trafi trafi do maszyny losującej "jaką grę z 20 wychodzących kupić we wrześniu/październiku".Ja to nawet gdyby nic nie wychodziło, to wolałbym coś z backloga niż 3 stówy za ten gameplay. W sumie to nawet nie wiem co mogli w tej grze poprawić, Rosomak na złość twórcom nigdy chyba z niczego nie strzelał w komiksach. Ani nie puszczał niebieskich baniek z rąk.
Opublikowano 3 września3 wrz Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jakbym chciał oglądać mordy starych wkurwionych bab to bym chodził na spotkania spółdzielni mieszkaniowej.
Opublikowano 3 września3 wrz O k#rwa! To ostatnie z mordą po dwudziestoletnim ciągu alkoholowym to niby Psylocke ma być?Nawet podobna
Opublikowano 3 września3 wrz No nie wygląda to za ciekawie, urealistycznianie komiksowych postaci w tym przypadku to jakieś jajca.
Opublikowano 3 września3 wrz Jprdl, leję na politykę, ale Insomniac ma zjebany łeb od czasów Moralesa i Spidera 2. I to totalnie. Na Kalifornię powinni zrzucić atomówkę z orbity ASAP i zabrać typom stamtąd strategiczne decyzje dotyczące marki PlayStation. Indoktrynacja do porzygania, kyrie eleison
Opublikowano 3 września3 wrz 2 minuty temu, Resident Debil napisał(a):Wspaniałe to było, pamiętam. Mój pajęczak uratował trzech chłopów z rzędu i każdy miał chłopa, który był wielkim fanem pajączka. Już wtedy myślałem, że jest źle, ale jeszcze wtedy nie wiedziałem o tych oświadczynach na kampusie… Edytowane 3 września3 wrz przez Uzytnik30
Opublikowano 3 września3 wrz Co ty gadasz, ziomek. Najlepsza misja ever. Widać, że chłopaki w sobie tak zakochani, że nie mieli czasu się wysrać Edytowane 3 września3 wrz przez Resident Debil
Opublikowano 3 września3 wrz Największa tragedia polega na tym, że na rynku gier o superbohaterach został tylko insomniac z tymi swoimi ubisofciakami. Do trylogii Arkham od Rocksteady lubię wrócić co jakiś czas za to pierwszego pająka przeszedłem raz i nigdy mi się nie chciało do niego wracać a drugiego porzuciłem jakoś w połowie. Edytowane 3 września3 wrz przez Czokosz
Opublikowano 3 września3 wrz Niestety Rocksteady też się zesrało okrutnie :(( a takie było złote studio kiedyś
Opublikowano 3 września3 wrz Rocksteady >> Insomniac w kontekście gier superbohaterskich, tak jak i Batman >> Spider-Man. Od zawsze, na zawsze
Opublikowano 3 września3 wrz Po cichu liczyłem, że chociaż Arkane dostarczy fajnego Blade'a, ale ta gra chyba nigdy nie wyjdzie.
Opublikowano 3 września3 wrz No Blade może i w bólach się urodzi. Jeszcze Strażnicy Galaktyki byli nawet spoko.