Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marvel's Wolverine

Featured Replies

• Odpowiedzi 644
  • Wyświetleń 73,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Observer
    Observer

Jakbym chciał oglądać mordy starych wkurwionych bab to bym chodził na spotkania spółdzielni mieszkaniowej.

• Przesadzają. Streamable Watch unnamed | Streamable Watch "unnamed" on Streamable.

• Wersja bez przeróbki wygląda jakby za chwilę miała poprowadzić Sprawę dla Reportera

Opublikowano

No wszystko spoko, ale rozgrywka 3 kroki wstecz od spiderman'a.

Opublikowano

Ciekaw jestem sprzedaży, bo jakiegoś mega hajpu nie widzę na Rosomaka, a kalendarz premier wypchany.

Opublikowano

Podejrzewam, że będzie zauważalnie słabiej od Spiderka, ale wciąż bardzo dobrze. Rosomakowi dość daleko do rozpoznawalności ikony popkultury, jaką jest pająk

Opublikowano
7 godzin temu, Square napisał(a):

Wygląda na to, że nie będzie trofeum za poziom trudności. Standardowa lista ogólnie, zabójstwa, znajdźki itp.

Pewnie standardowo dorzucą jakieś NG+ i najwyższy poziom trudności w patchu później.

Opublikowano

Z tego co pamiętam, w żadnym open worldzie Sony od 1st party czasów nowożytnych nie ma trofika za poziom trudności. Sam nie zbieram/nie platynuje specjalnie, ale czyszczenie mapek w templatkach Sony w otwartym świecie na normalu/easy to niezły relaks. Chociaż tutaj wolę gry Ubi, szczególnie Asasyny. Peak comfy odznaczanie markerów na mapie wielkości ego mojej pierwszej dupy eony temu

Edytowane przez Resident Debil

Opublikowano
11 minut temu, Wredny napisał(a):

Pewnie standardowo dorzucą jakieś NG+ i najwyższy poziom trudności w patchu później.

NG+ będzie na premierę. Ciekawe czy photo mode też.

Opublikowano

NG+ i Photo Mode będą Day1.

Let’s not forget about the features available at launch inside Logan’s Nightmare Cabin. Take it up a notch in New Game Plus with exclusive Techniques and Level Caps, re-experience snippets of the story in Mission Replay, slash high scores in Nightmare Challenges, or crop masterpieces in Photo Mode at any point during gameplay (available with a day one update*).

https://blog.playstation.com/2026/08/28/marvels-wolverine-details-on-logans-mutant-abilities-game-features-and-more/

Było nawet pokazane w tym filmiku wyżej ze zdolnościami.

Opublikowano

Ja tam do premiery już nic nie oglądam.

Opublikowano
W dniu 2.09.2026 o 01:17, Shen napisał(a):

Ciekaw jestem sprzedaży, bo jakiegoś mega hajpu nie widzę na Rosomaka, a kalendarz premier wypchany.

Pewnie gdyby były oceny powyżej 90 to ludzie się rzucą, gdy będą bliżej 80 to gra trafi trafi do maszyny losującej "jaką grę z 20 wychodzących kupić we wrześniu/październiku".

Ja to nawet gdyby nic nie wychodziło, to wolałbym coś z backloga niż 3 stówy za ten gameplay. W sumie to nawet nie wiem co mogli w tej grze poprawić, Rosomak na złość twórcom nigdy chyba z niczego nie strzelał w komiksach. Ani nie puszczał niebieskich baniek z rąk.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

new-look-at-mystic-and-jean-and-lady-deathstrike-v0-3i4w8q64ibnh1.webp

new-look-at-mystic-and-jean-and-lady-deathstrike-v0-4i4q8473ibnh1.webp

Jakbym chciał oglądać mordy starych wkurwionych bab to bym chodził na spotkania spółdzielni mieszkaniowej.

Opublikowano

Ale ryje. Kiedy oni się wreszcie ogarną

Opublikowano

O k#rwa! To ostatnie z mordą po dwudziestoletnim ciągu alkoholowym to niby Psylocke ma być?
Nawet podobnaleo
Psylocke.jpg

Opublikowano

No nie wygląda to za ciekawie, urealistycznianie komiksowych postaci w tym przypadku to jakieś jajca.

1788449785037478m.jpg

Opublikowano

Niezłe ryje. Zero zaskoczenia, od początku tak się zapowiadało.

Opublikowano

Jprdl, leję na politykę, ale Insomniac ma zjebany łeb od czasów Moralesa i Spidera 2. I to totalnie. Na Kalifornię powinni zrzucić atomówkę z orbity ASAP i zabrać typom stamtąd strategiczne decyzje dotyczące marki PlayStation. Indoktrynacja do porzygania, kyrie eleison

Opublikowano
2 minuty temu, Resident Debil napisał(a):

Wspaniałe to było, pamiętam. Mój pajęczak uratował trzech chłopów z rzędu i każdy miał chłopa, który był wielkim fanem pajączka. Już wtedy myślałem, że jest źle, ale jeszcze wtedy nie wiedziałem o tych oświadczynach na kampusie…

Edytowane przez Uzytnik30

Opublikowano

Co ty gadasz, ziomek. Najlepsza misja ever. Widać, że chłopaki w sobie tak zakochani, że nie mieli czasu się wysrać wub

Edytowane przez Resident Debil

Opublikowano

Największa tragedia polega na tym, że na rynku gier o superbohaterach został tylko insomniac z tymi swoimi ubisofciakami. Do trylogii Arkham od Rocksteady lubię wrócić co jakiś czas za to pierwszego pająka przeszedłem raz i nigdy mi się nie chciało do niego wracać a drugiego porzuciłem jakoś w połowie.

Edytowane przez Czokosz

Opublikowano

Niestety Rocksteady też się zesrało okrutnie :(( a takie było złote studio kiedyś

Opublikowano

Rocksteady >> Insomniac w kontekście gier superbohaterskich, tak jak i Batman >> Spider-Man. Od zawsze, na zawsze

Opublikowano

Po cichu liczyłem, że chociaż Arkane dostarczy fajnego Blade'a, ale ta gra chyba nigdy nie wyjdzie.

Opublikowano

No Blade może i w bólach się urodzi. Jeszcze Strażnicy Galaktyki byli nawet spoko.