Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marvel's Wolverine

Featured Replies

Opublikowano

Dla przypomnienia tak sie robi postacie jak sie chce zrobic swoj twist na ich temat a nie wsadzac self inserta bo jest sie z Insomniac.

i-swear-i-forget-this-is-psylockes-default-skin-sometimes-v0-y0de96z33wzf1.jpeg

ov2bd6506svg1.jpeg

Dobrze ze ta Onimusha wyszla i nie bede musial Chujverina press x to awesome kupowac zeby dotrwac do Castlevani i Phantom Blade.

• Odpowiedzi 644
  • Wyświetleń 73,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Observer
    Observer

Jakbym chciał oglądać mordy starych wkurwionych bab to bym chodził na spotkania spółdzielni mieszkaniowej.

• Przesadzają. Streamable Watch unnamed | Streamable Watch "unnamed" on Streamable.

• Wersja bez przeróbki wygląda jakby za chwilę miała poprowadzić Sprawę dla Reportera

Opublikowano

Przepraszam, ale wolverine jest bardziej skomplikowany - press L2+R2 to angry

Opublikowano
44 minuty temu, Sebas napisał(a):

Przepraszam, ale wolverine jest bardziej skomplikowany - press L2+R2 to angry

Mechanika Jogi z GTA V, a prosze zupełnie przeciwny biegun emocji! ;)

Opublikowano
11 godzin temu, Josh napisał(a):

A to sorry, myślałem że z Fairgames czy innego chujstwa. Dla mnie te wszystkie shootery online wyglądają tak samo.

e: sprawdziłem, babeczka jest z Fairgames

xZ3uJWf.png

Może i tak, ale ten motyw graficzny pochodzi z ARC Raiders:

image.png

Opublikowano

Tez dupa trzepali bo w becie ta 🌈 była częściej kolorowa w menusach, potem zmienili i w fullu juz tak nie waliło tolerancją ;).

Edytowane przez Kangus

Opublikowano

image.jpeg

image.png

Tymczasem chwila z AI i sarenka naprawiona i to na taką typu seksi bitch face ) Taka by była idealna dla chuopa, byle kochała i nie zdradzała, echhh

Edytowane przez Resident Debil

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wersja bez przeróbki wygląda jakby za chwilę miała poprowadzić Sprawę dla Reportera

Opublikowano

Właściwie to od startu tej generacji zadaję sobie pytanie czy Insomniac zrobi jeszcze kiedyś jakąś inną grę czy już do reszty wpadli w to marvelove gówno. Naprawdę powinni zmienić nazwę na Marvelthegame Studio.bad

Opublikowano

Jak to? Zrobili Ratcheta, który pod każdym (poza grafiką ofc) względem był gorszy od pierwszej części wypuszczonej w 2002 roku. Jedno z tych studiów, które spokojnie może zostać zamknięte i nikomu nie będzie przykro.

Opublikowano
39 minutes ago, Josh said:

Jak to? Zrobili Ratcheta, który pod każdym (poza grafiką ofc) względem był gorszy od pierwszej części wypuszczonej w 2002 roku. Jedno z tych studiów, które spokojnie może zostać zamknięte i nikomu nie będzie przykro.

To jedyne studio Sony które robi gry, nie do zamknięcia.

Opublikowano

I tak ich kocham za Sunset Overdrive asax

Jprdl, grałem w to już prawie 12 lat temu, kiedy jeszcze nie musiałem wstawać w nocy na siku, echhhhhhhh

Opublikowano

No niektóre studia to już typowi zakładnicy jednego IP. I tłuką jedno przez dekadę albo więcej.

Insomniac to wiemy, ale chciałbym zobaczyć coś nowego od Santa Monica. Świeżą grę, inne pomysły. Guerillasi też będą Alojke męczyć, a Sucker Punch samujarów.

Dlatego mimo całego hejtu, podoba mi się że Naughty Dog próbuje z czymś innym, gdzie mogliby tłuc Uncharted czy TLoU 3.

Żeby nie było to nie tylko u Sony tak jest bo fajnie że będzie E-Day które zapowiada się bardzo dobrze ale kurwa ile można, chciałoby się żeby takie Coalition zrobiło coś innego w końcu.

Ale nie każdy widocznie może być Capcomem

Opublikowano

Rozmawiałem ostatnio z paroma GRACZAMI, i to komiczne jak wszyscy maja wywalone jajca na tą grę. I zabawne jak bardzo Insomniac przesadził z tymi twarzami kobiet, usłyszałem krytykę od ludzi od których w życiu się tego nie spodziewałem. Twórcy przebili chyba pewną granicę.

Opublikowano

U mnie wchodzi day one, więc sprzeda się CO NAJMNIEJ 1 sztuka.

Brakuje mi takich szybkich efekciarskich korytarzówek. Jak widzę dzisiaj, że deweloperzy się chwalą grą na 50 albo 100 godzin, to bardziej mnie to odstrasza niż zachęca.

Opublikowano

Może ktoś powiedzieć jaki sens jest współpracowania z takimi wariatami z sweet. Albo co ma z tego takie insomniac ?

Opublikowano

Punkty u panów z Blackrock, a oni to pieniążki dla Sony )

Chyba, tak przynajmniej piszą w internecie

Opublikowano

O NIE. JESTEŚMY ZGUBIENI.

notlikethis

Wyciekło zakończenie i nie tylko, a wszystkiemu winne są te cholerne

Screenshots_2026-09-07-12-16-38.png

Na stos z nimi.

Opublikowano

Dobrze, że GTA6 nie będzie na płytce, dzięki temu nie dojdzie do żadnych leaków

Opublikowano

Nie licząc tych psycholi co w 48h od premiery skończą grę i wrzucą zakończenie i całą fabułę w internety.

Albo wcześniej, bo dostaną kluczyki bo są "gwiazdami" internetu.

Opublikowano
33 minuty temu, Ma_niek napisał(a):

Może ktoś powiedzieć jaki sens jest współpracowania z takimi wariatami z sweet. Albo co ma z tego takie insomniac ?

Ale moment, przecież według wielu ludzi, w tym kilku z forum, studia nie mają wyjścia bo 20-osobowe sweet baby trzyma wszystkich gigantów branży w garści więc jak to możesz sugerować, że ktoś mógłby z nimi nie współpracować?

Opublikowano
13 minut temu, Patapon napisał(a):

O NIE. JESTEŚMY ZGUBIENI.

notlikethis

Wyciekło zakończenie i nie tylko, a wszystkiemu winne są te cholerne

Screenshots_2026-09-07-12-16-38.png

Na stos z nimi.

Ile postępowej, gejowskiej energii na zdjęciu! wub Nawet wiece Trzaskowskiego nie mają startu