Opublikowano sobota o 16:424 dni Dla przypomnienia tak sie robi postacie jak sie chce zrobic swoj twist na ich temat a nie wsadzac self inserta bo jest sie z Insomniac.Dobrze ze ta Onimusha wyszla i nie bede musial Chujverina press x to awesome kupowac zeby dotrwac do Castlevani i Phantom Blade.
Opublikowano sobota o 17:074 dni Przepraszam, ale wolverine jest bardziej skomplikowany - press L2+R2 to angry
Opublikowano sobota o 17:524 dni 44 minuty temu, Sebas napisał(a):Przepraszam, ale wolverine jest bardziej skomplikowany - press L2+R2 to angryMechanika Jogi z GTA V, a prosze zupełnie przeciwny biegun emocji! ;)
Opublikowano sobota o 20:224 dni 11 godzin temu, Josh napisał(a):A to sorry, myślałem że z Fairgames czy innego chujstwa. Dla mnie te wszystkie shootery online wyglądają tak samo.e: sprawdziłem, babeczka jest z FairgamesMoże i tak, ale ten motyw graficzny pochodzi z ARC Raiders:
Opublikowano sobota o 21:144 dni Tez dupa trzepali bo w becie ta 🌈 była częściej kolorowa w menusach, potem zmienili i w fullu juz tak nie waliło tolerancją ;). Edytowane sobota o 21:154 dni przez Kangus
Opublikowano niedziela o 04:263 dni Tymczasem chwila z AI i sarenka naprawiona i to na taką typu seksi bitch face Taka by była idealna dla chuopa, byle kochała i nie zdradzała, echhh Edytowane niedziela o 04:363 dni przez Resident Debil
Opublikowano niedziela o 09:543 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wersja bez przeróbki wygląda jakby za chwilę miała poprowadzić Sprawę dla Reportera
Opublikowano niedziela o 10:073 dni XDDDDDDDDDDDDDDDDDDLepszego posta na tym forum dzisiaj nie będzie
Opublikowano niedziela o 16:123 dni Właściwie to od startu tej generacji zadaję sobie pytanie czy Insomniac zrobi jeszcze kiedyś jakąś inną grę czy już do reszty wpadli w to marvelove gówno. Naprawdę powinni zmienić nazwę na Marvelthegame Studio.
Opublikowano niedziela o 16:143 dni Jak to? Zrobili Ratcheta, który pod każdym (poza grafiką ofc) względem był gorszy od pierwszej części wypuszczonej w 2002 roku. Jedno z tych studiów, które spokojnie może zostać zamknięte i nikomu nie będzie przykro.
Opublikowano niedziela o 16:543 dni 39 minutes ago, Josh said:Jak to? Zrobili Ratcheta, który pod każdym (poza grafiką ofc) względem był gorszy od pierwszej części wypuszczonej w 2002 roku. Jedno z tych studiów, które spokojnie może zostać zamknięte i nikomu nie będzie przykro.To jedyne studio Sony które robi gry, nie do zamknięcia.
Opublikowano niedziela o 17:023 dni I tak ich kocham za Sunset Overdrive Jprdl, grałem w to już prawie 12 lat temu, kiedy jeszcze nie musiałem wstawać w nocy na siku, echhhhhhhh Edytowane niedziela o 17:043 dni przez Resident Debil
Opublikowano niedziela o 17:373 dni No niektóre studia to już typowi zakładnicy jednego IP. I tłuką jedno przez dekadę albo więcej.Insomniac to wiemy, ale chciałbym zobaczyć coś nowego od Santa Monica. Świeżą grę, inne pomysły. Guerillasi też będą Alojke męczyć, a Sucker Punch samujarów.Dlatego mimo całego hejtu, podoba mi się że Naughty Dog próbuje z czymś innym, gdzie mogliby tłuc Uncharted czy TLoU 3.Żeby nie było to nie tylko u Sony tak jest bo fajnie że będzie E-Day które zapowiada się bardzo dobrze ale kurwa ile można, chciałoby się żeby takie Coalition zrobiło coś innego w końcu.Ale nie każdy widocznie może być Capcomem
Opublikowano poniedziałek o 02:452 dni Rozmawiałem ostatnio z paroma GRACZAMI, i to komiczne jak wszyscy maja wywalone jajca na tą grę. I zabawne jak bardzo Insomniac przesadził z tymi twarzami kobiet, usłyszałem krytykę od ludzi od których w życiu się tego nie spodziewałem. Twórcy przebili chyba pewną granicę.
Opublikowano poniedziałek o 04:332 dni Wywalone na peak Sony gejmplej AD 2026? Odważnie, awangardowo nawet
Opublikowano poniedziałek o 08:202 dni U mnie wchodzi day one, więc sprzeda się CO NAJMNIEJ 1 sztuka. Brakuje mi takich szybkich efekciarskich korytarzówek. Jak widzę dzisiaj, że deweloperzy się chwalą grą na 50 albo 100 godzin, to bardziej mnie to odstrasza niż zachęca.
Opublikowano poniedziałek o 09:582 dni Może ktoś powiedzieć jaki sens jest współpracowania z takimi wariatami z sweet. Albo co ma z tego takie insomniac ?
Opublikowano poniedziałek o 10:012 dni Punkty u panów z Blackrock, a oni to pieniążki dla Sony Chyba, tak przynajmniej piszą w internecie Edytowane poniedziałek o 10:202 dni przez Resident Debil
Opublikowano poniedziałek o 10:202 dni O NIE. JESTEŚMY ZGUBIENI. Wyciekło zakończenie i nie tylko, a wszystkiemu winne są te cholerneNa stos z nimi.
Opublikowano poniedziałek o 10:242 dni Dobrze, że GTA6 nie będzie na płytce, dzięki temu nie dojdzie do żadnych leaków
Opublikowano poniedziałek o 10:302 dni Nie licząc tych psycholi co w 48h od premiery skończą grę i wrzucą zakończenie i całą fabułę w internety.Albo wcześniej, bo dostaną kluczyki bo są "gwiazdami" internetu.
Opublikowano poniedziałek o 10:332 dni 33 minuty temu, Ma_niek napisał(a):Może ktoś powiedzieć jaki sens jest współpracowania z takimi wariatami z sweet. Albo co ma z tego takie insomniac ?Ale moment, przecież według wielu ludzi, w tym kilku z forum, studia nie mają wyjścia bo 20-osobowe sweet baby trzyma wszystkich gigantów branży w garści więc jak to możesz sugerować, że ktoś mógłby z nimi nie współpracować?
Opublikowano poniedziałek o 10:352 dni 13 minut temu, Patapon napisał(a):O NIE. JESTEŚMY ZGUBIENI.Wyciekło zakończenie i nie tylko, a wszystkiemu winne są te cholerneNa stos z nimi.Ile postępowej, gejowskiej energii na zdjęciu! Nawet wiece Trzaskowskiego nie mają startu