Opublikowano piątek o 15:035 dni Ta MJ nie jest taka brzydka, ale w porównaniu z modelką to xD zbrukali jej twarz, zniszczyli ją po prostu xD to wygląda jak challenge z cyklu daj mi najpiękniejszą twarz a pokażę Ci co jej zrobie.
Opublikowano piątek o 15:305 dni Już nie pamiętam czy to na tym forum czy na Nikogo, ale kiedyś popularna wśród Woke Defence Force była narracja, że dużo zależy od stylu graficznego, silnika i stopnia realizmu w grze, bo czasem przez to babeczki wychodzą brzydko i stąd downgrade względem ślicznych aktorek/modelek Absolutnie nie przez to, że deweloper to lewacki śmieć i lizydup, któremu bardziej zależy na odhaczeniu cwelowatej checklisty zamiast na tym, żeby zrobić graczom dobrze.
Opublikowano piątek o 15:315 dni Mnie ciężko uwierzyć w spisek specjalnego obrzydzania kobiecych postaci. Bardziej mi to wygląda na ogólny problem z wszystkimi ludzkimi modelami, bo męscy bohaterowie też wygladają... specyficznie
Opublikowano piątek o 15:385 dni 6 minut temu, ASX napisał(a):Mnie ciężko uwierzyć w spisek specjalnego obrzydzania kobiecych postaci. Bardziej mi to wygląda na ogólny problem z wszystkimi ludzkimi modelami, bo męscy bohaterowie też wygladają... specyficznieweź nie wchodź w dyskusję z tymi nawiedzonymi ludźmi xd
Opublikowano piątek o 15:505 dni 16 minut temu, ASX napisał(a):Mnie ciężko uwierzyć w spisek specjalnego obrzydzania kobiecych postaci. Bardziej mi to wygląda na ogólny problem z wszystkimi ludzkimi modelami, bo męscy bohaterowie też wygladają... specyficznieNiektórym też kiedyś było ciężko uwierzyć w spisek cwelowsko-transowsko-gejowski związany z celowym i nachalnym ładowaniem wątków LGBT do seriali na Netflixie. Ile to ja się nasłuchałem, że sobie wymyślam, że wyolbrzymiam, że jestem zbyt wyczulony na to. Ci sami znajomi unikają teraz tej platformy dokładnie z wyżej podanej przyczyny. Spokojnie, widocznie niektórym trochę więcej czasu zajmuje łączenie kropek i dostrzeżenie schematu.
Opublikowano piątek o 15:595 dni No nie wygląda to tak dobrze jakby człowiek się spodziewał przy pierwszej zapowiedzi. Jestem ciekawy co finalnie wyjdzie, bo recenzje dość wcześnie, jakby byli jednak pewno swego. No nic, poczekam na opinie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Ograć na pewno się ogra, ale hajp póki co niski.
Opublikowano piątek o 16:155 dni Że te baby się na to godzą. Jesteś taką aktoreczką 7,5/10, użyczasz im swojej mordy, dostajesz worek hajsu a potem Sony robi z ciebie babochłopa xDKupno używki na płycie z rynku wtórnego to maks co mogę zrobić dla tego wolwerina
Opublikowano piątek o 16:465 dni One przeważnie są o wiele wyżej niż 7,5 vide sarenka z Forspoken, która akurat w grze nie została przejechana filtrem typu pasztet. Przynajmniej nie świadomie, raczej na poziomie błędów i ułomności technicznej
Opublikowano piątek o 17:225 dni 2 godziny temu, Plugawy napisał(a):Ta MJ nie jest taka brzydka, ale w porównaniu z modelką to xD zbrukali jej twarz, zniszczyli ją po prostu xDW porównaniu do jedynki to downgorad jest olbrzymi, nie trzeba porównywać do rzeczywistości.
Opublikowano piątek o 17:275 dni 1 godzinę temu, ASX napisał(a):Mnie ciężko uwierzyć w spisek specjalnego obrzydzania kobiecych postaci. Bardziej mi to wygląda na ogólny problem z wszystkimi ludzkimi modelami, bo męscy bohaterowie też wygladają... specyficznieNiestety dziwnym trafem te problemy dotykają każdą grę spod szyldu Sony PlayStation więc to chyba jakaś klątwa!Jeszcze można w 2026 udawać niewidomego jak Figaro i mówić że nic się nie dzieje
Opublikowano piątek o 17:335 dni Tak to jest, gdy de facto HQ PlayStation od lat jest ulokowane w hiperpostępowej Kalifornii, co - oczywiście zupełnie przypadkowo - koreluje również z przeróżnymi problemami growej oferty 1st party, jak i samej platformy TLDRMniej dupeczek i cysi jest wprost proporcjonalne do staczania się marki gier telewizyjnych Sony PlayStation
Opublikowano piątek o 17:455 dni First party nie mają technologii na takie rzeczy. Dobrze, że Hideo jest niezależny.
Opublikowano piątek o 19:345 dni Lewaki panoszące się w sonce i first party by stanęły w płomieniach jakby coś takiego pojawiło się w jakiejś gierce.
Opublikowano piątek o 21:295 dni Z kolei jak się pojawi gruba lub brzydka baba to prawaki staja w płomieniach. A jeszcze gorzej jak łysa, wtedy dopiero się wściekają i żywy ogień leci 🔥🔥. 😉
Opublikowano piątek o 22:255 dni Poglądy polityczne nie są tutaj istotne. Większość odbiorców woli podczas gry patrzeć na atrakcyjne postacie niż na nieatrakcyjne postacie. To naprawdę proste
Opublikowano piątek o 23:015 dni Kurwa, ludzie według wszystkich badać największa grupą docelową dla twórców gier są mężczyźni w wieku 20-40 lat. Zdecydowana większość z nich jest wzrokowcami, jest heteroseksualna i lubi patrzeć na ładne postaci (kobiety), a nie chce oglądać tych najatrakcyjniej i tyle. Te pierdolenie o jakimś chorym kanonie piękna i nierealistycznych postaciach i uprzedmiotowianiu kobiet, pierdolą tylko te zjeby z lewackiej propagandy.
Opublikowano piątek o 23:095 dni Wciskać jakiś symetryzm kiedy wszyscy wiemy kim jest statystyczny konsument gierek na konsoleDobre dla głupich lewaków
Opublikowano piątek o 23:235 dni 50 minut temu, RoL napisał(a):Poglądy polityczne nie są tutaj istotne. Większość odbiorców woli podczas gry patrzeć na atrakcyjne postacie niż na nieatrakcyjne postacie. To naprawdę prosteJa nie mam problemu z patrzeniem na nieatrakcyjne postacie, jeśli tylko są dobrze napisane i zagrane - nie każdy musi być jak wyjęty z żurnala.W tym jednak przypadku mam problem, ponieważ w komiksach każda z tych babeczek była piękną seksbombą, prawdopodobnie właśnie dlatego, że głównymi odbiorcami tych zeszytów byli buzujący hormonami nastolatkowie.Nie mówię, że musi być 1:1 z komiksowym pierwowzorem, ale jednak miło by było, gdyby nie srano na kilkudziesięcioletnie dziedzictwo w imię jakiejś chwilowej mody.
Opublikowano piątek o 23:555 dni Kurcze, szkoda że zamiast podpinać się pod znane marki nie mogą wymyślać swoich własnych lewackich srak i tam wciskać tych paskud... a nie, czekaj, przecież już tego próbowali i zawsze kończyło się tak samo
Opublikowano sobota o 03:064 dni Akurat ostatni obrazek jest z ARC Raiders, które było ogromnym sukcesem i jest fenomenalną grą, mimo typowo ubisoftowej szkoły tworzenia kobiecych postaci.
Opublikowano sobota o 08:434 dni A to sorry, myślałem że z Fairgames czy innego chujstwa. Dla mnie te wszystkie shootery online wyglądają tak samo.e: sprawdziłem, babeczka jest z Fairgames Edytowane sobota o 08:454 dni przez Josh