Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marvel's Wolverine

Featured Replies

Opublikowano

Ta MJ nie jest taka brzydka, ale w porównaniu z modelką to xD zbrukali jej twarz, zniszczyli ją po prostu xD to wygląda jak challenge z cyklu daj mi najpiękniejszą twarz a pokażę Ci co jej zrobie.

• Odpowiedzi 644
  • Wyświetleń 73,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Observer
    Observer

Jakbym chciał oglądać mordy starych wkurwionych bab to bym chodził na spotkania spółdzielni mieszkaniowej.

• Przesadzają. Streamable Watch unnamed | Streamable Watch "unnamed" on Streamable.

• Wersja bez przeróbki wygląda jakby za chwilę miała poprowadzić Sprawę dla Reportera

Opublikowano

A wystarczyło wziąć buźkę pięknej Olivii.

Opublikowano

Już nie pamiętam czy to na tym forum czy na Nikogo, ale kiedyś popularna wśród Woke Defence Force była narracja, że dużo zależy od stylu graficznego, silnika i stopnia realizmu w grze, bo czasem przez to babeczki wychodzą brzydko i stąd downgrade względem ślicznych aktorek/modelek turned Absolutnie nie przez to, że deweloper to lewacki śmieć i lizydup, któremu bardziej zależy na odhaczeniu cwelowatej checklisty zamiast na tym, żeby zrobić graczom dobrze.

Opublikowano

Mnie ciężko uwierzyć w spisek specjalnego obrzydzania kobiecych postaci. Bardziej mi to wygląda na ogólny problem z wszystkimi ludzkimi modelami, bo męscy bohaterowie też wygladają... specyficznie

Opublikowano
6 minut temu, ASX napisał(a):

Mnie ciężko uwierzyć w spisek specjalnego obrzydzania kobiecych postaci. Bardziej mi to wygląda na ogólny problem z wszystkimi ludzkimi modelami, bo męscy bohaterowie też wygladają... specyficznie

weź nie wchodź w dyskusję z tymi nawiedzonymi ludźmi xd

Opublikowano
16 minut temu, ASX napisał(a):

Niektórym też kiedyś było ciężko uwierzyć w spisek cwelowsko-transowsko-gejowski związany z celowym i nachalnym ładowaniem wątków LGBT do seriali na Netflixie. Ile to ja się nasłuchałem, że sobie wymyślam, że wyolbrzymiam, że jestem zbyt wyczulony na to. Ci sami znajomi unikają teraz tej platformy dokładnie z wyżej podanej przyczyny. Spokojnie, widocznie niektórym trochę więcej czasu zajmuje łączenie kropek i dostrzeżenie schematu.

Opublikowano

No nie wygląda to tak dobrze jakby człowiek się spodziewał przy pierwszej zapowiedzi. Jestem ciekawy co finalnie wyjdzie, bo recenzje dość wcześnie, jakby byli jednak pewno swego.

No nic, poczekam na opinie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Ograć na pewno się ogra, ale hajp póki co niski.

Opublikowano

Że te baby się na to godzą. Jesteś taką aktoreczką 7,5/10, użyczasz im swojej mordy, dostajesz worek hajsu a potem Sony robi z ciebie babochłopa xD

Kupno używki na płycie z rynku wtórnego to maks co mogę zrobić dla tego wolwerina

Opublikowano

One przeważnie są o wiele wyżej niż 7,5 vide sarenka z Forspoken, która akurat w grze nie została przejechana filtrem typu pasztet. Przynajmniej nie świadomie, raczej na poziomie błędów i ułomności technicznej

Frey-character-model-Forspoken.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, Plugawy napisał(a):

Ta MJ nie jest taka brzydka, ale w porównaniu z modelką to xD zbrukali jej twarz, zniszczyli ją po prostu xD

W porównaniu do jedynki to downgorad jest olbrzymi, nie trzeba porównywać do rzeczywistości.

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał(a):

Niestety dziwnym trafem te problemy dotykają każdą grę spod szyldu Sony PlayStation więc to chyba jakaś klątwa!beksa

Jeszcze można w 2026 udawać niewidomego jak Figaro i mówić że nic się nie dzieje

Opublikowano

Tak to jest, gdy de facto HQ PlayStation od lat jest ulokowane w hiperpostępowej Kalifornii, co - oczywiście zupełnie przypadkowo - koreluje również z przeróżnymi problemami growej oferty 1st party, jak i samej platformy

TLDR

Mniej dupeczek i cysi jest wprost proporcjonalne do staczania się marki gier telewizyjnych Sony PlayStation )

Opublikowano

First party nie mają technologii na takie rzeczy. Dobrze, że Hideo jest niezależny. kojima

Opublikowano

Lewaki panoszące się w sonce i first party by stanęły w płomieniach jakby coś takiego pojawiło się w jakiejś gierce.

metal-gear-solid-mgs.gif

Opublikowano

Z kolei jak się pojawi gruba lub brzydka baba to prawaki staja w płomieniach. A jeszcze gorzej jak łysa, wtedy dopiero się wściekają i żywy ogień leci 🔥🔥. 😉

Opublikowano

Poglądy polityczne nie są tutaj istotne. Większość odbiorców woli podczas gry patrzeć na atrakcyjne postacie niż na nieatrakcyjne postacie. To naprawdę proste

Opublikowano

Kurwa, ludzie według wszystkich badać największa grupą docelową dla twórców gier są mężczyźni w wieku 20-40 lat. Zdecydowana większość z nich jest wzrokowcami, jest heteroseksualna i lubi patrzeć na ładne postaci (kobiety), a nie chce oglądać tych najatrakcyjniej i tyle. Te pierdolenie o jakimś chorym kanonie piękna i nierealistycznych postaciach i uprzedmiotowianiu kobiet, pierdolą tylko te zjeby z lewackiej propagandy.

Opublikowano

Wciskać jakiś symetryzm kiedy wszyscy wiemy kim jest statystyczny konsument gierek na konsoleCell

Dobre dla głupich lewaków

Opublikowano
50 minut temu, RoL napisał(a):

Poglądy polityczne nie są tutaj istotne. Większość odbiorców woli podczas gry patrzeć na atrakcyjne postacie niż na nieatrakcyjne postacie. To naprawdę proste

Ja nie mam problemu z patrzeniem na nieatrakcyjne postacie, jeśli tylko są dobrze napisane i zagrane - nie każdy musi być jak wyjęty z żurnala.
W tym jednak przypadku mam problem, ponieważ w komiksach każda z tych babeczek była piękną seksbombą, prawdopodobnie właśnie dlatego, że głównymi odbiorcami tych zeszytów byli buzujący hormonami nastolatkowie.
Nie mówię, że musi być 1:1 z komiksowym pierwowzorem, ale jednak miło by było, gdyby nie srano na kilkudziesięcioletnie dziedzictwo w imię jakiejś chwilowej mody.

Opublikowano

Kurcze, szkoda że zamiast podpinać się pod znane marki nie mogą wymyślać swoich własnych lewackich srak i tam wciskać tych paskud... a nie, czekaj, przecież już tego próbowali i zawsze kończyło się tak samo kekw

P3bmWNDHvFb47zvWRpgJgA.jpg ex-voto-1348-impressions.jpg unknown-9-awakening-otrzymuje-ws-f7ac310

images?q=tbn:ANd9GcTSZi3dIPW0qWjc_KhfJ9A images?q=tbn:ANd9GcSYXuYtrcqf7XnIEqpffhz ps5s-fairgames-dodged-state-of-play-but-

Opublikowano

Akurat ostatni obrazek jest z ARC Raiders, które było ogromnym sukcesem i jest fenomenalną grą, mimo typowo ubisoftowej szkoły tworzenia kobiecych postaci.

Opublikowano

A to sorry, myślałem że z Fairgames czy innego chujstwa. Dla mnie te wszystkie shootery online wyglądają tak samo.

e: sprawdziłem, babeczka jest z Fairgames

xZ3uJWf.png

Edytowane przez Josh