Rooofie 133 Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 26 minut temu, Figaro napisał: @Rooofie no co takiego napisałem, gdzie jest tutaj nieprawdziwa informacja? minusy roziego ignoruję bo to jedynie komplement. Nie pisałem nic o nieprawdziwej informacji. Samo interesowanie się lewackim spierdoleniem i wyjaśnianie jakichś chorych zasad poprawności językowej jest dla mnie śmieszne dlatego masz klauna Dla mnie również słowo nigger jest mega rasistowskie w stosunku do białych bo zabrania się nam używania go z niewyjaśnionych nikomu powodów. Natomiast o jakimś hard r żaden normalny człowiek nigdy nie słyszał poza lewackimi pożytecznymi idiotami zza oceanu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 6 godzin temu, Szermac napisał: No to była tylko kwestia czasu, ależ to będzie słuchane namiętnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Nastał dzień dzisiejszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Ja dopiero jutro rano odpalam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia To ja rano kończę pierwszą sesję Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Konsolite i Azi też świętują premierę odpowiednim filmikiem. Wyrobili 8000% normy wyświetleń 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia W dniu 30.03.2024 o 12:32, Czezare napisał: Teraz od siebie: Gierka na pewno nie jest Mesjaszem, ale ma potencjał na najmocniejsze 8/10 w historii gamingu. Prorok jakiś, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 44 minuty temu, łom napisał: odpowiednim filmikiem Kusi, ale nie oglądam, wolę sam w grze odkryć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia W dniu 26.03.2024 o 18:18, Pupcio napisał: Mega znawca Obstawiam 81% Zapisuj Szerman W dniu 26.03.2024 o 18:31, Szermac napisał: No, no Pucio coraz wyżej xd to nie ma co zapisywać, ja 83 @Szermac Pan koreańczyk tak nas szanuje że wybrał ocene po środku żebyśmy się nie kłócili <3 Natomiast Donatello pokazał że gość totalnie nie zna rynku gier wideo W dniu 26.03.2024 o 17:23, Donatello1991 napisał: Przecież ta gra to bankowe 85+. Kto tego nie widzi teraz ten się za bardzo na grach nie zna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Trzecia gra od premiery PS5, która sprawia, że jestem o włos od kupienia konsoli (wreszcie). Trzecia po Demon' Souls i Returnalu. No ale jednak nie, wytrzymam jakoś (ledwo) i zaczekam na PS5 Pro. Niemniej jaram się gierką okrutnie i jednoczę z Wami w radości z ogrywania tego killera. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 12 godzin temu, Rozi napisał: Ja pierdole, czego te kurwy jebane nie wymyślą, to już jest jakaś obsesja: Noż kuRwa,, yebłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 15 minut temu, Amer napisał: Trzecia gra od premiery PS5, która sprawia, że jestem o włos od kupienia konsoli (wreszcie). Trzecia po Demon' Souls i Returnalu. No ale jednak nie, wytrzymam jakoś (ledwo) i zaczekam na PS5 Pro. Niemniej jaram się gierką okrutnie i jednoczę z Wami w radości z ogrywania tego killera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia (edytowane) No latają po twiterze screeny z róznymi kostiumami już, nadziałem się już na taki co bym się nie spodziewał w sumie xD Edytowane 25 Kwietnia przez Szermac Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia (edytowane) 16 minut temu, Szermac napisał: No latają po twiterze screeny z róznymi kostiumami już, nadziałem się już na taki co bym się nie spodziewał w sumie xD Niektóre stroje są naprawdę niezłe, tam jest cała paleta rozmaitości, od typowo kosmicznych po mocno kuriozalne i wyzywające Ponad 30 fatałaszków Edytowane 25 Kwietnia przez Whisker Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 12 godzin temu, Rooofie napisał: Natomiast o jakimś hard r żaden normalny człowiek nigdy nie słyszał poza lewackimi pożytecznymi idiotami zza oceanu. Ja słyszałem, a lewakiem zza oceanu (i ogólnie lewakiem) raczej ciężko mnie nazwać. Jak tylko zobaczyłem ten obrazek i przeczytałem, że jakaś zadyma o to jest to momentalnie skojarzyłem fakty. Nie, że to słuszne, czy coś - po prostu wiem, jak funkcjonują te ich zjebane umysły Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2 godziny temu, Pupcio napisał: @Szermac Pan koreańczyk tak nas szanuje że wybrał ocene po środku żebyśmy się nie kłócili <3 Natomiast Donatello pokazał że gość totalnie nie zna rynku gier wideo 82 MC/ 84 OP, więc ważona 83, @Szermac jako owner tematu oczywiście miał rację xD. 14 godzin temu, Whisker napisał: Elegancko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 29 minut temu, KrYcHu_89 napisał: 82 MC/ 84 OP, więc ważona 83, @Szermac jako owner tematu oczywiście miał rację xD. Zero zaskoczenia xD Czyżby 12 godzin jeszcze do święta ? Kurde trochę narasta zwatpienie czy zacząć po angielsku czy koreańsku. Ale raczej to czytanie napisów podczas akcji/robienia czegoś to deal breaker na pierwsze przejście. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Desant z kapsułą mojej Evci już wyruszył. Jutro będzie granko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Stellar Blade jest trochę jak Tomb Raider. W obu przypadkach twórcy postawili na piękne niewiasty. Lara przybyła jako pierwsza, aby eksponować żeńską urodę w grach, EVE pojawiła się w krytycznym momencie, gdy autorzy gier boją się promować kobiecość w najlepszym wydaniu - jako manifestację męskiej wyobraźni. Nikt się nie kryje, że tak właśnie jest. Co mnie interesuje bardziej, jak to wpłynie na dialog pomiędzy samymi twórcami. Tomb Raider wygrywa przez fakt, że jest dobrą grą, czy ma dobrą bohaterkę? Ze Stellar Blade jest podobnie. Gameplay wyborny i wyborna protagonistka. Fajna analogia się zrobiła. Oho, widzę, że Pupcio ma ubaw. Też się pośmieję. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Żadnego dialogu nie ma i nie będzie, studia Microsoftu mają na przykład nakaz ukazywania kobiet jak najmniej sexy czy jakoś tak xd A inni twórcy jak nie są They/Them to se zrobią co chcą i tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Microsoft zaleca, nie zakazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Zaleca w oficjalnym przekazie, a jak wpływa na twórców gier bezpośrednio trudno wyczuć. Tak czy inaczej ciężkie czasu ukazywać kobietę w grach żeby nie była kobieca ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia No to i tak ostatecznie rozbija się o osoby, które robią daną grę, o wizje directora, grafików itp:. Nie sądzę, aby było tu gdzieś miejsce na dialog w sumie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Poczekaj na rekomendację Sony, jak Excel wypali im wykresy sprzedażowe Stellara. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi