Skocz do zawartości

Prime Video

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 90,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Zapowiada się powtórka z Wiesława. Jeżeli ktoś nie zna dobrze materiału źródłowego, a lubi fantasy, to jest szansa, że będzie bawił się całkiem dobrze przed telewizorem. Dla reszty będzie to profanacj

• Reacher wraca 15 grudnia   

Opublikowano
11 godzin temu, Moldar napisał:

Dzisiaj premiera 4 sezonu Pani Maisel, na start dwa odcinki :obama:

Ogólnie co tydzień mają puszczać po 2 odcinki.

Opublikowano
  • Autor

Jestem w połowie Reachera i jestem bardzo zadowolony. Taki "strong male character" jest obecnie wielką rzadkością w kinie i telewizji, więc mam wrażenie obcowania z czymś świeżym. No i chemia między nim i blondyną jest mocno odczuwalna, a to też duży plus.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Boy, jak podejdą do tego tak jak do Wheel of Time to czuję kupsztala. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakiś czas temu szukałem na amazonie czegoś, co byłoby dość krótkie i miało krótkie odcinki, a że lubię animacje i fantasy, to od razu rzuciła mi się w oko Legend of Vox Machina - bodaj serial zrobiony na bazie sesji RPG od kanału/podcastu/grupy Critical Role. Pierwszy odcinek? Zupełnie głupkowate przedstawienie postaci w stylu wielki głupi barbarzyńca, rodzeństwo elfów, gnomka kapłanka, gnom bard-ruchacz, który nie popuści nikomu, elfka druidka, jakiś edgy boi z pistoletem i wielki niedźwiedź bojowy. A, no i ostre chlanie, a potem bitka w karczmie. Humor bardzo przaśny, ale coś w tym było. Potem obejrzałem drugi odcinek, trzeci... i potem miałem miesiąc przerwy, bo nie miałem kiedy oglądać. No i wczoraj dokończyłem. Świetne "animu" dla fanów RPG. Szczerze, to chciałbym, żeby moje sesje wyglądały tak epicko jak ten serial xD

Spoiler

Za garść kostek i 11 mln dolarów. Jak grupka fanów z hobbystycznej gry  stworzyła "The Legend of Vox Machina" - jedną z najlepszych animacji sezonu

Btw, oglądał ktoś te animowane historie z The Boys? Poleca mi się teraz, a jeszcze nie miałem czasu ogarnąć.

Opublikowano
W dniu 21.03.2022 o 17:42, Soban napisał:

Deep Water bardzo spoko, ale przez Bena i setting mocny vibe Gone Girl. No i cysie Any są :wub:

Jeden z lepszych filmów tego roku. Jednak mam dylemat bo piękna Ana, genialnie zagrana rola, tzytzunie ale bohaterka i jak traktuje męża i jej postępowanie jak dla mnie jest godne potępienia.

Opublikowano

Obejrzałem właśnie deep water, przecież ten film to takie (pipi), że głowa boli. Ben zagrał Bena w najgorszym wydaniu a Ana... trzy klasy gorzej jak w Na Noże a zdecydowanie więcej seksapilu miała w sobie w tych paru minutach ostatniego Bonda.
Aktorzy drugoplanowi to już totalna porażka. Finał tego filmu i jazda przez las to przecież ku.rwa jakaś paranoja. Zmarnowane 2 godziny. 3/10 za cycuszki.

Wysłane z mojego KB2003 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Btw, oglądał ktoś te animowane historie z The Boys? Poleca mi się teraz, a jeszcze nie miałem czasu ogarnąć.

Oglądałem i szczerze takie se. To jest coś w rodzaju Love Death Robots, tyle że nie z takim napracowaniem. Masz krótkie kreskówki, różne formy kreski, każda o czymś innym w uniwersum Boysów. Obejrzałem jakiś czas temu i już wszystko zapomniałem, także chyba powinno wiele wyjaśnić.

Spodziewałem się, że to będzie pełnoprawny produkt jak Invincible, ale jednak nie.

Opublikowano

Nadrobiłem to Czyste Zło od Chłopaków no i mocno średnie, na szczęście odcinki trwają tylko po 10 minut. Z drugiej strony zacząłem Niezwyciężonego i jest zajebiście, od pierwszych momentów wciąga.

Star Trek: Lower Decks warto zaczynać?

Opublikowano

Skończyłem właśnie ostatni sezon Boscha i jest mi smutno :frog:

Opublikowano

No, świetny serial.  Ale spoko, mają już robić kontynuacje/spinoff z tymi samymi bohaterami.

A w międzyczasie poczytaj książki. Connely ma dobre pióro. Fajnie się czyta nawet te na których fabule oparto sezony, bo sporo pozmieniane. Tak czy siak Bosch serial to  swietna ekranizacja.

Opublikowano
38 minutes ago, Luqat said:

Skończyłem właśnie ostatni sezon Boscha i jest mi smutno :frog:

Też tak miałem. Ale teoretycznie już w maju wyjdzie Bosch Legacy. Trailery dostępne na yt. 

Opublikowano

No i to jest super info, oby u nas też było od razu dostępne.

Opublikowano

Maj już za rogiem:)

Ciekawe czy będzie Irving i J Edgar. Oby nie musieli innych aktorów brać. 

Opublikowano

No, myślę że by ich pokazali, jakby mieli być w filmie, poza tym Jamie Hector grał teraz w We own this city dla HBO, więc mógł nie mieć możliwości. No i Maddie jako policewoman zabawnie wygląda (w pozytywnym sensie :problem:)

Czekam i niech wrzucajo na prajma :sir:

Opublikowano

Akurat zacząłem oglądać Battlestar Galactica, a te choye za 14 dni ją usuwają z Prime... Muszę się sprężyć i machnąć te 4 sezony w tym czasie.

Opublikowano

Piotr Adamczyk najpierw w serialu Apple, potem w Disneyu a teraz w Amazonie ;)