Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Zajebisty motyw muzyczny, od razu mam ochotę odpalić jakiegoś filmowego szlagiera z lat 80. Czuję już to słońce na twarzy i piasek między palcami podczas brzydkiego ponurego listopada Oby na start preorderów dali jeszcze Trailer 3.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Godzinę temu, aux napisał(a):A tak serio ciekawe jaka będzie kolekcjonerka, oby dali praktyczny gadżet jak kiedyś czapkę Los Santos. Tradycyjnie najbardziej mnie ucieszy duża mapa na porządnym papierzezamiast gadżetów w ich stylu czyli czapki, plecaki, skrzyneczki, pierdolety wolałbym klasykę czyli dojebany figs, steel, artbook i OST na płycieTak czy siak 2000 PLN pewnie pęknie za kolektorkę a i tak będzie walka jak o oranżadę w Radomiu
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Steel i art też bym chętnie przytulił.Koleś ze sklepu xGameCenter z Dąbrowy Górniczej napisał ciekawą rzecz, cyt: "Poczekajcie jak zobaczycie, jakie będą edycje do sprzedania :))))".Czyli zakładam że będzie zwykła, lepsza, limitka i uber collectors. Trzeba będzie działać szybko bo skalperzy wykupią
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Ciekawe, jakie ceny będą. Czy podstawka będzie standardowe 70 dolarów i to sranie się przez media o 100 dolarów za GTAVI okaże się tylko idiotycznymi clickbaitami? Pewnie tak. Chociaż ja tu nie mam akurat żadnych wątpliwości i biorę jakąś bogatszą edycję. Czekałem yebane 13 lat
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. przecież na tym forum ludzie byle crapa kupują w super edycjach po 5 bomb i się cieszą, więc czy cena GTA gra jakąś rolę?
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Przydała by się godzina startu preorderów bo trzeba będzie być dobrym rewolwerowcem nawet na wersje +1 od normal.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Ja pewnie wezmę edycję jakąś średnią, może ze steelbokiem będzie, bo tak szaleć nie będę. Oby tylko dowieźli grę w listopadzie i tyle.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 3 godziny temu, MaZZeo napisał(a):Okładka klasyczek, ale byłem pewien że trochę zrobią więcej szumu wokół tego i zaczną malować blok w tym graffiti, tak jak to było w przeszłości.Byku to na premierę malują takie rzeczy
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Pamięta ktoś ile przed premierą poprzednich gier R* dostawaliśmy jakiś gameplay? Nie wiadomo nawet jak ta gra będzie wyglądać jeszcze a tu za parę miechów premiera.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Przy 5 gameplay był bodajże w lipcu przy premierze wrześniowej. W sierpniu pokazywali możliwości multi.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Trailer 3 pewnie wraz z puszczeniem preorderów, wakacje będzie hype, hype i hype w socialach, a we wrześniu walnie atomówka z gameplay'em, pewnie za znaczkiem na dole "Recorded on PS5 Pro" bo Rockstar z pewnością podpisał umowy marketingowe z Sony obejmujące też prosiaki, żeby ktoś jednak kupował te konsole za blisko 4k PLN, a gracze jak to gracze, nakręcą się jak skurczybyki.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 3 minuty temu, Faka napisał(a):Nie sądzę, największa baza użytkowników jest przy zwykłych PS5.No tak, ale chyba jednak chcą zachęcić jakimś ultra-mega tytułem do zakupu konsoli, albo ewentualnej wymiany ze zwykłej PS5 i dopłaty do Prosiaka w celach ogrania gry dekady? Oczywiście mogę się mylić, nie znamy dokładnej strategii marketingowej tych dwóch korpo.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Ja już chyba żadnego trailera nie tykam, chcę w to wjechać na czysto jak za starych dobrych czasów. To tylko kilka miechów ale czy psycha wytrzyma ten hype
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Pamiętam raz kupiłem preorder jakiejś kolekcjonerki to się okazało że miała opóźnienie przez produkcje gadżetów i ci co kupili normala już grali, a ja czekałem jeszcze tydzień Od tego czasu żadnych preorderów żeby się znowu tak nie wjebać.Swoją drogą GTAV kupiłem na nocnej premierze w Empiku, takie coś powinni powtórzyć przynajmniej masz pewność że zagrasz w wersje pudełkową, a nie że paczka gdzieś utknie. Edytowane 18 godzin temu18 godz. przez Observer
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Panowie pytanko, gdzie najlepiej złożyć preorder? Które sklepy polecacie, że zawsze dowożą na premierę? Bo się nie orientuje, a fajnie byłoby zagrać w dniu premiery 🤔
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 5 minut temu, krzy93siek napisał(a):Panowie pytanko, gdzie najlepiej złożyć preorder? Które sklepy polecacie, że zawsze dowożą na premierę? Bo się nie orientuje, a fajnie byłoby zagrać w dniu premiery 🤔Psstore, aczkolwiek w wypadku tej gry pewnie będą tzw. nocne premiery w klimacie fioletu.Pamiętam jak byłem na takiej z RDR2, gdzie byli sami cowboye.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Na bank będą nocne premiery i paczkomaty do otworzenia o 00:00, jak przy piątce.Ktoś jest tak stary, że pamięta zawaloną premierem GTA SA na ps2 w Polsce przez cenege?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. @Josh masz tutaj coś do farmienia reputacji w statusach na facebookextreme.info
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja jebe! Nic już takiego nie wydarzy się za mojego życia w świecie gier. Dawać te preordery i koniecznie trailer 3, bo inaczej to dupa zbita. Wątpię aby gameplay pokazali teraz, raczej dopiero coś okolice września, a może gamescom? Ktoś wie czy Rockstar się pojawiał kiedyś na gamescomie? Nie chcę mi się w sumie sprawdzać