Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Star Wars Jedi Survivor

Featured Replies

Opublikowano
12 godzin temu, Kalel napisał:

no ale ludzie Kochani. Już przy jedynce jebalo bugami/glitchami/problemami z loadingami NO ALE JEST STAR WARS JUHU JEST MIECZ SIE MACHA STAR WARS JEST i uszło płazem. Dlaczego nie miałoby przejść drugi raz?

Tylko wtedy EA cisnęło, żeby wypuścić równo z premierą filmu, a teraz myślałem, że dadzą im spokojniej popracować :frog:

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 118 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Taa, dobrze, że na konsolach jest superrr za to   Resident - jakość obrazu ze Switcha, spadki do 40 fps w trybie performance Dead Space - to samo co powyżej Hogwarts Legacy - każdy

• Miałem z początku obawy, czy znacznie większe lokacje nie będą działały na szkodę metroidvaniowej struktury gry, ale zostały one kompletnie rozwiane. Miejscówki bardzo fajnie się ze sobą łączą, dużo j

Opublikowano
Teraz, Wredny napisał:

Tylko wtedy EA cisnęło, żeby wypuścić równo z premierą filmu, a teraz myślałem, że dadzą im spokojniej popracować :frog:

Wina leży po stronie Respawn.

EA dało im 6 tygodni więcej na dopracowanie bo o tyle poprosili, choć samo EA było gotowe na większą obsuwę.

Opublikowano

Kurde, mocno zabili we mnie hype tymi technicznymi problemami.

Miało być grane w długi weekend, ale coraz bardziej nastawiam się na odpuszczenie.

Kij im w oko za takie akcje.

Opublikowano

W jedynce można było przymknąć na to oko bo dostali budżet w wysokości średniego wyjścia do biedronki i ea ich nienawidziło że robią singlową gierke no ale drugi raz to już serio chuy im w dupe. Z każdą premierą jest coraz gorzej. Mam nadzieje że gry aaa upadną i rozwalą sobie ten głupi ryj w końcu

Opublikowano

Nie dość że gry na płycie nie ma całej, to jeszcze wyszła niedorobiona . Jak to zwykle bywa gracze którzy zapłacą najwięcej dostają najgorszą wersje produktu.:reggie:

Podświadomie liczyłem że się złamię i będzie grane na majówkę ale nawet mi nie żal.

Edytowane przez Jeez_PS

Opublikowano

Poczekam do końca maja/połowy czerwca na poprawki.

Gra stanieje, a dwa będzie mi się w nią przyjemniej grało. 

Opublikowano

Lepiej kupić za te pieniążki stardew valley na każdą platforme jaka istnieje i wspomóc człowieka który kocha swoją gierke i jej fanów

Opublikowano

Tak mi właśnie chodziło po głowie czy by nie powrócić do Doliny Gwiezdnej Rosy :banderas:

Niesamowita gra

Potem Zelda i w sumie człowiek nie ma czasu na partaczy z EA

Edytowane przez Sebas

Opublikowano

Niech sobie załatają chłopaki na spokojnie i się ogra w ea passie za piątaka :asax:

Opublikowano

Dlaczego multiplatformy wg MC ogrywane są w 70-90% na ps5?

Opublikowano

Wydaja grę w określonym przez siebie terminie, po czym w okolicy premiery dają info, że będą w następnych TYGODNIACH poprawiać błędy i działanie, bo na moment wyjścia gry w pełnej cenie bardziej jest ona w fazie beta i to chyba wczesnej. To juz nawet nie jest śmieszne. Do tego podobno totalnie skopany HDR, no kurde, jeśli tyle rzeczy wymaga poprawek i działa po prostu źle to nie wydaje się produktu wołając za to pełna cenę tylko go przekłada do momentu doprowadzenia go do stanu używalności. Co to ma być a najgorsze w tym jest to, że takie sytuacje powinny być ewentualnie sporadyczne a stały się już normą.

Opublikowano

90GB do pobrania na premierę plus jeszcze paczyk :banderas:

Opublikowano

gra przekładana wiele razy, wychodzi na płycie z koniecznością ściągniecia dodatkowych 90gb i  koszmarną optymalizacją.

Patologia dzisiejszych czasów 

Opublikowano

Ktoś to w ogóle kupił i już gra? :dunno:

Czy wszyscy6 czekają na sezon ogórkowy i z paczykami w wersje 2.0 :D? 

Opublikowano

@KrYcHu_89Ja kupiłem, ale na ps5 dopiero jutro od 6:00 plus możliwe że dojebią patcha ze 100gb to przy moim necie "chwilę" poczekam za nim zagram. Cała grą sciągała się u mnie 7h

Opublikowano
7 minut temu, Lochu napisał:

@KrYcHu_89Ja kupiłem, ale na ps5 dopiero jutro od 6:00 plus możliwe że dojebią patcha ze 100gb to przy moim necie "chwilę" poczekam za nim zagram. Cała grą sciągała się u mnie 7h

Skąd ty masz neta z wiaderka?  Sorki, że pytam ale w '23 to chyba już można dosyć szybko śmigać.

Opublikowano

U mnie pokazuje 15 godzin do pobrania. :balon:

Opublikowano
1 minutę temu, mitra napisał:

Skąd ty masz neta z wiaderka?  Sorki, że pytam ale w '23 to chyba już można dosyć szybko śmigać.

Internet mam z plusa - LTE (nie ma zasięgu 5g u mnie na wsi) i maksymalna prędkość pobierania to tak 8mb/s. Mam możliwość założenia światłowodu u siebie ale szlyszałem że dużo ludzi u mnie ma jakieś problemy z nim także...