Opublikowano 28 lipca 20222 l No i jest, numer 300... ech jak się cieszę że dożyliśmy tego momentu. Jestem pod wrażeniem okładek i nic sensownego teraz nie napisze. Zresztą na płomienne przemowy i podziękowania przyjdzie jeszcze czas. Dobrze to wymyśliliście, numer zero, film i oczywiście bogaty numer jubileuszowy. Okładka z Sonikiem piękna, hehe
Opublikowano 28 lipca 20222 l Te postacie retro na okladce to chyba po to zeby uzmyslowic ze te gry tez wychodza juz od tylu lat. Tomb raider '96, final fantasy 7 '97, resident evil '96. Wiec wszystkie te gry sa od poczatku Psx Extreme. To Halo mi tu nie pasuje. Jedynie wyjasnienie ze to pierwsza gra na xboxa. Moze tez pierwsza gra z xboxa opisana w Psx extreme. Edytowane 28 lipca 20222 l przez Jontek80
Opublikowano 28 lipca 20222 l 1 minutę temu, Jontek80 napisał: To Halo mi tu nie pasuje. Chyba dali, żeby fani xboxa coś mieli. Wszystkim i tak nie dogodzisz, już się jedna osoba nintendo odpaliła.
Opublikowano 28 lipca 20222 l Może w photoshopie jestem amatorem, ale to jak te włosy są na odpierdol powycinane zwłaszcza na Sephirocie i Larze boli mnie w serduszku
Opublikowano 28 lipca 20222 l 56 minut temu, Shen napisał: Chyba dali, żeby fani xboxa coś mieli. Wszystkim i tak nie dogodzisz, już się jedna osoba nintendo odpaliła. Te zwierzęta lepiej niech siedza w rezerwatach swoich na forumku oraz discordzie, a poważne gazety jak psx extreme czytaja KONESERZY gejmingu. Nie wyobrażam sobie by marjan na okładce wywoływal u mnie jakąkolwiek nostalgie. Już prędzej gex albo crash.
Opublikowano 28 lipca 20222 l Od czwartego numeru jestem z Wami Pomysł z okładkami super, najbardziej podobają mi się (kolejność nieprzypadkowa): 1. Sephiroth, 2. Mistrz Szef, 3. MGS.
Opublikowano 29 lipca 20222 l szczerze? słabiutkie okładki, chyba tylko ta z Larą prezentuje się w miarę spójnie z resztą kolorystyki, także w sumie mi to tam rybka co mi się trafi w salonie prasowym, ważne że będzie czytanko
Opublikowano 29 lipca 20222 l Zjeżdżę całe miasto, przeszukań każdy kiosk empik i sklep z prasą, znajdę je wszystkie.
Opublikowano 29 lipca 20222 l Mimo wszystko jedna jubileuszowa okładka bylaby lepsza. Najbardziej klimatyczna jest jednak z MGS. Ciekawe jakie u mnie się trafią.
Opublikowano 29 lipca 20222 l 10 godzin temu, Shen napisał: Chyba dali, żeby fani xboxa coś mieli. Przewaga w ilosci nad ta jedna z xboxa to dlatego, ze na plejstejszon bylo piractwo. Wiadomo.
Opublikowano 29 lipca 20222 l Godzinę temu, PiotrekP napisał: Mimo wszystko jedna jubileuszowa okładka bylaby lepsza. Wydaje mi się, że to w pewnym stopniu sprytna decyzja biznesowa, żeby zrobić więcej okładek i uderzyć w czuły punkt kolekcjonerów. Jedną jubileuszową kupisz raz, a osiem jubileuszowych już być może więcej. Według mnie to bardzo dobry pomysł w obecnej sytuacji, tym bardziej, że nie jest to zrobione na siłę, tylko faktycznie z pomysłem, bo zaopiekowani są tymi okładkami miłośnicy różnych platform i różnych IP. No i ten motyw z ukazaniem przemijania czasu poprzez wrzucenie postarci retro i współczesnej również dobry.
Opublikowano 29 lipca 20222 l Autor Jakby ktoś chciał dorwać konkretną okładkę, to Robert wrzucił na Allegro aukcję, gdzie można wybrać konkretny cover. https://allegro.pl/oferta/psx-extreme-nr-300-przedsprzedaz-wybierz-okladke-12440377591?fbclid=IwAR1Ql_4fGd_vdPmyYrV-OlaDMhFGk7MJ6k39vQVmlzrzkwz7ahpR__egi20 Swego czasu jak były 4 covery Final Fantasy VII Remake biegałem po kioskach po Warszawie, bo nie miałem bodajże Barreta. Do redakcji drukarnia w ogóle go nie wysłała Edytowane 29 lipca 20222 l przez Roger
Opublikowano 29 lipca 20222 l 3 minuty temu, Roger napisał: Jakby ktoś chciał dorwać konkretną okładkę, to Robert wrzucił na Allegro aukcję, gdzie można wybrać konkretny cover. https://allegro.pl/oferta/psx-extreme-nr-300-przedsprzedaz-wybierz-okladke-12440377591?fbclid=IwAR1Ql_4fGd_vdPmyYrV-OlaDMhFGk7MJ6k39vQVmlzrzkwz7ahpR__egi20 Swego czasu jak były 4 covery Final Fantasy VII Remake biegałem po kioskach po Warszawie, bo nie miałem bodajże Barreta. Do redakcji drukarnia w ogóle go nie wysłała Tak z ciekawości (i pod kątem wartości kolekcjonerskiej za 30 lat ) - wszystkie wersje mają taki sam nakład?
Opublikowano 29 lipca 20222 l Autor 6 minut temu, LeifErikson napisał: Tak z ciekawości (i pod kątem wartości kolekcjonerskiej za 30 lat ) - wszystkie wersje mają taki sam nakład? Chyba Sonic i Zleda mają mniejszy, ale to musiałbym dopytać 8 minut temu, Plugawy napisał: Jak wezmę numer 300 to będzie razem z numerem 0 wysłany? Zerowy ma być drukowany w przyszłym tygodniu (brakuje ostatniej strony reklamowej, reszta jest już gotowa w drukarni), więc raczej osobno.
Opublikowano 29 lipca 20222 l 42 minuty temu, Roger napisał: Zerowy ma być drukowany w przyszłym tygodniu (brakuje ostatniej strony reklamowej, reszta jest już gotowa w drukarni), więc raczej osobno. Szkoda, chętnie przycebuliłbym na wysyłce.
Opublikowano 29 lipca 20222 l 2 minuty temu, Butt napisał: Szkoda, chętnie przycebuliłbym na wysyłce. Z tego co widzę to sprzedaż nr 0 i tak się już zakończyła na allegro.
Opublikowano 29 lipca 20222 l 51 minut temu, Shen napisał: Ja chyba pojde w retro i przejde się po kioskach jak za dawnych lat Szkoda tylko, że kiosków coraz mniej, i Kolporterów i saloników prasowych. Przynajmniej w mojej Mławie. Chociaż w Warszawie też widzę sporo pustostojących kiosków RUCHu.
Opublikowano 29 lipca 20222 l 7 minut temu, Szwed napisał: Szkoda tylko, że kiosków coraz mniej, i Kolporterów i saloników prasowych. Przynajmniej w mojej Mławie. Chociaż w Warszawie też widzę sporo pustostojących kiosków RUCHu. W Gdyni urzednicy wszystkie kioski praktycznie zabili, bo sobie wymyślili, że wszystkie maja byc takie same i kazdy kto chce dalej prowadzic działalność musi z własnej kieszeni wydac 70 tysiecy na nowa bude. Zostały jakieś saloniki prasowe.
Opublikowano 29 lipca 20222 l ppe https://www.ppe.pl/news/303471/psx-extreme-300-jest-juz-dostepny-w-przedsprzedazy-na-allegro-szmatlawiec-swietuje-25-lat-w-branzy.html