Opublikowano 1 sierpnia 20222 l Ja kupilem kilka lat temu Game Boya micro z Advance wars i Golden sunem za 300zl komplet- wszystko w boxie. Gdzie sam micro poszedł za 450 i gry po 150. Dc miałem białego, a nie żółtego. Xbox wydmuchany. Nie dostanę już tego w takim stanie w takich cenach. Tego żałuje.
Opublikowano 1 sierpnia 20222 l Ja miałem limitowaną srebrną PS2 fat, którą sprzedałem za jakieś śmieszne kilka stówek dawno, dawno temu. Raz, że teraz byłaby warta pewnie parę tysięcy jak by się znalazł amator, a dwa, że byłby to po prostu zajebisty eksponat. O grach to nawet nie mówię, choć tutaj głównie pc-towe.
Opublikowano 1 sierpnia 20222 l 38 minut temu, Shen napisał: Ja sprzedałem w liceum gry z GBA, zeby kupic nowy telefon. Wtedy te gry chodziły za grosze, dziś bym miał z tego ladną sumke. no wtedy byś miał jakiegoś Sony Ericssona, a dziś flagowca od Apple, czy Samsunga Ja sprzedąłem wszystkie swoje demka z PSM (z 15 sztuk) za 30 zł... ja pierrrrr to człowiek myślał "mam pc, to po co mi starocia?".
Opublikowano 1 sierpnia 20222 l Najbardziej i tak załuje, ze wypierdalałem pudełka z gier na gameboya, same dyskietki mi zostały. Wyjątek pokemon red i blue, tu mam komplety, ale nie sprzedaje.
Opublikowano 1 sierpnia 20222 l 4 minuty temu, grzybiarz napisał: no wtedy byś miał jakiegoś Sony Ericssona, a dziś flagowca od Apple, czy Samsunga Ja sprzedąłem wszystkie swoje demka z PSM (z 15 sztuk) za 30 zł... ja pierrrrr to człowiek myślał "mam pc, to po co mi starocia?". Tak sobie tłumaczyłeś, a wtedy 30zl piechotką nie spacerowało To jedyny minus tamtych czasow. Ceny, zarobki nijakie. N64 na tamte czasy i gry po 300/350zl, to był abstrakcja. Cała reszta na plus względem tego co jest dzisiaj. Przynajmniej dla mnie. ”na c**j mi ta makalatura, jest internet” I cyk na murku zostawiłem. Dzisiaj bym sobie zerknął w takie N+ z Soniciem na okładce i premiera Dreamcasta, na zdj kolejka pod japońskim sklepem. Edytowane 1 sierpnia 20222 l przez iluck85
Opublikowano 1 sierpnia 20222 l Kupilem kiedys w Szwajcarii w sklepie z gierkami nowego, fabrycznie zaplombowanego PSXa jedynie w szarym kartoniku zamiast oryginalnego boxa - okablowanie, DualShock wszystko nowe. Jako, ze chodzilem wtedy do liceum i przycisnelo mnie zeby na jakis weekend troche kasy miec, poszlo na Allegro za jakies ~100zl
Opublikowano 1 sierpnia 20222 l W dniu 30.07.2022 o 12:27, Shen napisał: Z Psx Fan była afera, ze komus podjebali opis. No ale Konsolite ostatnio pisał, ze PlayStation Plus brał opisy z gamefaqs, wiec kolejna legenda upadła Praktycznie każda gazetka miała opis przejścia, listy ciosów, tabelki i inne z sieci, zazwyczaj z GamFAQs. Wszystko było kwestią czy to było chamskie Ctrl+C / Ctrl + V bez sprawdzenia, czy jako materiał pomocniczy. Z PSX Fan to chodziło o listę ciosów do Ready 2 Rumble, którą "redaktor Balon" przepisał z N+...
Opublikowano 1 sierpnia 20222 l tia, coś było np. że nazwy ciosów były zmyślone przez redaktora N+, a redaktor PSX Fana to przepisał, albo mapki z Wipeouta 3 były przerysowane. W sumie tu się dziwie, bo mapkę mógł zrobić każdy i to na gamefaqs, czy na innej stronie, ale tu niby wszystko było skopiowane w 100% z nazwami typu pitstop i innymi oznaczeniami. --- autorem foty jest bodajże aux z forum
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Jak w ogóle zamierzacie uściąśc do lektury PE #300? Jak człowiek cywlizowany na galowo, czy w krótkich portaszkach?
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Zrobie nawet przerwe od grania w goty 2022, zeby przeczytac szmatławca
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l 9 godzin temu, dee napisał: Jak w ogóle zamierzacie uściąśc do lektury PE #300? Jak zwykle, wiadomo, najpierw listy...
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Ja często zaczynam od felietonu Rogera ma ostatniej stronie, i tak samo zrobię tym razem. Bardzo podoba mi się że często zamieszcza tam insiderskie info z życia Extrima oraz sentymentalne wspomnienia o życiu.
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Ja tak samo. Chyba zejde rano przed robota do kiosku i wezme co bedzie, nie chce mi sie jezdzic za okładką, za duzy hype.
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l I jak tam panowie i panie, jest hajp? U mnie rośnie do tego stopnia, że sprawdzam co chwilę czy już jest pdf... ale w sumie nawet jak będzie to chyba nie pobieram tylko czekam prawilnie na 7 rano i przed robotą maesz do kiosku, analogowo, jak za dawnych lat.
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Prenumeratorzy spokojnie na wyjebce, nie ma co sprawdzać skrzynki w tym tygodniu
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Dlatego do kiosku po numer do czytania, a prenumerata w folli do kolekcji.
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l To nie gra w pudełku na Switcha, nie trzeba kupować jednego do używania, a drugiego "w folii do kolekcji", no ale ok
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Z allegro mieli wysylac od dzisiaj ale sami się domyślacie jak wyszło
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l 7 minut temu, Bzduras napisał: To nie gra w pudełku na Switcha, nie trzeba kupować jednego do używania, a drugiego "w folii do kolekcji", no ale ok Nie chce mi sie czekac tydzien po prostu. Prenumerate bralem po starej cenie, nie zbiednieje jak wezme jeden w pełnej
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l kusilo, zeby wziac z allegro, ale spodziewalem sie, ze przyjdzie we wrzesniu, wiec zaryzykowalem i jak jutro w kiosku nie trafie na te okladke z final fantasy, to sie wkurwie jak nie wiem co