Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rise of the Ronin

Featured Replies

• Odpowiedzi 377
  • Wyświetleń 52,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ta animacja xd    

• Platyna wbita! Zajęło mi to 70 godzin, dużo zbierania pod koniec jest i powtarzania misji, 100 kotków daje w kość (szukanie), zdjęcia, czyszczenie dzielnic oraz zbieranie punktów  aby ulepszyć na max

Opublikowano

samurajska gra od ludzi którzy się znają na gierkach i to bez żadnej magii i supermoc? kurwa wygląda zajebiście! 

i to logo, mmm

image.thumb.png.812d51a3af05f150d18a89b073a439a4.png

Opublikowano

No jest kurde wysoko nie powiem, chociaż już powoli męczą mnie te wszędobylskie gry o samurajach, ninjach itd.

Opublikowano

1863 rok to zajebista epoka, schyłek okresu Edo, Japonia otwarta na świat, będzie sztosiwo.

Opublikowano

Bardzo dobrze, że nowe IP, a nie np. Nioh 3. Tytuł na pewno będzie na moim radarze.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Miasto z daleka jak jakieś ps3 (pawcio gry na ps3 tak nie wyglądały!!11 stfu)

No ale czekałem na coś takiego bo ghost to typowy akcyjniak a to ma być rpg. No i brak demonów i żartów o kupię w pierwszym trailerze 

Opublikowano
9 minut temu, Pupcio napisał:

Miasto z daleka jak jakieś ps3 (pawcio gry na ps3 tak nie wyglądały!!11 stfu)

No ale czekałem na coś takiego bo ghost to typowy akcyjniak a to ma być rpg. No i brak demonów i żartów o kupię w pierwszym trailerze 

Miasto, fakt, wyglądało komicznie źle, ale cała reszta już bardzo ładna grafiką, a sama gra to będzie :kratoswoke:

Opublikowano

Zapowiedź tej gry i Asasyna w Japonii potwierdza tylko jak wybitnym tytułem była Tsushima. Przez wiele lat żaden deweloper nie odważył się zrobić wielkiej gry w takim klimacie, ale jak GoT odniosło sukces, to wszyscy chcą kuć żelazo póki gorące. Szkoda tylko, że wieloletnia posucha zostanie zamieniona na klepanie tego samego tematu, w ciągu 2-3 lat możemy spodziewać się GoT2 więc co roku będzie wychodził open world w japonii XD 

Opublikowano

Kolego, ale przecież tych gier nie zrobiono w 2 lata jak zobaczyli słupki sprzedaży GOT :kekw:

Opublikowano
14 minut temu, XM. napisał:

Kolego, ale przecież tych gier nie zrobiono w 2 lata jak zobaczyli słupki sprzedaży GOT :kekw:

Gra wyjdzie w 2024 jeśli nie będzie obsuwy, to co najmniej 4 lata po premierze GoT. Dalej uważam, że hype jaki wygenerowała Tsushima udzielił się innym

Opublikowano

Byłem przekonany, że to trzeci Nioh, scena z koniem, pomyślałem sobie, Nioh z otwartym świecie? Finalnie okazała się, że to zupełnie nowe IP, i bardzo fajnie. Gra od Team Ninja, czyli wiadomo że gameplayowo bedzie bardzo dobrze. To tyle, do zobaczenia w 24.

Opublikowano

Ogólnie fajnie, ale już zlewają mnie się w jedno te wszystkie japońsko-chińskie gry, co prawda, od Cuszimy w 2020 jeszcze nic nie wyszło, ale jak zaczną mieć premiery w kolejnych latach, to będzie istny zalew. Nawet nie wiem, która jak się nazywa, tak są podobne.

Opublikowano
W dniu 14.09.2022 o 09:18, number_nine napisał:

Zapowiedź tej gry i Asasyna w Japonii potwierdza tylko jak wybitnym tytułem była Tsushima. Przez wiele lat żaden deweloper nie odważył się zrobić wielkiej gry w takim klimacie, ale jak GoT odniosło sukces, to wszyscy chcą kuć żelazo póki gorące.

Tiaaa... Nioh z 2017 albo Sekiro z 2019 to pewnie też efekt Tsushimy z 2020 :reggie:

Opublikowano

Jednak dużo łatwiej je rozróżnić pod kątem wizualnym, gameplayowym i gatunkowym.

Opublikowano

No napisał przecież wielkiej, w sensie ubiraka.

Opublikowano
10 minut temu, Wredny napisał:

Tiaaa... Nioh z 2017 albo Sekiro z 2019 to pownie też efekt Tsushimy z 2020

no, tak samo jak Tenchu z 1998. Czytaj ze zrozumieniem

Opublikowano

To samo pomyślałem wczoraj, może poprawią?

Opublikowano

No cała gra wygląda trochę jak ten koń, nic szczególnego.