Opublikowano 15 czerwca 20241 r Teraz, pawelgr5 napisał(a): Kolejny bardzo dobry mecz Cos czuje ze bedzie powtorka z ostatnich imprez. Same dobre mecze dopóki nie wyjda nasi
Opublikowano 15 czerwca 20241 r Drogi pamiętniczku, dzisiejszy dzień może nie skończyć się tak tragicznie, Włosi dają promyk nadziei na chociaż wpadnie jeden punkt w niedzielnym typerku.
Opublikowano 15 czerwca 20241 r No już włosi złapali żagiel w skrzydłach. Po prostu pierwsza bramka albańczyków to był wypadek przy pracy XD
Opublikowano 15 czerwca 20241 r A miałem dać Włochów ma mistrza Jednak jak wejdą nasi bo będzie widoczna gołym okiem różnica klas
Opublikowano 16 czerwca 20241 r To co dzisiaj? Holandia przebije niemców czy raczej powtórka włochy-albania?
Opublikowano 16 czerwca 20241 r To jest ten dzień, kiedy polskie orły sprawią światową sensację i zaskoczą wszystkich powstrzymując Holendrów. Szczęsny ze szlugiem w gębie zamuruje bramkę, betoniarek swoją fantastyczną obroną nie dopuści nawet przeciwnika do bramki, a Nikoś Zalewski wydupczy wszystkie wags Holendrów. Na koniec Robercik wyjdzie na boisko i zatańczy baciate na grobie pomarańczowych. Tak będzie.
Opublikowano 16 czerwca 20241 r Słuchaj Jezu jak Cię błaga lud, z repry Polski mistrza zrób Edytowane 16 czerwca 20241 r przez wojtas011
Opublikowano 16 czerwca 20241 r Dziś remis, z Austrią wymęczymy wygraną, z Francją przegramy i wyjdziemy z 3. miejsca. Aczkolwiek, możemy też wszystko przegrać i też nie będę zdziwiony. Ogólnie, jestem dosyć pozytywnie nastawiony, bo nie ma ciśnienia przez silną grupę i ostatnie kontuzje. W sumie, dla mnie najważniejsze, żeby dobrze się zaprezentować, grać z energią, odważnie, uderzać z dystansu, walczyć i nie biegać jak ulane pizdy. Wynik sprawą drugorzędną, pewnych rzeczy się nie przeskoczy. Nie bez powodu nasza kadra jest o wiele mniej warta na rynku niż Holandii, albo Francji. Jak sobie przypomnę występy na poprzednim Euro, albo mundialu w Rosji to mam ciarki żenady i chciałbym, żeby tak to nie wyglądało.