Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PEGASUS EXTREME 1 / 2023

Featured Replies

Opublikowano

Roger to jest Roger, to jest dopiero Roger! Jak dobrze pójdzie to czekają mnie extremalne walentynki z Pegasusem. :thanks:

• Odpowiedzi 355
  • Wyświetleń 65,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A jak pachnie!      

• Obiecałem - przyszło wszystkie 8, to publikuję fotę.   W tle moja półka wypełniona wszystkimi numerami PSX-a. Trochę tego jest    @Roger, kapitanie, liczę na lajka za zapewnienie (

• Ok, Pegasus Extreme był jako pierwszy w moich dłoniach, więc jako pierwszego go przeczytałem. Mój komentarz? Proszę bardzo.   Pegasus był moja pierwszą konsolą i kochałem go miłością bezwaru

Opublikowano
36 minut temu, don LOV napisał:

Nawet zapomniałem, że kupiłem, a tutaj idzie na paczkomat. :good: Roger, jak rozumiem już trwają prace nad PS2 Extreme? :banana:

Nad PSX Extreme :ragus:

Opublikowano

Już czeka Pegasus w paczkomacie ;) a dzien w robo się wleeeecze

Opublikowano

Gotowe do odbioru, wieczorem picca, liga mistrzów i pegazus extreme, zero potrzeb.

Opublikowano

Czeka do odebrania. Dzięki Panie Rodżer i czekam na N64 Extreme :banderas:

Opublikowano

Ja właśnie odebrałem. Zamawiałem DPD - nawet "porządnie" zapakowane było :thanks:

Opublikowano

Porządne pakowanie, pan listonosz w zębach przyniósł dosłownie. W końcu przesyłka bez pozaginanych/zmasakrowanych grzbietów i rogów. Ale będzie blast from the past.

Opublikowano

Bardzo fajne wydanie, spójny graficznie skład (szacun dla Pana Arka Chorążego) no i co najważniejsze wypchane po brzegi zawartością.  Papier też bardzo przyjemny, jest szansa @Roger, że samo PE będzie na takim drukowane?

Opublikowano

To jeszcze z tej starej drukarni czy już tej nowej?

Opublikowano
1 godzinę temu, Adam GlapJńskJ napisał:

U mnie dopiero w czwartek ma być w paczkomacie. ;(

Po czym tak sądzisz? W apce masz w przygotowaniu?

Opublikowano
3 godziny temu, Bartg napisał:

Gotowe do odbioru, wieczorem picca, liga mistrzów i pegazus extreme, zero potrzeb.

Ja bym jeszcze dodał do tego dobre whisky :D

Żonka odebrała, zaraz pomacam!

Opublikowano
3 minuty temu, grzybiarz napisał:

Po czym tak sądzisz? W apce masz w przygotowaniu?

A apce mam - przesyłka opóźniona. Przedwidywany termin dostawy - czwartek.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

A jak pachnie!

Spoiler

20230214_140720.thumb.jpg.2a278990dceeb08f9b9ff0e52ff300fc.jpg

Opublikowano

Właśnie odebrałem i przejrzałem na szybko. Najpierw parę uwag, okładka Contry elegancka za to na tej z Goal 3 widać mocno że została przepuszczona przez filtry z emulatora i dodatkowo mamy wersję ang. a nie jap. No i grzbiet nie jest pod kątem prostym, klejony tylko na zszywkach. Za to zawartość to :banderas: Masa recek, artykułów, tekstów. Wszystko poskładane czytelnie, bez niepotrzebnego kombinowania (jak to ma czasem miejsce w regularnych wydaniach). Tekstu nadziubdziane jak za dawnych czasów, a przynajmniej tak się wydaje dzięki składowi. Właściwie jedyne czego mi zabrakło pod względem zawartości to recki Widgeta i Downtown Special Kunio-kun's Historical Period Drama! (to bardziej rozumiem bo kart był ledwo dostępny i cały w krzaczkach, ale jednak warto było go wspomnieć bo to lepsza gierka od RCR) ale reszta wymiata.

Edytowane przez łom

Opublikowano
Godzinę temu, K.Adamus napisał:

A jak pachnie!

Ukryj zawartość

20230214_140720.thumb.jpg.2a278990dceeb08f9b9ff0e52ff300fc.jpg

Dotykasz bez rękawiczek?! ;)

Swoją drogą to wspaniałe uczucie gdy są dwa extrimki w jednym tygodniu. :fsg:

Opublikowano
Godzinę temu, Szklarski napisał:

Swoją drogą to wspaniałe uczucie gdy są dwa extrimki w jednym tygodniu

Dla czytającego na pewno, dla piszących dzien zlewa się z nocą a żona zapomina, jak wyglądasz.

Nie no, żartuje, my też się jaramy jak wołowinka w Zahirze ;]

Opublikowano

Pierwsze wrażenia to: przyjemne w dotyku, gładkie strony, No i ładnie pachnie. Co mi się rzuciło w oczy to konkurs z kuponem na 1/5 strony, do wycięcia. Raczej nikt nie będzie wycinał swojego egzemplarza, chyba ze ci, co kupili po 8 sztuk :) 

Opublikowano

Ile tutaj jest upchanego dobra. No i zszywane strony > klejone.

Opublikowano

Wleciał numer z Goalem. Wygląda zacnie a i zawartości pełno. Wiadomo jakie są przewidziane nagrody w konkursie? 

Opublikowano

Jakosc wykonania top. Balem sie powtorki z remastera numeru pierwszego ale cala kompozycja zagrala. Screeny wyrazne, arty nierozmazane, zapach jak sprzed lat. Na minus zagiety rozek wiec nie jest i d e a l n i e  ale przezyje.