Plugawy 3 661 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 No to najwyższa pora go zaktualizować pod najnowsze standardy postaci i koncówki Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 44 minuty temu, łom napisał: Z 10 lat temu taki ranking zrobił Roger, a nazwał go "Najbardziej zniewieściali bohaterowie gier" xd Dzisiaj by pewnie przepraszał za niego. Smutne czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 2 godziny temu, Plugawy napisał: Ja bym sobie poczytał felieton o postaciach lgbt w grach. Tych oczywistych i tych do których są przypuszczenia że są lgbtq+hwdp- Już widzę tytuł na PPE.PL Top 10 postaci LGBT w grach wideo. Ladnie podsunąłeś gruszczykowi clickbaitowy temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sph! 831 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Idźcie na reddita z takimi tematami. Forumek to porządna melina. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 2 godziny temu, Square napisał: Dzisiaj by pewnie przepraszał za niego. Smutne czasy. Dobrze że fani Psx Extreme z twittera nie czytają szmatławca bo pół redakcji już by dostała cancela za teksty napisane 5/10/15 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 5 godzin temu, Plugawy napisał: Ja bym sobie poczytał felieton o postaciach lgbt w grach. Tych oczywistych i tych do których są przypuszczenia że są lgbtq+hwdp- Ja bym chcial zeby tego nie bylo w grach. Lgbt to szukanie dziury w calym. To grupa ktora szuka problemow bedac wyzywajaca i agresywna. Jakos hetero nie chodza w majtkach po centrum miasta z transparentem co i jak lubia. To lgbt to pranie mozgow na wszystkie sposoby. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Mmm ale wujaszek przy stole wigilijnym musiał być dumny Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 4 godziny temu, grzybiarz napisał: Już widzę tytuł na PPE.PL Top 10 postaci LGBT w grach wideo. Ladnie podsunąłeś gruszczykowi clickbaitowy temat. Moze napisaliby artykul jak lubi Lara Croft. Na ostro czy romantycznie. Czy mono czy poli. Czy sama ze soba tez lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Damian14 226 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 6 godzin temu, maciucha napisał: Mmm ale wujaszek przy stole wigilijnym musiał być dumny Jontek to był ten wujek akurat xD Nie no 10 lat temu bym przyklasnał Cytuj Odnośnik do komentarza
Grześ 373 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Właśnie wyciągnąłem ze skrzynki nr 304, a w kalendarzu gracza 2022 jest napisane, że 29.12. kolejny numer PSXa. Jak tak dalej pójdzie to w którymś miesiącu nie będzie nowego numeru i nikt się nie kapnie, sprytne Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Widzę, że Adamus oprócz - jak zawsze - obszernej publicystyki, dostaje co raz więcej recenzji. Może nie takiego kalibru, o jakim marzy, ale powoli wspina się po drabince. GOAT mnie nie interesuje, ale recka dobra i mnie ubawiła. Najlepsza gra o kozie z potężnym wpływem żony na recenzenta. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 U mnie dalej nie ma. Mogłoby przyjść w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Jest 27.12. Cierpliwości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 3 godziny temu, Grzes58 napisał: Właśnie wyciągnąłem ze skrzynki nr 304, a w kalendarzu gracza 2022 jest napisane, że 29.12. kolejny numer PSXa. Jak tak dalej pójdzie to w którymś miesiącu nie będzie nowego numeru i nikt się nie kapnie, sprytne Sprawdzał ktoś czy dni się zgadzają? Miałem zweryfikować ale zapomniałem zanim wyjebałem na śmietnik Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Do mnie prenumerata przyszła całkiem szybko, bo 23-go w piątek, a zatem jeszcze przed świętami. Aż się zdziwiłem, bo przez wszystkie te komentarze o regularnych opóźnieniach prenumeraty nie liczyłem na numer w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Śledziu w PE takie transferki to ja rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 w sensie będzie robił konsolometry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Ja w końcu dostałem swój numer szmatławca. Nie dość, że do miejscowego Kolportera przyszedł tylko jeden egzemplarz, to jeszcze dopiero dzisiaj. Strasznie słabo ten kolportaż wygląda, ale chociaż prenumeratorzy dostają w tym samym dniu, albo wcześniej, niż można znaleźć w niektórych kioskach xD Hyde park @K.Adamusa to chyba będę musiał wyciąć i oprawić w antyramę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gaikai 6 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 (edytowane) PSX Extreme 304 wylądował już u mnie jakiś czas temu. Uważam, że to świetny destylat śmietnika zwanego internetem, ale pod pewnym względami przeginacie przysłowiową pałę goryczy -- co zmotywało mnie do napisania tego posta. - Marnujcie papier drukując zazwyczaj słabe, całostronne grafiki, szczególnie przy felietonach. Nie chcę za każdą taką grafikę płacić około 20 groszy bo to nic nie wnosi. - Felietony są za długie, i według mnie lejecie wodę. Siłą magazynu powinna być zwięzłość i powinien być on przysłowiową pigułą informacji. Artykuł o Cavilu który przestaje grać Wiedźmina? Mogę czytnąć, pół lub jedną stronę -- ale maglować temat przez 6 stron? Bzdura. - Moim zdaniem moglibyście znacznie podkręcić ilość poruszanych tematów (jeżeli ktoś chce dotrzeć do szczegółów na dany temat, poszpera w sieci); jest tyle rzeczy o których można by pisać - profile developerów, studiów developerskich, recenzje starych gier z dzisiejszej perspektywy, przeglądy wydarzeń 20 lat temu etc. I wszystko zwieźle! Zwięzłość to główna broń magazynu. Modelowym przykładem genialnej roboty ekstrima jest dział newsów: aby wygrzbać podobną ilość informacji z sieci, musiałbym wypalać gały kilka godzin patrząc na reklamy i durne komentarze. Te dwie strony także zawsze zadziwiały mnie informacjami, o których wcześniej nie słyszałem, nawet jeżeli wydawało mi się, że bacznie obserwuje newsy w sieci. Tyle póki co. Keep up the good work, ale - więcej mięcha panowie, a mniej lania wody. Edytowane 29 Grudnia 2022 przez gaikai Błąd ortograficzny 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Wczoraj odebrałem numer ze skrzynki. Czy mi się zdaje czy papier jest grubszy? Jakieś takie te kartki grube. Nie mam dla porównania numeru poprzedniego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Mi się kalendarz wydał cieńszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
tajmeniczy czyletnik 30 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 2 godziny temu, grzybiarz napisał: Wczoraj odebrałem numer ze skrzynki. Czy mi się zdaje czy papier jest grubszy? Jakieś takie te kartki grube. Nie mam dla porównania numeru poprzedniego. Raczej się zdaje 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 No ale przecież jak byk jest, że gramatura większa o 1,5g. No i grzybiarz wyczuł. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 skąd masz takie fajne tabelki z excela tajemniczy czytelniku? Jakby nie było 5gieta więcej niż numer poprzedni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Też macie zjedzony tekst pod koniec wywiadu na 99 stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi