Skocz do zawartości

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater

Featured Replies

Opublikowano

W czasach PS4 to nawet CTR Trilogy, Nitro Fueled i Spyro Trilogy były za 40$, Medievil Remake 30$ teraz te ceny są z dupy bo nie uwierzę że zrobienie remake'a TLOU1 czy właśnie tego MGS kosztowało więcej niż remake Crasha czy Spyro.

• Odpowiedzi 607
  • Wyświetleń 51,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ktoś pyta dlaczego popiersie nie ma rąk, a ktoś mu odpowiada że tak wygląda Bomberman. I tak to się żyje na tym forumku 

• Folie se przyklej na telewizor, albo na okulary.   Już nie macie się do czego przyjebać, prawda?

• Grafika steela snake eatera z PS2:     Grafika subsistence (bez steela ale grafika juz inna):     I teraz po najmniejszej linii oporu znowu wrócili do snake e

Opublikowano
50 minut temu, Jakim napisał(a):

Gdyby tylko cena nie była z dupy. Nowe gry jak expedycja 33 potrafią kosztować mało jako nowości. Nawet inny Remake od tego samego wydawcy potrafił. Czemu akurat ten jebany Mgs musi chodzić ponad 3 stówy. Kupiłbym na premierę ale no nie lubię być dymany.

Egzakli. 300+zł można dać za remake kalibru RE4 albo SH2, a nie za taką leniwą fuszerę. Powinni uczciwie wycenić tego MGS'a za 200zł max.

Opublikowano

Myślałem, że za bardzo nie da się tego skopać, ale chyba jednak Konami da radę. Wiele nie trzeba było, żeby naprawdę wyszło coś świetnego, ale tutaj to wygląda z każdym materiałem gorzej.

Szkoda, bo gra tak czy siak będzie dobra, bo materiał źródłowy jest świetny, ale mogłoby to być o wiele lepiej odrestaurowane.

Edytowane przez agst

Opublikowano
4 godziny temu, oFi napisał(a):

Niech zgadnę

Kamuflarz będzie za paywallem? xd

Trzeba będzie polecieć do JP i wygrać kartkę z kodem na DLC w automacie CoolStoryBro

Opublikowano

Nie wiem, dla mnie wygląda ok.