Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty: Modern Warfare III

Featured Replies

Opublikowano

Wydymali mnie bez mydla... kasa psu w dupe..., ale jak przypomne sobie stekanie ze kampania liniowa i oskryptowana... to luj w kake tym ktorzy doprowadzili ze kampania wyglada tak jak wyglada... 

Chyba bede probowal zlozyc reklamacje do  Playstation. 

• Odpowiedzi 399
  • Wyświetleń 52,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ktoś chętny?     

• Czekamy

• Sam fakt, że znowu wychodzą gry nazywane tak samo jak te 12 lat temu daje poczucie życia w jakiejś pojebanej symulacji. Nie wiem czy jakaś inna branża na świecie skurwiła się tak mocno w tak krótkim c

Opublikowano

Ta sa karwa takie misje jak special ops czy cos takiego ... AI wrogow to porazka... nie mozna roboc wykonczen. Na normalnym poziomie mozna rzucac co chwile nozami i tak przejsc cala misje. A te znajdzki w postaci skrzyn z broniami, apteczkami itp... no normalnie okrojone warzone tylko ze PvE

Opublikowano

Ja w ogóle nie rozważałem nawet zakupu tego tworu a o tym jak wygląda singiel to można zobaczyć na filmikach, to jest największe gówno w historii serii jeśli chodzi o singla, wygląda to tak jakby gracz był rzucony na mapę normalnie z jakiegoś trybu sieciowego z jakimś niby tam questem, multi to same stare mapy, trzeba być naprawdę mega bezczelnym żeby za to wołać takie pieniądze.

Opublikowano
5 minut temu, easye napisał:

kolejna ofiara Game Passa!

Nie zdziwilbym sie jak Acti chcialo przeczekac sprzedaz i nie wysrywac kasy. Takiego przekretu to nawet CDP z Cyberpunkiem nie zrobilo, a przynajmniej mozna bylo dostac zwrot pieniedzy. Scam jak nic... przebijalo sie, ze misje bedzie mozna przechodzic po swojemy ale to nie ma sensu, do tego zostalo ogolocone ze swojej rezyserii i filmowosci. 

Opublikowano

Może i zaorali, ale za to jak będzie grane...

Opublikowano

I jedyne co mnie trzyma to multik i warzone, ale kampania zawsze byla smaczna

Opublikowano

Gra może i choyowa, ale przynajmniej nie działa.

SmartSelect_20231102_220848_X.thumb.jpg.db6682d8b1fc250812e571b8a0a17e13.jpg

Opublikowano

Obejrzałem kampanie na yt pierwszy raz w życiu bo miałem złe przeczucia i cholera, ta kampania to jest IKS DE na zawsze, jak jestem pijany to mam lepsze scenariusze w głowie idąc spać. Warzone z dialogami przez 3/4 4 godzinnej gry srsly:balon: wiem ze cod to głównie multi w które często gram for fun ale jak przypomnę sobie kampanie w og mw1/2/3  porównam z tym czymś tutaj to niezły kek. Wątpię czy w multi dowiozą dlatego poczekam z ewentualnym zakupem ale skłaniam sie coraz mocniej by tego nie robić.

Opublikowano

Czytałem na Reddicie, że kampania składa się z 15 misji, z czego 6 to te śmieszne misje na modłę DMZ albo Warzone, zaś bodajże 7 czy 8 misji to takie "klasyczne" misje jak w ostatnich kampaniach.

Opublikowano

Tak czy owak, dotarłem do drugiej misji z kapitanem Pricem, taka typowo "kameralna" jak to w poprzednich fabułach gier z serii CoD, może ostatecznie będzie to niezły pop corniak. Całkowicie wywaliłbym te misje w stylu DMZ. Na weteranie są dziecinnie proste. 

Opublikowano

Człowiek chciał efekciarskiej, filmowej i liniowej rozpierduchy a dostał skrawki dmz poprzedzone filmikiem. No nie tego chciałem. Szczerze to nawet nie chce mi się tego grać, a szkoda bo poprzednie kampanie mi się bardzo podobały.

Opublikowano

Czyli prawda było że wcale nie miało być pełnoprawnego releasea w tym roku. Nie da się kurwa wydać pełnoprawnej gry w rok i tyle. IW dalej jest zajęty MWII, Treyarch jest w pizdzie kolejny rok z Black Opsem a Sledgehammer dał dupy już dwa lata temu z Vanguardem. I w takich realiach wysrali więc zdalnione względem MW2019 i MWIi multi, dorzucili mapy sprzed parunastu lat, dorobili kampanię na kolanie i elo. Oni w tym Activision mają burdel jak w Ubisofcie, za dużo osób siedzi nad CoDem podobnie jak za dużo osób siedzi nad Asasynem i takie są efekty. Wszystko to marketing, który teraz głównie nakręcają streamerzy i spocency.

cod zmartwychwstał w 2019 ale 4 lata później czuć tutaj już stęchliznę 

Opublikowano

COD z 2019 to była chyba najlepsza kampania w serii w jaką grałem i byłem nią tak zajarany, że następnego dnia po przejściu kupiłem mający wtedy swoją premierę sequel. Ten już był jakiś taki mega bezpłciowy dla mnie, zero emocji i te misje trwające 5 minut :kekw: Widzę kierunek jest kontynuowany, bo kampanii z trójki, to już nawet mi się nie chce oglądać na youtubie. Open missions, dobre sobie. To chyba największa growa padaka i przekręt ostatnich lat.

Opublikowano

W sumie fajnie, dzięki temu, że MW3 to taki paździerz mam w kieszeni 350 zeta na coś innego :Cell:  dzięki Acti! :lapka:

Opublikowano

Ale zjadą codzika w tym roku w recenzjach :tokar:

Opublikowano

Po raz pierwszy zrefundowałem CoD-a. Liczyłem na corocznego, mięsistego singla, a dostałem misje DMZ z botami przeplatane cut-scenkami:beka:

Opublikowano

Kampania poniżej 3h na normalu, no to jest jakieś tego nie zaprzeczycie :kekw:

Opublikowano
2 godziny temu, Frantik napisał:

Po raz pierwszy zrefundowałem CoD-a. Liczyłem na corocznego, mięsistego singla, a dostałem misje DMZ z botami przeplatane cut-scenkami:beka:

Gdzie zamawiales ? PSN ? Ja pogralem w sumie juz 1,5h wiec mnie pewnie oleja... 

Opublikowano

@gnom Battlenet. Mają standardowe, dwugodzinne okienko na zwrot. Nie wiem jednak, jak wygląda sprawa u Sony