K.Adamus 668 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Taaaa, na mleko... Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 259 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 16 minut temu, macGyver napisał: Natomiast co do zakupu spawarki (na elektrody otulone) - już bym nie szalał. To najtrudniejsza metoda spawania do rozpoczęcia nauki. Wiem, bo tym się zajmuję. Eh, i bądź tu mądry człowieku. Cytuj Odnośnik do komentarza
macGyver 96 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 4 minuty temu, dominalien napisał: Proszę, tak jest teraz: To pod skrzynką to pojemnik na mleko, drzwiczki z zewnątrz i od wewnątrz. Dwie szklane buteleczki z kapslami z folii aluminiowej mieszczą się idealnie. Oczywiście nie będę powstrzymywał przed realizacją własnej wizji, ale najprościej pierdyknąć skrzynkę na wierzchu, od ulicy. No, ale wtedy stracisz argument skrzynki od strony placu, ale skoro wychodzisz na świat, to akurat nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego I za to kocham fora internetowe. Nie zmieniajcie się wariaty, a ilustrowana relacja ze skrzynkowej metamorfozy musi się pojawić w druku. Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 259 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 21 minut temu, macGyver napisał: Oczywiście nie będę powstrzymywał przed realizacją własnej wizji, ale najprościej pierdyknąć skrzynkę na wierzchu, od ulicy. No, ale wtedy stracisz argument skrzynki od strony placu, ale skoro wychodzisz na świat, to akurat nie problem No najprościej, a potem się będę w(pipi)ał za każdym razem jak ją będę mijał. Wolę pójść jeszcze dwa razy na pocztę niż takiego babola odwalić. Bo prawie na pewno zostanie ze mną na lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
macGyver 96 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego To jest tak jak z rolką papieru: jedni wolą jak rozwija się od ściany, a drudzy od kibla ;D Zrób tak, żebyś był sam zadowolony. Jeszcze musić tylko ulotkowców i gazeciarzy nauczyć, że trzeba wrzucać do środka, a nie tylko zaklinować we wlocie (i potem deszcz się leje do środka skrzynki) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Grześ 373 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Czytelnicy nie korzystający z forum mogą się lekko zdziwić stojąc w Empiku i czytając w #318 w głosie ludu o specjalistycznych skrzynkach na prenumeratę gazety o grach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Gdyby jeszcze te prenumeraty były na czas, to mogłoby się przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Nie ma co się spieszyć z montażem. U mnie numer jeszcze leci z drukarni. Więc jest szansa, że szybciej zamontujesz skrzynkę niż prenumerata przyjdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego forum.castoramaextreme.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 259 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 7 minut temu, number_nine napisał: forum.castoramaextreme.pl Byliśmy tam, ale nas wypierdolili że za dużo o grach gadamy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 13 godzin temu, Grześ napisał: Czytelnicy nie korzystający z forum mogą się lekko zdziwić stojąc w Empiku i czytając w #318 w głosie ludu o specjalistycznych skrzynkach na prenumeratę gazety o grach Trochę praktycznej wiedzy a nie tylko jakieś gierki;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 15 godzin temu, LeifErikson napisał: I za to kocham fora internetowe. Nie zmieniajcie się wariaty, a ilustrowana relacja ze skrzynkowej metamorfozy musi się pojawić w druku. Ja już to widzę w Głosie - foty przed i po! @dominalien nie zapomnij podesłać. A cała historia ze skrzynką to już trzeba by robić jakiś Głos Extra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 14 minut temu, Perez napisał: A cała historia ze skrzynką to już trzeba by robić jakiś Głos Extra. Wywalić Listy i będzie miejsce, jakby co macie mój głos - hivowi też to będzie na rękę, bo od lat mu się nie chce i to widać. Wszyscy wygramy. 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mari4n 399 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego @Konsolite Zgaduję, że pierwszy wydrukowany i pomalowany model to boltgun. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 259 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Ufff, odebrałem. ... Taka ocena dla TLoU2R? Hańba! Na pohybel! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 22 minuty temu, Mari4n napisał: @Konsolite Zgaduję, że pierwszy wydrukowany i pomalowany model to boltgun. Nope, masz jeszcze dwie szanse. Podpowiem ze zywiczna ma mniejsze pole do wydruku, wiec repliki 1:1 odpadają Cytuj Odnośnik do komentarza
K.Adamus 668 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Ja zgadnę. Jakas panna z GG? Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Jak z GG to jest tylko jeden wybór dla Konsolite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Numeru dalej nie ma. Fajne zakończenie prenumeraty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mari4n 399 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Druga próba: Solo wing. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 6 godzin temu, PiotrekP napisał: Numeru dalej nie ma. Fajne zakończenie prenumeraty. Do mnie właśnie doszła. Niestety z Kingiem, a liczyłem na jakąś dupeczkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 8 godzin temu, łom napisał: Jak z GG to jest tylko jeden wybór dla Konsolite We have a winner Cytuj Odnośnik do komentarza
Mari4n 399 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Postać z GG była jednym z moich typów, ale nie wiedziałem która dokładnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 7 godzin temu, Mari4n napisał: Druga próba: Solo wing. Nope, @łom trafił w punkt. Będzie nagroda pocieszenia w przypadku Guilty Gear - zawsze Jack-O <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi