Opublikowano poniedziałek o 13:392 dni Wygląda bardzo fajnie, taki mroczny Dead Cells. Tylko chyba zrobili to zbyt ciemne, przynajmniej dla mnie, lubię widzieć otoczenie.
Opublikowano poniedziałek o 14:172 dni Bez choćby orientacyjnej daty to niech się pałują.No, chyba że na PS Store jest prawidłowa data podana, to tym bardziej niech się pałują.
Opublikowano poniedziałek o 16:412 dni Mnie tam ich Fury Unleashed mocno wciągnęło więc mają kredyt zaufania.
Opublikowano poniedziałek o 16:512 dni 2 godziny temu, devilbot napisał(a):Przecież to wygląda jak gówno jakich wiele na steamieWygląda jak nieślubny syn Dead Cells i Blasphemous.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Niesamowity jest ten Dispatch, przy premierze ep5 i ep6 131k jednocześnie grających na Steam, więcej niż peak... Hades 2, nikt sie nie spodziewał takiego sukcesu gry blantmanowej, a na pewno nie Ja. Co ciekawe u Nas gra nie ma nawet swojego tematu xD.Dzisiaj siadam do EP5 i 6, jaranko jak przy pierwszych giereczkach od Telltare ponad dekadę temu.EP3 i EP4 nie tylko mocno dowiozły, ale też gra ma w zasadzie całkiem niezły gameplay, jak na tego typu grę samo dispatchowanie daje mnóstwo radości.Jest to też gra, która śmieje się ze wszelkiego rodzaju lewackich intryg w grach. Jest niegrzeczna, pełna przekleństw, chamstwa i golizny. Czysty miód/10.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 10 godzin temu, Szermac napisał(a):To już ostatnie epki? Można wjeżdżać Za tyg w środę 7 i 8 (finał).