Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ghost of Yōtei

Featured Replies

Opublikowano

Wjeżdża Day One, motywik fabularny mnie zachęcił, z wybijaniem klanu i ich szefów, a'la Sifu, motywik zemsty. Gicio.

• Odpowiedzi 514
  • Wyświetleń 37,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To jest właśnie efekt tego całego DEI i woke. Z normalnych ludzi robi rasistów i seksistów. 10 lat temu nawet nikomu by powieka nie drgnęła na to, że główną bohaterką jest babka. A dzięki tym cudownym

• boże, nie mogę się doczekać tych komentarzy przegrywów bo gramy babą w grze video xD      edit: oho, już są, pyszności  

• Marzyłbym by specjalnie dla takich makdrajwów były w grze sytuacje niekomfortowe przy których takie jednostki uciekają do innego pokoju chowając namiocik przed znajomymi Zdecydowanie syndrom ukr

Opublikowano

Niestety nie jestem w stanie się WCZUĆ i odczuć IMMERSJI, jak gram babą w grze o samurajach i mieczach.

Opublikowano

Jak wiemy z historii tego roku mogło być jeszcze gorzej więc cieszmy się że baba hehe

Opublikowano

Żeby tylko, to pół biedy. Tu się chodzi pamperkiem po planszy. Drugi Pac-Man, nic nowego. Nawet duchy są w tytule.

Opublikowano

No i ta Kusarigama szlachtująca wrogów, będzie niezła sieka i krew na śniegu xd

Opublikowano
46 minut temu, Szermac napisał(a):

Wjeżdża Day One, motywik fabularny mnie zachęcił, z wybijaniem klanu i ich szefów, a'la Sifu, motywik zemsty. Gicio.

U mnie, po obejrzeniu trailera, pierwsze skojarzenie z Kill Billem.

Opublikowano
Godzinę temu, Szermac napisał(a):

Premiera szybciej, niż się spodziewałem, pytanie tylko jedno - czy Saros będzie na początku 2026, czy coś innego.

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):

Fajnie. Zabijanie kolejnych celów. Coś jak w assassynach.

Akurat trafione w punkt bo w Shadows

Spoiler

też chodzi o zemstę dziewczyny na grupie zamaskowanych morderców jej ojca

To wręcz nieprawdopodobny przypadek, że dwie równolegle tworzone gry w podobnym settingu mają niemal identyczne zawiązanie akcji. Tu jednak na pewno będzie brutalniej, poważniej i z fajnym vibem dzikiego zachodu. Ciekaw jestem i czekam mocno.

Opublikowano

Mam nadzieję, że w październiku będzie GTA VI XDD

I Yotei mówi papapa.

Opublikowano
6 minutes ago, Faka said:

I Yotei mówi papapa.

Ghost of Tsushima sprzedał się w ilości 13 milionów kopii, to nie jest jakaś giereczka typu Assassin's Creed Shadows, która wypieprza się na pysk sama z siebie i nie jest nawet podana sprzedaż, bo nie chcą się ośmieszać. Ghost of Yotei będzie sukcesem i finansowym, bo ludzie chcący pograć w grę o średniowiecznej Japonii z otwartym światem rzucą się jak szczerbaty na suchary. Bo od czasów Ghost of Tsushima takiej gry nie było. Nie licząc jakiś totalnie śmieciowatych gierek typu AC Shadows, ale to z litości pominę. Oraz będzie sukcesem artystycznym, bo jest od renomowanego i godnego zaufania developera, a nie od jakiś nieudaczników. Jak Ubisoft, na przykład.

Ale rozumiem, wydałeś pieniądze na śmiecia, czas zmarnowałeś i ze zgryzoty życzysz innym jak najgorszego losu. Może terapeuta?

Opublikowano
28 minut temu, Faka napisał(a):

I Yotei mówi papapa.

Nie zdziwię się, jeśli takie Sony czy Microsoft dostało wewnętrznie jakieś info od rockstara o dacie wydania GTAVI i stąd dzisiejsze ujawnienie premiery GoY, bo początek października okazał się bezpieczny.

Opublikowano
1 minutę temu, Pix napisał(a):

Nie zdziwię, jeśli takie Sony czy Microsoft dostało wewnętrznie jakieś info od rockstara o dacie wydania GTAVI i stąd dzisiejsze ujawnienie premiery GoY, bo początek października okazał się bezpieczny.

To raczej oczywiste.

Opublikowano

Widocznie albo celują z GTA VI w listopad, przed Black Friday. Albo powitamy go dopiero w 2026.
Chyba 15 maja to ma się wyjaśnić na earnings call Take-Two?

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Granie babą jest w porządku, o ile jest to fajna s00ka. :)

Prawda. No niestety, kobieta w tej grze po raz kolejny pokazuje że ma aparycje baby z warzywniaka. Do cięcia pietruszki pasuje, a nie do cięcia hord wrogów kataną. Typowy materiał na npc.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Obym się mylił ale dla mnie to na razie wygląda jak powtórka z drugiego Horizona który był miałki, bez pomysłu i w sumie troszkę na siłę. Szczerze wolałbym żeby Sucker Punch zrobiło coś innego no ale z racji że jedynka była sukcesem to Sony nie pozwoliło.

Ale bym takiego nowego InFamousa przygarnął ehhhhh

Opublikowano
2 godziny temu, suteq napisał(a):

Obym się mylił ale dla mnie to na razie wygląda jak powtórka z drugiego Horizona który był miałki, bez pomysłu i w sumie troszkę na siłę. Szczerze wolałbym żeby Sucker Punch zrobiło coś innego no ale z racji że jedynka była sukcesem to Sony nie pozwoliło.

Ale bym takiego nowego InFamousa przygarnął ehhhhh

Ja bym chciał to co miało być oryginalnie robione przez nich zamiast GoT - gra o piratach.

Opublikowano

Fabuła zapowiada się bardzo Assassinowo, będzie eliminacja celów plus zdobywanie broni po nich ( już gdzieś to widziałem) no nic czekamy na jakiś konkretny gameplay.

Opublikowano

Jako, że w GoT grało mi się wyśmienicie a później jeszcze wpadło Legends za friko i pożarło mi kolejne kilkadziesiąt godzin to GoY ma u mnie opcję day 1.

Opublikowano

Się waham czy robić nowe przejście GoT, aby się nie znudziło jak już GoY wleci.

13 minut temu, giger_andrus napisał(a):

później jeszcze wpadło Legends

Fajnie jakby na start były Legendy dostępne.