Skocz do zawartości

Ghost of Yōtei

Featured Replies

Opublikowano
5 godzin temu, Observer napisał(a):

Ubisoft spierdolił ze strachu z targów jak się dowiedział że to zapowiedzą. 

Aż się przypomina Gołota z Tysonem, tylko tutaj przed pierwszym gongiem.

• Odpowiedzi 323
  • Wyświetleń 24,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To jest właśnie efekt tego całego DEI i woke. Z normalnych ludzi robi rasistów i seksistów. 10 lat temu nawet nikomu by powieka nie drgnęła na to, że główną bohaterką jest babka. A dzięki tym cudownym

• boże, nie mogę się doczekać tych komentarzy przegrywów bo gramy babą w grze video xD      edit: oho, już są, pyszności  

• Marzyłbym by specjalnie dla takich makdrajwów były w grze sytuacje niekomfortowe przy których takie jednostki uciekają do innego pokoju chowając namiocik przed znajomymi Zdecydowanie syndrom ukr

Opublikowano

Znów będzie jatka z całą otoczką tej aktorki ehh w każdej grze coś musi być:gayos:

Opublikowano

Jakoś mnie wcale nie zdziwiło że zagramy babą. Ale Czuszima była zajebistą przygodą więc liczę tutaj na równie udaną zabawę. 

Opublikowano

No ja liczyłem, że Ghost wyskoczy poza wyspy. Korea, Chiny, Indie. A tu zawód i jeszcze kobieta. Jaram się ale jarałbym się bardziej gdyby nie to.

Opublikowano
20 minutes ago, Rozi said:

Już jest znana aktorka, która zagra Atsu:

Niech mnie chuj :)

Screenshot_2024-09-25-09-22-57-374_com.twitter.android-edit.jpg

Screenshot_2024-09-25-09-23-23-202_org.mozilla.firefox-edit.jpg

no i elegancko, chłop i baba w jednym to nie ma co narzekać na głównego bohatera. 

Opublikowano

Oj jak zarzucili westernową nutką w pewnym momencie to zrobiło robotę :obama:

Opublikowano

W asasinku nikt na babe nie narzekał, bo dali murzyna do odciągniecia uwagi. :gayos:

Opublikowano
26 minut temu, Rozi napisał(a):

Już jest znana aktorka, która zagra Atsu:

Niech mnie chuj :)

Screenshot_2024-09-25-09-22-57-374_com.twitter.android-edit.jpg

Screenshot_2024-09-25-09-23-23-202_org.mozilla.firefox-edit.jpg

To, że jest taka w życiu, to nie znaczy, że będzie taka w grze, prawda? :CoolStoryBro:

Opublikowano
1 minutę temu, Shen napisał(a):

W asasinku nikt na babe nie narzekał, bo dali murzyna do odciągniecia uwagi. :gayos:

No musieli to zrobić i znowu zamiast skupić się na gameplayu będzie jebanie baby lesby przez 99% czasu na forum xDD.

Opublikowano

To zależy czy ma zagrać siebie, czy wcielić się w inna rolę.

4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

To, że jest taka w życiu, to nie znaczy, że będzie taka w grze, prawda? :CoolStoryBro:

Opublikowano

spacer.png

Ale z niej silna i niezależna kobie... mężczy... genderfluidowe osobiszcze :) 

Opublikowano

Curwa kolejny temat przejęty przez Josha będzie :( 

Opublikowano
10 minut temu, PiotrekP napisał(a):

W SB dali bohaterce odpowiednie walory i też nikt nie narzekał :D

Narzekania były, ale drugiej strony co nawet nie zagrała.

Opublikowano

Ciekawe czy w grze też będzie krzyczeć na najebanych ludzi i flexować się tym na twitterku. 

Opublikowano

Odnośnie technikaliów wygląda dosyć podobnie do GoT, włącznie ze średniej jakości shaderami skóry i ogólnie modelami postaci tylko "ok".

Para poszła na dużo lepszy draw distance i wygląda na to, że też na RT shadows. Być może też RTGI, ale to akurat może być ręcznie ustawione oświetlenie dla wstawek i konkretnych miejsc i okaże się później. 

Opublikowano
26 minut temu, jimmy napisał(a):

Curwa kolejny temat przejęty przez Josha będzie :( 

Bez jaj, nie można dać mu bana na ten temat czy coś? Jego jedyny celem w tym temacie będzie nieustanne zatruwanie miejsca.

Opublikowano

3/4 postow o tym, ze sie gra kobieta, foruming nigdy nie zawodzi.

trailer w ogole mysle dojebany, dla mnie tez mocno na plus, ze nie eksploatuja Jina tylko dostaniemy nowa historie z nowymi bohaterami.

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Ölschmitz napisał(a):

3/4 postow o tym, ze sie gra kobieta

pięknie to wyjaśnił @Homelander dlaczego tak się dzieje

Opublikowano

Blue Eye Samurai sobie jeszcze raz obejrzę :banderas: i Shoguna :banderas: i pogram sobie w chinkę w japonii 
na PPE jakiś typ w komentarzach pisze, że Tomb Raider jest realistyczny bo kobiety są archeologami :reggie:

Opublikowano

Grę robi sucker punch a nie naughty dog i gorilla games więc jednak jest spora szansa że to będzie bardzo fajna chińska dziewucha którą da się polubić

Opublikowano

Odważna ale moim zdaniem dobra decyzja z przejściem w inną epokę, i zrobieniem nowych bohaterów. Liczę na coś podobnego z Uncharted jak kiedyś wróci. GoT było przyjemne, więc tutaj powinno byc podobnie.