Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Najważniejsze że Havertz na razie ma więcej niż Gyokeres.Hype na Diomande jest tak duży, że teraz komentarze jak gra to albo "damn, koleś wcale nie jest dobry, przeceniony" albo "oto narodziny gwiazdy! Co za diament!". Koleś na pewno ma niewyobrażalny talent, jego skill po niecałych dwóch latach w Europie, on już jest świetny i najlepszy na boisku, a ma 19 lat. Z drugiej strony, Diallo jak wszedł to dopiero sobie slalomy urządzał, no i gola strzelił.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Borek: "Robiliśmy konsultacje w sprawie wymawiania nazwy tego kraju (Curaçao). Pytaliśmy wielu ludzi którzy są powiązani z tym krajem i tak właśnie powinno się to wymawiać"Też Borek przez cały mecz:"Kerasąą"
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Zaś Hiszpania potęga vs dzieci z bulerbyn i łomot.Egipt ma jakiekolwiek szanse na papierze z belgami?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ekwador jest świetnie zorganizowany ale z przodu nie ma kim straszyć. Enner Valencia akurat ma swoje lata ale Gonzalo Plata - brązowy medalista którychś tam mistrzostw świata u-20 zagrał dużo słabiej niż w Katarze. Wtedy z tego co pamiętam, wchodził głównie z ławki ale mieszał jak najęty - miał świetne rajdy. Chyba, że taki był plan taktyczny trenera. W sumie mógł być, po pewnie jedna z tych dwóch poprzeczek miała wpaść.Japonia podobno mocno osłabiona - wszyscy mi to mówią. "Mitoma, Minamino, Endo - człowieku gdyby ci goście grali to z Niemiaszków, Hiszpanii i innych takich nic bynie zostało, podobnie jak 4 lata temu". Po tym co wczoraj widziałem jestem skłonny w to uwierzyć. W ogóle Korea i Japonia zrobily przez ostatnie 30 lat olbrzymi progres. Minimalna przewaga na korzyść Japonii wynika z tego, że zaczęła całkiem regularnie kosić nawet pierwszą ligę reprezentacyjną. Tam naprawdę zainwestowano w ten futbol. No i pamiętne info z kiedyś tam, że Nippon ma 100 000 zarejestrowanych młodzików Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez ciwa22
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nie no Japonia na mnie wczoraj zrobiła wrażenie. Wiem, że to nie są ogórki ale jak oni zapierdzielali po tym boisku jak walczyli o każdą piłkę
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. A jak pięknie w 2018 rozegrali ostatnie 10 minut z Polską Fuente przestań sabotować typerka, wpuszczaj dżamala
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jak dobrze, że jest przerwa nawilżająca, bo przy tym tempie zaraz by mdleć zaczęli.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ale męczy bułe ta hiszpania, niech te zielone świątki im strzelą jakas bramke bo rzygac sie chce od tego podawania piłeczki wzdluz boiska 40m od bramki
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Bardzo dobrze, obstawilem ich na mistrza a turniej jest dlugi i nie ma co sie przemeczac z ogorami
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W ogóle fajne te murykańskie stadiony, albo brak zadaszenia albo zamknięte hale, w których w dzień trzeba grać przy sztucznym oświetleniu.
Opublikowano 47 minut temu47 min 23 minuty temu, Mejm napisał(a):Bardzo dobrze, obstawilem ich na mistrza a turniej jest dlugi i nie ma co sie przemeczac z ogorami Niech dupna z 3 bramki i mogą się nie przemęczać bo póki co lipa Panie.