December 13, 20241 yr W końcu zwiastun nowej gry Fumito Uedy! Tym razem multiplatforma wydawana przez Epic Games. Widać i słychać, że to gra Uedy. Ten wiatr <3
December 13, 20241 yr Bomba, po tym studiu możemy się spodziewać czegoś na prawdę wartościowego i unikatowego. Epic wydawcą? Sony to debile
December 13, 20241 yr Już od jakiegoś czasu wiadomo było, że Ueda rozstał się z Sony, więc tu nie powinno być zaskoczenia. Dobrze, że w końcu coś ogłosili, ale znając ich to premiera może być strasznie przeciągana. Zagrać będzie warto na pewno, bo każda gra tego studia to jest dość unikatowe doświadczenie.
December 13, 20241 yr Trochę szkoda, że gier tego gościa jeszcze nie wydali poza sprzętem Sony, nie mam jak na ten czas ograć the last Guardian. Chociaż z drugiej strony może to i dobrze że nie wydali? Ostatnio sony oddaje exy, z tego co zauważyłem Edited December 13, 20241 yr by lysyolec
December 13, 20241 yr Author Coś mi się zdaje, że w końcu Ueda pozwoli nam latać. Trailer na to wskazuje z tą latającą głową robota. Od dawna marzyłem o tym, żeby kolejna gra tego twórcy dała nam pojazd do fruwania. Trzymam kciuki, ale jak będzie inaczej to trudno, i tak będzie kozak. Edited December 13, 20241 yr by Wojtq
December 13, 20241 yr Fajne ma gość pomysły, ale w większości przerost formy nad treścią. sotc kocham całym serduszkiem, pozostałych dwoch tytułow nie rozumiem fenomenu
December 13, 20241 yr Akurat animacje wyglądają bardzo gameplayowo, chyba w tym trailerze są urywki z właściwej gry. Może być bliżej premiery niż mogłoby się wydawać.
January 8, 20251 yr Skorzystam z tego tematu i zapytam, bo chodzi o grę Uedy. Trochę wstyd przyznać, ale nie skończyłem żadnej, chociaż i w ICO i w SotC grałem. Obecnie na promocji jest The Last Guardian. Warto to nadrobić?
January 8, 20251 yr 9 minut temu, Homelander napisał(a): Skorzystam z tego tematu i zapytam, bo chodzi o grę Uedy. Trochę wstyd przyznać, ale nie skończyłem żadnej, chociaż i w ICO i w SotC grałem. Obecnie na promocji jest The Last Guardian. Warto to nadrobić? Najlepsze jest ICO i przynajmniej nie trzeba walczyć ze sterowaniem, tak jak w dwóch kolejnych grach Uedy (nie wiem, jak wyszedł remake SOTC), a dodatkowo z kamerą (TLG). To wybitne dzieła, ale niedopracowane technicznie, nie wiem, jaką masz tolerancję na frustrację? Edited January 8, 20251 yr by zdrowywariat
January 9, 20251 yr TLG fantastyczna gra, Trico jest wspaniały No i na PS5 pewnie w końcu jest stabilne 30 fps
January 9, 20251 yr Kolosy i ostatni guardian piękne gry ze wzruszającymi końcówkami. Do tego zdarzają się przerażające postacie i sceny, które powodują zgorszenie ale ma to czesto uwarunkowanie w fabule. Magia Uedy zawsze zaskakuje - kocham gościa za nieszablonowe podejście do branży.