Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Fajna dupa. Szkoda, że gra będzie w fpp.Moim zdaniem główna seria, będzie właśnie z oczu protagonisty a rimejki zza pleców.No ale kurwa Silent, RE do tego Doom i THPS w przeciągu 10 miesięcy? Co my mamy lata 90te znowu? XD
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Egzakli jak pan Pupcio napisał. Nic nie wiadomo, a już niektórzy niezadowoleni xDCo mnie jeszcze cieszy to to, że nie ma nigdzie w polu widzenia Leonów, Krysów i innych Jillów Moje modły "dajcie dziadkom odpocząć w końcu" być może wreszcie zostały wysłuchane. Chociaż znając Capcom to będzie wielki reveal któregoś ze znanych bohaterów na jakimś dalszym trailerku.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 4 godziny temu, Zwyrodnialec napisał(a):Będą polskie napisy, no chyba że steam wprowadza w błądObstawiam, że raczej steam jest w błędzie. Od Village razem z remake 4-ki już nie tłumaczą.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Według plotek główną postacią będzie również Leon, widoki typu fpp mają się mieszać, Capcom idzie w styl Alana Wake 2, minimum dwóch bohaterów i scenariusze. Kolejny zwiastun ma się właśnie skupić na Kennedym
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 17 minut temu, Bzduras napisał(a):Egzakli jak pan Pupcio napisał. Nic nie wiadomo, a już niektórzy niezadowoleni xDCo mnie jeszcze cieszy to to, że nie ma nigdzie w polu widzenia Leonów, Krysów i innych Jillów Moje modły "dajcie dziadkom odpocząć w końcu" być może wreszcie zostały wysłuchane. Chociaż znając Capcom to będzie wielki reveal któregoś ze znanych bohaterów na jakimś dalszym trailerku.Odszczekaj to ale podoba mi się że nawet jak są nowi bohaterowie to mają powiązania z kimś kto już był w serii o telenowela trwa dalej strasznie mi się z analem ten trailer skojarzył ale to chyba przez to fbi i ogólnie graficzkę xD no nie mogę się doczekać co tam wysmażyli4 minuty temu, Whisker napisał(a):Według plotek główną postacią będzie również Leon, widoki typu fpp mają się mieszać, Capcom idzie w styl Alana Wake 2, minimum dwóch bohaterów i scenariusze. Kolejny zwiastun ma się właśnie skupić na KennedymNo bardzo możliwe i byłoby spoko. Baba fpp i bardziej horror zagadki a Leonik boży akcja jak z 4ki. Przecież takie combo to by był rozpierdol 9 minut temu, Faka napisał(a):Obstawiam, że raczej steam jest w błędzie. Od Village razem z remake 4-ki już nie tłumaczą.Capcom wrócił do Polski, mają swoje konta w socialach i wszystkie gry po re4 tłumaczą
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 4 minuty temu, Pupcio napisał(a):Odszczekaj to Nie mam zamiaru, już od kilku lat powtarzam, że stary cast nadaje się na emeryturę i czas na jakąś nową gwardię. Fajnie było, ale ile można ciągnąć ciągle tych samych bohaterów wiecznie zdziwionych, że UMBRELLA STOI ZA TYM WSZYSTKIM? Dajcie im odpocząć.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Chris i Leon faktycznie często byli ale Jill, Claire, Rebecca i Barry mogli by częściej się pojawiać. W RE Rev2 Barry i Claire bardzo sympatycznie zostali przedstawieni.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Poszedłem spać o północy, bo już mi się nie chciało oglądać generycznych zwiastunów. W nocy przyśniło mi się, że Geoff pokazał zwiastun nowego RE pod tytułem Resident Evil Umbrellix. Pomyliłem się tylko trochę.Mega to wygląda. Cut scenki urywają i prezentują jakość jakiej człowiek spodziewał się po nowej generacji. To pewnie ich nowy silnik REX. Dupeczka też miła dla oka, a czy Leon będzie czy nie to mi wisi, bo sentymentu do tych starych bohaterów nie mam wcale. ;) Rozkręciła się nam ta generacja na dobre! Edytowane 14 godzin temu14 godz. przez Wojtq
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. To córka dziennikarki z Resident Evil: Outbreak. Leon podobno ma być, reszta gwardii niech nie wraca i niech odpocznie, bo przy REX to by już musieli chyba na wózkach z aparatami tlenowymi posuwać xDJarano jak 102, lej po bombie w Racconn piękny. Lokacje pewnie będą 1:1 z RE2 i 3 tyle że po kataklizmie. Będzie klimacik.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 8 godzin temu, Josh napisał(a):Jakoś wierzę że to będzie TPP i jednak nie open world, tylko takie dużo większe Village. Powrót do RC wydaje się grubymi nićmi szyty (serio ktoś tam wybudował nowe miasto obok krateru?)Wydaje mi się, że krater to jest miejsce zrzucania bomby, a miasto to reszta zniszczonego Raccoon
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Jak już pokazali córkę bohaterki z Outbreak to teraz by mogli taki piękny remastere Outbreak 1 + 2 zrobić. Taki w stylu RE0/1
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Na steamie dali w tagach że FPS chociaż nie wiem czy cokolwiek to znaczy. Warto na to patrzeć czy tam wpisują byle co?
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 2 godziny temu, Pupcio napisał(a):Capcom wrócił do Polski, mają swoje konta w socialach i wszystkie gry po re4 tłumacząJak tak, to już od biedy mogli wrzucić lang pl patch do tych dwóch części. No zobaczymy, czy ten Residencik dostanie. Chociaż mam tego Monhuna Wilds, to język polski jest, a to chyba ich ostatnia najnowsza gra.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. To będzie Alan Wake 2, ale zrobiony dobrze, w sensie z gameplayem. Strzelam że sekcje Leona będą mocniej liniowe i nastawione na akcję, a laseczka będzie prowadzić swoje dochodzenie w stylu Sagi z AW2, może jakieś jeżdżonko tu i tam, więcej zagadek, większy nacisk na eksplorację. Wiadomo że strzelam w ciemno, ale tak to sobie wyobrażam. Na szczęście mówimy o Capcomie, więc szczerze wątpię, żebyśmy mieli do czynienia z walkingsimem, w którym postrzelamy raz na godzinę. W sumie bardziej niż AW2 widziałbym sekwencje Grace jako gameplay z Sinking City, tam prowadzenie śledztwa było zrobione świetnie. Edytowane 11 godzin temu11 godz. przez Josh
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ja trzymam kciuki by to Grace była główną bohaterka. Stara gwardia niech już przejdzie na emeryturę - chociaż w trailerze było słychać głos Chrisa.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. W ogóle to story idealnie nadawałoby się na serial. Nawet próbowali coś takiego wprowadzić w życie za sprawą projektu "Arklay", który finalnie nigdy nie doszedł do skutku: detektyw FBI zajmujący się serią morderstw rozgrywających się na obszarze Raccoon City, z tą różnicą że miał to być prequel do RE Zero. Widocznie scenarzyści z Capcom uznali, że zrobią to lepiej
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Nowego Residenta zawsze chętnie przyjmę w serduszku gracza.No i miło że premiera już tak blisko. Edytowane 11 godzin temu11 godz. przez Sep
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Zajebiście bawiłem się w Village i w RE4, więc jaki będzie widok jest mi obojętne. Podobnie to czy będzie bardziej akcja czy horror, bo potrafią i jedno i drugie. Pełne zaufanie do serii i day1
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Oby żadnych podziałów w obrębie jednej gry, że jedna postać fpp druga tpp - nienawidzę czegoś takiego: albo obie tpp albo obie fpp, potem będzie kurwienoe -"szkoda, że postacią xxx nie ma fpp, tylko tpp"
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Zobaczyłem właśnie trailer na spokojnie i bardzo mi się podoba to co widziałem. Powrót do post-nuklearnego Raccoon City to spełnienie dziecięcych marzeń. Będą zombie i inne znajome maszkary (chyba Licker) więc super odskocznia od dziwactw części poprzednich. Wydaje mi się, że ta odsłona znów będzie w FPP co mi nie przeszkadza bo VII i VIII w tej formie bardzo lubię i potęguje to uczucie strachu zdecydowanie bardziej niż widok zza pleców. Główna bohatera może być, jest anonimowa bo w Outbreak mało kto grał, poza tym, kto zwracał uwagę na historię postaci w tamtej części? Wybierało się babę, policjanta, murzyna i tyle, w życiorysy się nie zagłębiałem.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 5 godzin temu, Pupcio napisał(a):Capcom wrócił do Polski, mają swoje konta w socialach i wszystkie gry po re4 tłumacząZTCW ósemka również nie była przetłumaczona.