Opublikowano wtorek o 20:471 dzień Nowa gra twórców Ghostrunnera.Dark fantasy w epoce wojen napoleońskich? O kurwa!
Opublikowano wtorek o 20:481 dzień Klimat mega, ciekawe na czym będzie polegał 'myk', bo pewnie będzie jakiś, jak zapierd*lanie w ghostrunnerze.
Opublikowano wtorek o 20:491 dzień Autor To jest niby souls-like, więc pewnie parowanie, metodyczne zadawanie obrażeń, itp.
Opublikowano wtorek o 20:501 dzień Najlepszy trailer konfy. Teraz trzeba czekać czy gra też będzie spoko
Opublikowano wtorek o 20:521 dzień Wygląda bardzo fajnie, dobry myk z settingiem, który nie jest zajechany w innych mediach, nie tylko gierkach (fantasy plus epoka historyczna).
Opublikowano wczoraj o 07:24 1 dzień I bardzo dobrze, że soulslike Wygląda świetnie, czekam i trzymam kciuki.
Opublikowano wczoraj o 07:36 1 dzień 11 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):I bardzo dobrze, że soulslikeBłagam, dość. W gen. 7 jak wychodziło kilka razy więcej AAA bylo mniej FPSów i klonów Gearsów niż Soulsów w ciągu ostatniej dekady.
Opublikowano wczoraj o 07:38 1 dzień Chyba tylko ubi open worldy z generatora mogą sie przeciwstawić tej soulsowej machinie
Opublikowano wczoraj o 07:41 1 dzień Tak naprawdę nie wiadomo ile elementów tutaj będzie z tego typu gier no i mamy perspektywę FPP. Wystarczy nie posiadać PTSD i podejść na chłodno. Ja się na szczęście nie obraziłem na gatunek także teraz jest multum dobra
Opublikowano wczoraj o 07:48 1 dzień Ten dłuższy gameplay mocno studzi zapał. Strasznie drewniano i ślamazarnie to się rusza :/
Opublikowano wczoraj o 09:30 1 dzień Soulsliki teraz chyba przeszkadzają tym, którzy za nimi nie przepadają. A tak to dla mnie po prostu więcej zajebistych tytułów do ogrania. Bo się bawie z nimi świetnie.A po tym gameplayu jeszcze bardziej jestem kupiony.
Opublikowano wczoraj o 09:36 1 dzień Uwielbiam Ghostrunnery, więc jestem ciekaw co im tutaj wyjdzie. Jest klimat, walka wygląda fajnie, ale spodziewałem się czegoś bardziej dynamicznego od tych twórców. Może wrzucą demko jak w przypadku poprzednich tytułów.