Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

God of War Trilogy Remake

Featured Replies

• Odpowiedzi 40
  • Wyświetleń 774
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oczywiście że będzie TPP. I bardzo dobrze, stara trylogia jest prymitywna obecnie, wiem bo przeszedłem ostatnio wszystkie po kolei.

• Jeżeli zrobią z tego coś w tylu Raganroka, czyli kamera TPP, ociężała walka, multum skryptów i dialogów, to niech sobie sami w to grają. Obawiam się też, że remake może być ugrzeczniony, nie sądzę żeb

• Ja chętnie przygarnąłbym w oryginalnej formie, jedynie odświeżenie grafiki. No i mam nadzieję, że nie zapomną później o Wstąpieniu, CoO i GoS.

Opublikowano

Ciekawe jak gameplay, ale wolałbym kontynuację po Ragnaroku niż coś co już było. No chyba, że to nie będzie tylko podbicie grafiki, a coś więcej. Zobaczymy.

Opublikowano

Ja chętnie przygarnąłbym w oryginalnej formie, jedynie odświeżenie grafiki. No i mam nadzieję, że nie zapomną później o Wstąpieniu, CoO i GoS.

Opublikowano

Złapałem trochę podjarki, jak wjechał ten motyw na State of Play, ale nieco mój entuzjazm opadł, jak okazało się, że nie ma jeszcze nawet daty premiery, bo dopiero zaczęli prace… Poza tym, szkoda, że nie uwzględnią w tym wszystkim Ascension i dwóch części z PSP. Kto wie, może sobie to zostawili na drugą „kolekcję” jak ma to miejsce w przypadku Metal Gear Solid.

Opublikowano

Oczywiście że będzie TPP. I bardzo dobrze, stara trylogia jest prymitywna obecnie, wiem bo przeszedłem ostatnio wszystkie po kolei.

Opublikowano

bekanie ma to jak nie prymitywne wychylanie gałki do przodu.

Jaranko w chuy, ale zanim to wyjdzie to już ps6 będzie

Opublikowano
5 godzin temu, Szermac napisał(a):

Ja się boję, że jak rimejk to wrzucą to w TPP /

I jeszcze pewnie jedno ujęcie i cenzura, ale będzie lipa i rozczarowanie.

W ogóle beka z tych studiów. Zapowiedź rok po 20-to leciu i jedyne co pokazali to logo.

Opublikowano

Dobra, miło, ale to, ze zaczęli dopiero pracę, to już nie. Poza tym to oznacza, że następny gow, ten egipski bedzie za 10 lat najwcześniej? Czy robią dwa projekty naraz?

Opublikowano

Ciekawe czy zostawią erotyczne minigierki CoolStoryBro

Opublikowano

Idealne by było podejście jak w przypadku RE1 Remake, trzon zabawy ten sam ale wszystko dopakowane. Niech nowe części bazują na GoW 2018 a remake'i na oryginałach tym sposobem wszyscy byli by zadowoleni i była by szansa na premierę w przeciągu 3 lat.

Opublikowano

Zero jaranka bo nic nie pokazali. Za duze obawy mozna miec biorac pod uwage jak teraz sie robi gierki video. Tesknie za starym GoWem. 1 i 2 przechodzilem po kilka razy na roznych sprzetach. Pierwszego nowego GoW raz i wiecej pewnie go nie wlacze. Ragnarok lezy na polce rok i czeka na swoja kolej. Chcialbym bardzo zeby zachowali klasyczny gameplay w tych remakach.

Opublikowano

Jeżeli zrobią z tego coś w tylu Raganroka, czyli kamera TPP, ociężała walka, multum skryptów i dialogów, to niech sobie sami w to grają. Obawiam się też, że remake może być ugrzeczniony, nie sądzę żeby mieli jaja wrzucić cycate meduzy albo minigierki z ruchaniem.

Opublikowano

Póki nie mam potwierdzenia, że kamera jak w og to nie jaram się. Do tego obawa na mega ugrzecznienie nie tylko samych scen ruchania i cycuf, ale i fabuły.

Ogólnie spore pole do popisu mają też jeśli to remake - fabułę Choo i Gos mogą dopiąć odpowiednio do jedynki i dwójki no i jebana trójkę ogarnąć z głupot. Pewnie projekt na następne 10 lat, a jedynke zobaczymy 2029.

Opublikowano

Imo polecą klasyką, a w TPP będzie kolejna odsłona (Egipt?).

Jaranko.

Opublikowano

Ogrywaliscie kiedyś scenę miłosna na statku przy rodzinie na święta? Polecam

Opublikowano

Nie liczylbym na rimejki w stylu residentów z większymi zmianami bo wtedy serio trójkę zobaczymy na koniec życia ps6. Imo pójdą w zrobienie graficzki od nowa, trochę ułatwień pod tatuśków i to tyle

Opublikowano

Ja to bym się nawet cieszył z podbitej grafiki i podtytule Remastered xD

Mam nadzieję, że zmienią tylko grafę i reszty nie będą ruszać. Cudownie, że TC Carson wraca jako Kratos! D

Opublikowano

Nowa oprawa wizualna i bardziej rozbudowany system walki. Do 1 i 2. Trójka nadal trzyma się bardzo dobrze.

Opublikowano

Z jednej strony nareszcie, a z drugiej, pewnie gameplay zobaczymy dopiero za rok gdzieś, a gierki zadebiutują za 2-3 lata, pewnie też na PS6. Pewnie przy okazji premiery serialu wydadzą. No ale grunt, że Kratos wraca. Ciekawe czy pozostałe gry też odświeżą za kilka lat? No i pewnie ten GoW z 2018 chyba za jakiś czas otrzyma remaster jak Horizon coś czuję.

Opublikowano

Remake według Sony to, to samo tylko w lepszej grafie (Demon Souls, Medievil czy The Last of Us) więc podejrzewam tylko lepszą grafę i mam nadzieję, że wyjdą wszystkie 3 na raz.

Opublikowano

Remake na poziomie Medievil? Nic więcej nie potrzeba.

Opublikowano
10 minut temu, łom napisał(a):

Remake na poziomie Medievil? Nic więcej nie potrzeba.

Dla mnie wystarczyłaby 1 i 2 w grafie z 3.

Screenshots_2026-02-13-10-55-18.png

obama

Opublikowano

Daj boże remake w stylu demon souls czy shadow of colossus z podkręconym system walki.

Absolutnie nie chcę by to było próba przepisania tych gier na styl z duetu nordyckiego.

A najbardziej boli info że dopiero zaczynają pracę, choć z drugiej strony dla mnie to i lepiej bo kolejny argument by olać PS5 i w sonke pchać się dopiero przy ps6 choć i tak najtrudniejszym testem dla mnie będzie gta6