Opublikowano wczoraj o 09:58 1 dzień 19 minut temu, Pupcio napisał(a):God of war bez qte xD nawet sobie żartów nie róbcieRe4 remake też sobie nikt nie wyobrażal bez.Na pewno będą głupie decyzję i sporo dobrego skasują - w super scenariusz, gdzie wszystko zostaje, zajebista grafa A JESZCZE coś dorzuca w ogóle zajebistego nie wierzę.
Opublikowano wczoraj o 09:59 1 dzień Teraz, XM. napisał(a):Re4 remake też sobie nikt nie wyobrażal bez.No i dalej wkurwia, że nie ma.
Opublikowano wczoraj o 10:08 1 dzień Piękne biadolenie, devowie jeszcze kompa nie zdążyli włączyć, ale forumek już wie jakie to będzie (czyli CHUJOWE oczywiście)
Opublikowano wczoraj o 10:11 1 dzień Mnie tam nigdy QTE nigdy nie przeszkadzały, nawet trochę za nimi tęsknię.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. W dniu 14.02.2026 o 19:16, Zwyrodnialec napisał(a):Seks mini gierki przejdą, ale tylko jak kolorowe babki będą zapinać Kratosa straponemAlbo będzie tak:I biorąc pod uwagę to, jak bardzo pedalskie były to czasy i realia, wcale nie czułbym się jakoś wyjątkowo zbulwersowany, bo byłby to krok w stronę realizmu
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. W dniu 14.02.2026 o 19:11, Rooofie napisał(a):Może niepopularna opinia a może ja jakiś jebniety, ale bym wolał żeby ten remake był w stylu GOW 2018 i Ragnarok zamiast starego slashera Może jeszcze kamera zza pleców? Nah,nah,nah.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 7 godzin temu, aph napisał(a):Może jeszcze kamera zza pleców? Nah,nah,nah.No ale na tym polega remake, zmienia troche zasady gry. Jeśli ma być tylko upgrade graficzny to powinni to nazwać remaster.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 godzinę temu, Rooofie napisał(a):No ale na tym polega remake, zmienia troche zasady gry. Jeśli ma być tylko upgrade graficzny to powinni to nazwać remaster.powinni ale to nazewnictwo w Sony jest dziwaczne
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Każdy wydawca nazywa sobie jak chce. FF7 Remake to nie remake tylko reinterpretacja, tak samo jak RE2, RE3 Remake i Siren Blood Curse. RE1, RE4, MediEvil, CTR (i pewnie też Dead Rising Deluxe Remaster) to są remake'i gdzie przerzucenie na nowy silnik zmieniło nie tylko oprawę ale też dopakowało/zmieniło grę ale nadal podstawy rozgrywki są te same. Shadow of the Colossus, TLOU Part1, Spyro/Crash Trilogy to remake'i graficzne gdzie rozgrywka nie została znacząco zmieniona. Gry gdzie nadal jest ten sam silnik to remastery nawet jeśli dokonano przy okazji zmian w rozgrywce jak w Uncharted Trilogy.Więc jeśli to będzie tylko przerzucenie na nowy silnik z grafiką zrobioną od zera to nadal będzie remake a nie remaster.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ciekawe co oni wymodzą. Zostanie kamera na szynach, czy nie? Zmienią system walki, czy zostawią stary?Fajna ciekawostka, ale podjarki brak totalny.Początek serii - genialny jak na możliwości PS2. Dwójeczka - Cliffhanger generacji! A może i po wsze czasy gejmingu.Zwieńczenie - przeskok na next-gen, istny majstersztyk, kopara opadła, w moich oczach nie przebiją tego nigdy.Do tego po drodze świetne spin-offy na PSP. Dla mnie temat jest zamknięty, jedyne co mogliby jeszcze zrobić to kontynuacja albo jakiś spin off sagi greckiej. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Masamune
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jedyne co właśnie przebije to wrzucenie tego co było na inny silnik graficzny, jak pójdą w tpp to pozdro 600
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nie ma raczej opcji, że pójdą w full TPP. Remake będzie po prostu upgradem graficznym ale mechanika walki będzie na pewno bliższa klasycznym GOWom. Za to nowy GOW oby w stylu TPP.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Te gry są dalej wspaniałe mimo majaków jednostek pokroju rtooja więc im mniej będzie zmian tym lepiej i może nie będą tego robić przez 10 lat dzięki temu bo mimo wszystko to nie były jakieś mega długie gry
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Remake z postarankiem na poziomie RE1R czy MediEvil Remake był by w zupełności wystarczający. Trzon rozgrywki ten sam ale oszlifowany i w nowej oprawie graficznej. Wymyślanie koła na nowo a tym bardziej przerzucanie wszystkiego w rozgrywkę z GoW 2018 są kompletnie niepotrzebne.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ogrywałem kolejne czesci jak wychodziły bo lubię Kratosa i mitoligię grecką, ale nigdy nie miałem ochoty na ponowne przejścia bo mechanika nie była dla mnie wystarczajaco ciekawa. Mogliby podkręcić gore i seksy bardziej to bym nawet przeszedł znowu, ale jakoś tego nie widzę w dzisiejszych czasach.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dwójeczka zawsze będzie mi się kojarzyła z mostem.Mostem przez który trzeba było kupować pirata legalnie u Mirka a nie nagrać na zwykłego CD w domu.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Mimo całej miłości do oryginału i trójeczki, to jednak dwójkę zawsze uważałem za najlepszą. Wojna na otwarcie, przegrana walka z Zeusem, zmartwychwstanie i potem epicka podróż, żeby cofnąć się w czasie i zmienić przeszłość. No i ten cliffhanger na koniec. Ciareczki
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Akurat ten cliffhanger to chyba największe gówno w historii gier xD czaicie teraz tak zakończyć gre i czekać 8 lat na sequel?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 3 minuty temu, Pupcio napisał(a):Akurat ten cliffhanger to chyba największe gówno w historii gier xD czaicie teraz tak zakończyć gre i czekać 8 lat na sequel? Ktoś chyba w Half Life 2 nigdy nie grał
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Grał, ale już w czasie gdy wiadomo że nigdy nie wyjdzie zakończenie więc wywalone jaja
Opublikowano 28 minut temu28 min Wspinaczka na Olimp i walka z hydra z widokiem zza plecow? Jakos nie widze tego.Chce jeszcze raz przezyc te wspinaczke na Olimp, tym razem w kompletnie nowej grafice. Do dzis trojka pod wzgledem graficznym robi wrazenie. Zgadzam sie, ze lekki remake w stylu RE1 bez wiekszych zmian w rozgrywce bedzie w sam raz. Edytowane 25 minut temu25 min przez Lukas_AT