Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Eh, zapowiedzieli fajny spinoff God of Wara i wydają go OD RAZU, a i tak nie dogodzisz graczom. Macie przed sobą świeżą przygodę greckiego boga bez oczekiwań, bo przypominam, gra wychodzi DZISIAJ.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wygląda jak ten God of War na telefony sprzed 20 lat, ale się w to nawalało za dzieciaka
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Mi tam się nawet podoba, ale nie w tej cenie. Na promce albo w plusie sprawdzę
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No nie podoba mi się, a do tego jeszcze ten styl graficzny. O cenie nie wspominając.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Pełny voice acting jest za to, co w takich grach z pasją jest rzadkością.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. "ta gra obsługuje oszczędzanie energii" ciekawe ciekawe 🤔 czyli gotowiec pod PS6-Handheld
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Mega Cat ma o dziwo teraz dobrą passę w tanich adaptacjach znanych IP, fanom bardzo spodobały się ich gry Five Night with Freddy i Angry Videogame Nerd. Wygląda bardzo specyficznie, zero czytelności, odmiennych faktur, wymiaru. Może jak się człowiek przyzwyczai to polubi. Ale nie ma co, tak na rzut oka chyba większość ludzi by powiedziała, że to miało 80 razy mniejszy budżet od Hollow Knighta hehe.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Tutaj trochę więcej na temat rozgrywki. Będzie można robić buildy pod swój styl gry. Gameplayowo wygląda dobrze jak dla mnie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ta animacja poruszania się 'modeli' jest dziwna. Niby to chce stylowo poszarpać jak w pixelartcie, a jednocześnie zakurwia jak w 144Hz xD Nie lubię takiego czegoś.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Gra się zajebiście. Dla fanów pixel art, gier ala Castlevania i samej serii God of War to istny No i kto jak kto ale Sony potrafi rozpieścić polskim dubbingiem