Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

God of War Laufey

Featured Replies

• Odpowiedzi 236
  • Wyświetleń 7,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Widze użytkowniku figaro że twoje poczucie estetyki leży i kwiczy pechowiec

Opublikowano

Jest gorzej niż myślałem beksa

Opublikowano
4 godziny temu, YETI napisał(a):

Jak nie było, jak było.

https://share.google/NFgj0fujaeKhKA274

Przy okazji jest to powiew świeżego powietrza dla całej serii. Chyba lepiej tego rozwiązać się nie dało, można z tego zrobić spokojnie trylogię i zapewne tak będzie.

Faktycznie - cały jeden rodzaj przeciwników dało się ubić w akompaniamencie tryskającej juchy - tutaj też może dadzą jakąś jaszczurkę, której można wyrwać ogon.

A z tym "powiewem świeżego powietrza" to raczysz pan żartować - to jest zwyczajny reskin poprzednich dwóch odsłon i to jest właśnie ta trylogia.

Opublikowano
2 godziny temu, Figaro napisał(a):

official-cover-art-for-god-of-war-laufey-coming-soon-to-ps5-v0-ghk79qca0y4h1.jpeg

Jakbym to zobaczył tydzień temu, to bym pomyślał, że to jakiś fake. Ta kostka. Te kolorki rodem z Czarodziejki z księżyca. Ten groźny wyraz twarzy protagonistki, żebyś nie miał wątpliwości że masz do czynienia z silną, niezależną kobietą. Ja pierdolę, Cory idź już na emeryturę.

Opublikowano

facepalm

Edytowane przez Czokosz

Opublikowano

Moja przygoda z tym uniwersum skończyła się na pierwszej części nordyckiej sagi, więc stąd ta niewiedza.

Lubię ją jako aktorkę, ładna jest i w ogóle, ale sonka przesadza już z tym pakowaniem do każdej gry silnej, niezależnej protagonistki. Na plus jedynie to, że przynajmniej nie zgolili jej bani na łyso.

Opublikowano

Byłem w lekki szoku oglądając tego nowego God of War, którego przemianował bym na Tits of War. Nie wiem co o tym myśleć… Zastanawiam się jaki towar bierze deweloper, który zaprojektował tą kwadratową, gadającą galaretę. Ogólnie mam wrażenie, że studio Santa Monica wyrzuciła wszystkich męskich pracowników i zatrudniła nad tym projektem same kobiety, które wcześniej pracowały jako ezoteryczne szamanki. Seria GoW idzie w dziwną stronę )

Opublikowano

Mi sie wydaje, ze kiepsko bo implikuje jakąś moralną wyższość tymczasem oba konta są "corporate"

Opublikowano
2 godziny temu, walek napisał(a):

przemianował bym na Tits of War

Jak tam żadnych "tits" nie ma, bo ona jest płaska jak Atreus reggie
Aktorka może i sympatyczna prywatnie (bo podobno nerd i gra w D&D - nie znam baby, widziałem ją tylko w Ragnaroku), ale ogólnie to babka raczej z kategorii nie najładniejszych, więc idealnie pasuje zachodnim studiom jako "silna i niezależna" - taki niestety wciąż jest klimat w tych studiach, a szkoda, bo wierzę, że gra może być całkiem spoko (mimo bycia trzecią taką samą odsłoną z rzędu), ale od wystawienia najwyższej oceny powstrzymają mnie właśnie jakieś lewackie bzdury, albo idiotyzmy typu ten żelek.
Podobną obawę mam zresztą odnośnie Intergalactic, że warstwa fabularna zniszczy dobre wrażenie, które pozostaną po gameplayu i technikaliach - a przecież nie musi tak być, wystarczy tylko przestać forsować jakieś pojebane agendy i podporządkować wszystko najwyższej jakości wydawanego produktu.

9 minut temu, Figaro napisał(a):

Ładnie zripostowali.

Trzeba być mega-lewakiem, żeby tak uznać - bezbeczna odpowiedź obrażonej Karen z działu HR w stylu "ok boomer".

Opublikowano
5 minut temu, Sebas napisał(a):

Mi sie wydaje, ze kiepsko bo implikuje jakąś moralną wyższość tymczasem oba konta są "corporate"

To są ARTYŚCIrotfl

Opublikowano

Wiesz, że zjebałeś sprawę, kiedy grilluje cię już nawet pizzeria

Opublikowano

Jeśli koniecznie chcieli zrobić GoWa z "silnom babom" to dużo lepszym wyborem byłaby Freya - przede wszystkim nie jest takim randomem, jak Fey, a przy okazji jest dużo atrakcyjniejsza wizualnie.

Opublikowano

Nie jest takim randomem bo kurwa była już w DWÓCH grach. Już serio przypierdolka z dupy. Założę się że po przejściu Szlaufej Freya będzie turbo randomem przy Fey która dostanie dedykowana gre.

Opublikowano
2 minuty temu, XM. napisał(a):

Nie jest takim randomem bo kurwa była już w DWÓCH grach.

O k#rwa, faktycznie - w jednej była w worku na ziemniaki, a później w wersji instant, przytroczona do pasa gówniaka, a w drugiej wystąpiła we śnie Kratosa - no w chooy "BYŁA W DWÓCH GRACH"kekw

Opublikowano

Tak sobie czasami czytam te tematy z grami, gdzie gramy kobietą i nie dowierzam w skalę pierdolnięcia niektórych graczy, to musi być jakaś prowokacja z tą aktywacją buractwa. Cope.

Opublikowano
8 minut temu, Wredny napisał(a):

O k#rwa, faktycznie - w jednej była w worku na ziemniaki, a później w wersji instant, przytroczona do pasa gówniaka, a w drugiej wystąpiła we śnie Kratosa - no w chooy "BYŁA W DWÓCH GRACH"kekw

Naucz się czytać o kim pisałem.

Opublikowano

Oby była długa przerwa pomiędzy Laufey i Intergalactic, bo inaczej forumowi łowcy woke nie nadążą klepać tych swoich pierdoletów w dwóch tematach na raz kekw

Opublikowano

@XM.
Racja, zaślepiłem się w swoim zacietrzewieniu - przepraszam najmocniej i przyznaję, że zjebałem hi

Opublikowano
2 minuty temu, jimmy napisał(a):

Oby była długa przerwa pomiędzy Laufey i Intergalactic, bo inaczej forumowi łowcy woke nie nadążą klepać tych swoich pierdoletów w dwóch tematach na raz kekw

Boję się o zdrowie psychiczne niektórych Cell