Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przeglądarki internetowe

Featured Replies

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 582
  • Wyświetleń 120,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• masz całkowitą słuszność, mimo wszystko Chrome jest nie do wyruchania ;] bajdełej, znów dodano kilkadziesiąt nowych skórek, niby popierdółka, ale dobrze że jest

• xD Na pytanie czy może być w mocniejszym tonie: Szanowny Panie Prezesie, Z przykrością informuję, że z dniem dzisiejszym rezygnuję z pracy w Pańskiej firmie. Nie jest to łatwa decyzja,

• http://www.chromeextensions.org/utilities/chrome-youtube-downloader/

Opublikowano

No, firefox bez obsługi kart w Win 7 rzeczywiście jest rozwiązaniem problemu. Najbardziej mnie to wkur,wia w tej przeglądarce, niedostosowanie się do Win 7. Chrome od którejś tam wersji ma buga dzięki któremu otwarcie listy pobieranych plików zawiesza go na amen (w związku z czym moja przygoda z tym browserem się skończyła), Opera zaś mimo takiej sobie wygody użytkowania i wielu innych rzeczy, które mnie wkurzają jest ostatnią alternatywą najbardziej mi odpowiadającą.

Aha, to z Chrome - występuje na dwóch niezależnych od siebie komputerach które używam równolegle na dwóch różnych systemach (Win Vista i 7), więc nie jest to może jakiś systemowy problem.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Co rozumiesz przez fajerfoksa bez obsługi kart? o.O

Opublikowano

Jak to nie obsługuje? Używam W7 + Firefox od wersji W7 release candidate i zawsze mam karty na dolnym pasku (wtyczka TabMix Plus). Dostałbym chyba ci.piozy, jakbym miał na pasku górnym.

Opublikowano

najszybsza przegladarka jest safari, ktore polecam.

xD

? pisalem prace licencjacka na ten temat i chyba w 8 testach safari wygrywalo w rankingach szybkosci.

Opublikowano

xD

? pisalem prace licencjacka na ten temat i chyba w 8 testach safari wygrywalo w rankingach szybkosci.

Co z tego(chociaż szczerze w to wątpię) jak nie potrafią nawet dodać polskiego słownika bo mają w (pipi)e ten kraj, o jakichś add-on'ach nie wspominając...

Opublikowano

testy syntetyczne - to tak jakbyś całą prędkość i wszechstronność przeglądarki opierał na samych tylko ACIDach

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam taki problem od 2 dni, w Firefoxie strasznie tną mi filmiki z youtube. Dźwięk idzie ok, a obraz praktycznie poklatkowo. Próbowałem przeinstalować flash-a, nic to nie dało - dalej problem występuje.

Jakieś pomysły co z tym fantem zrobić?

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Właśnie miałem pisać z Chrome posta o jego niedoskonałości, pacnąłem enter i wyskoczył mi komunikat "strona niedostępna", a po refreshu wywaliło mnie do strony głównej foruma. Na razie FF > Chrome.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czy wie ktos moze, jak w nowych wersjach opery przywrocic stary pasek menu?

ten czerwony przycisk jest strasznie wkur.wiajacy. wczesniej bylo wszystko w zasiegu 1 klikniecia, a teraz jakies gow.no dali.

edit. ok. juz mam

Edytowane przez RoL

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niestety juz nie pamietam, ale chyba wystarczylo kliknac prawym przyciskiem na czerwony "start" i wybrac ktoras z opcji. Chcialem przed chwila sprawdzic, ale nie wiem, jak przywrocic ten wspanialy czerwony przycisk (moze to i dobrze xD).

Opublikowano

xD

Co z tego(chociaż szczerze w to wątpię) jak nie potrafią nawet dodać polskiego słownika bo mają w (pipi)e ten kraj, o jakichś add-on'ach nie wspominając...

Nie wiem jak jest na Windowsie, ale na Macu wystarczy że ustawisz domyślny słownik systemowy na język polski i wszystko działa. A add-ony, nazwane tu Extensions, doszły w wersji 5.0. Ewentualnie, jakby Safari mnie bardzo denerwowała, przeniosę się na rewelacyjną Operę. Firefoxa wykreśliłem, gdy tylko Opera pojawiła się w wersji 1.6 i normalnie działały mi karty na W7.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

chcesz zakładke (Tab) otworzyć w nowym oknie? sie nie da sie. mozelisz linka w nowym oknie otworzyc, ale nie taba, lols.

Opublikowano

a too, lols - zakładaki aka bookmarksy.

to ja polecam nie uzywać tego z paska menu, tylko z paneli - wygodniejsze i tam normalnie działa PPM. pasek paneli jest zajebisty, sie chowa jak klikne, sie pojawia jak klikne i mam szybki dostep do wielu rzeczy, bez marnowania przestrzeni

ssssfm.png.

Opublikowano

Nie zbije majątku, bo lista zakładek może składać się z folderów. Niby skąd przeglądarka ma wiedzieć do którego folderu chcesz skoczyć?

Opublikowano

W Fire Gestucośtam masz opcję dodaj skrypt użytkownika, może uda Ci się rozkminić coś w stylu [otwórz kolejnego linka zakładki or smthn]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy tylko ja tak mam czy innym rowniez Opera pozera masakrycznie duzo pamieci (dochodzi mi do 200k luzakiem, teraz majac 3 zakladki pozera juz 124k)?

Oczywiscie mam najnowsza wersje Opery.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wyszła Opera 11. Korzystałem z bety i już wtedy sprawowała się świetnie. Najważniejsza zmiana - możliwość instalowania rozszerzeń.

Opublikowano

Masakra, w końcu jest i adblock, (narazie nie działa z fullem, ale z alpha działał, zaraz pewnie bedzie update, jak juz nie ma - poki co adsweeper uzywam), za(pipi)iste pluginy takie w stylu greasemonkey do np youtube czy facebooka. OSOM.

Opublikowano

Używam Chromium - lekkie, szybkie, ładne i funkcjonalne. Czego chcieć więcej.

Opublikowano

Od wtorku mam nowego kompa i zainstalowaną Mozillę, ale wrócę chyba do Kromki. Lepiej mi się na niej pracowało.

Opublikowano

Jak opera na liniaczu chodzi? Dobrze?