Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 18.03.2023 o 18:56, MEVEK napisał:

Pokazcie swoje "sedzenia gamingowe" prosze. Ja sklaniam sie ku czemus takiemu...

Baxter-1-Seater-Recliner-Grey-Angle_1080

124967_7_3-seater-recliner-sofa-baxter-r

Albo 

images?q=tbn:ANd9GcS-3LWjXChG9VrtAAqY9uE

Astor-Platinum-Power-Lift-Recliner.jpg

Wygoda przede wszystkim.

Co myslicie ?

Ja kupiłem dwa takie - bardzo polecam:

Screenshot_20230326-183509_Allegro.thumb.jpg.a85757c66d4f9b402109197a87459962.jpg

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 659,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano
W dniu 23.03.2023 o 19:14, MEVEK napisał:

IMG-20230121-123316.jpg

Fajna kostka brukowa na dachu :D

Opublikowano
18 godzin temu, Wredny napisał:

Screenshot_20230326-183509_Allegro.thumb.jpg.a85757c66d4f9b402109197a87459962.jpg

Mam taki i nie da się na nim grać. Jest tak wygodny, że jak tylko siadam to zaraz zasypiam. :dog:

Dlatego gram na taborecie. :CoolStoryBro:

Opublikowano

Brat kupił podobny żonie jak była w ciązy, żeby potem na nim dzieciaka karmiła. Siedziałem na nim pare razy i jest mega wygodny.

Opublikowano
W dniu 26.03.2023 o 18:36, Wredny napisał:

Wygląda zajebiście i całkiem dobra cena. Do tego blisko mnie produkują... tylko czas realizacji ok. 3 miesiące :notlikethis: Zapomniałbym, że go kupiłem.

Opublikowano
1 godzinę temu, krupek napisał:

Wygląda zajebiście i całkiem dobra cena. Do tego blisko mnie produkują... tylko czas realizacji ok. 3 miesiące :notlikethis: Zapomniałbym, że go kupiłem.

Teraz i tak cena jest o 200zł większa niż kiedy ja kupowałem :nosacz3:

Zamawiałem z wyprzedzeniem, bo miałem się przeprowadzać, a do tego oni jeszcze jakiś urlop mieli, ale ogólnie całkiem nieźle to się zgrało z przeprowadzką i na obecnym mieszkaniu tylko z tydzień czekałem :notbad:

Opublikowano

A powiedz mi jak wyglada to cale rozkladanie fotela recznie. Sa opcje dopasowania do siebie oparcia czy tylko jak ktos wspominal 2 opcje: zlozony i rozlozony ?

Opublikowano

Dwie opcje, ale w zależności od tego, jak się na nim rozjebiesz, rozkłada się ciut bardziej, do leżenia, albo siedzenia.

Opublikowano

Widzisz, to jednak komfort ustawienia pozycji oparcia w dowolnym, satysfakcjonujacym poziomie dla jest mega wyborem. Tym bardziej ze kwota jest praktycznie taka sama, a doswiadczenie zupelnie inne. Ja siedzac w tym swoim czuje sie jak za kierownica luksusowego Mercedesa. Wielogodzinne sesje to poezja. Juz nie ma bolu w karku.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zbijam sobie kolejne regaly na giereczki. To bedzie piekny dzien. Szafeczka a poten EndBoss w Eldenie :lapka:

IMG-20230617-121154.jpg

Opublikowano

Najważniejsze, że gierki będą miały ciepło. Nawet Bugs z szuflady pierdolnął z wrażenia.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Po kilku latach nadeszły pewne zmiany :obama:

gUpr4eU.jpgJgmPk8z.jpgZWJPRsB.jpgZqtQApa.jpg1u31hl9.jpg

Opublikowano

Pewne rzeczy muszą pozostać bez zmian :D

A tak poważnie to na odświeżenie ścian i podłogi przyjdzie jeszcze czas. Wtedy będę martwił się takimi duperelami :D

Opublikowano

Prawdziwa nora zagrajmera, coś wspaniałego aż chce się grać c0rwa. Ja bym pewnie te pudła od konsol upchnął w jakiś kąt żeby było je widać ale nie aż tak

Opublikowano

Pudła to moja mała duma. Większość tych konsol kupiłem właśnie dla pudeł :D

PS3jeczka to nawet od koleżki z forumka kupiona za bardzo uczciwy pieniądz. Tak pięknie zachowany zestaw, że żal było nie kupić :D

Opublikowano

Aż zasiadłem, zrobiłem małą podróż w czasie i utworzyłem małe archiwum mojego grajdołka. Chętnych zapraszam do oglądania :D

Spoiler

2012

VoEK5xQ.jpg

2014

UMV9LmL.jpg

kwBdQyt.jpg

Czasy "nowożytne", czyli od mojego restartu ze zbieraniem konsol i gierek od 2016 :D

rSox4UF.jpg

yTCF6ZV.jpg

KEo3AES.jpg

juGrk47.jpg

pmRIaHB.jpg

qRtj4sc.jpg

hs8rYlo.jpg

wnqJ6AG.jpg

bIpialz.jpg

CRXGhNA.jpg

cwXSW4M.jpg

TLRzRie.jpg

ZeIhC3I.jpg

RCSxEqs.jpg

X17opB8.jpg

1H2SAHm.jpg

I9OfrSI.jpg

VAhjboA.jpg

W7na580.jpg

Edytowane przez Quake96

Opublikowano

Pamiętam aferę o to gniazdko.

Ogólnie potrzebne są dwa TVki, jeden kineskop, drugi 32 cale HD obok siebie.