Opublikowano 26 marca 20232 l W dniu 18.03.2023 o 18:56, MEVEK napisał: Pokazcie swoje "sedzenia gamingowe" prosze. Ja sklaniam sie ku czemus takiemu... Albo Wygoda przede wszystkim. Co myslicie ? Ja kupiłem dwa takie - bardzo polecam:
Opublikowano 26 marca 20232 l Juz zalatwione i potestowane. Jest rewelka. Sam miodek https://www.psxextreme.info/topic/82465-co-dziś-kupiłeśsprzedałeś/?do=findComment&comment=5126342
Opublikowano 27 marca 20232 l W dniu 23.03.2023 o 19:14, MEVEK napisał: Fajna kostka brukowa na dachu
Opublikowano 27 marca 20232 l 18 godzin temu, Wredny napisał: Ja kupiłem dwa takie - bardzo polecam: Mam taki i nie da się na nim grać. Jest tak wygodny, że jak tylko siadam to zaraz zasypiam. Dlatego gram na taborecie.
Opublikowano 27 marca 20232 l Brat kupił podobny żonie jak była w ciązy, żeby potem na nim dzieciaka karmiła. Siedziałem na nim pare razy i jest mega wygodny.
Opublikowano 28 marca 20232 l W dniu 26.03.2023 o 18:36, Wredny napisał: Ja kupiłem dwa takie - bardzo polecam: Wygląda zajebiście i całkiem dobra cena. Do tego blisko mnie produkują... tylko czas realizacji ok. 3 miesiące Zapomniałbym, że go kupiłem.
Opublikowano 28 marca 20232 l Dupa w dołku. Żylaki odbytu gwarantowane. Chwila wygody przed TV, potem lata męczarni na kiblu. Nie polecam.
Opublikowano 28 marca 20232 l 1 godzinę temu, krupek napisał: Wygląda zajebiście i całkiem dobra cena. Do tego blisko mnie produkują... tylko czas realizacji ok. 3 miesiące Zapomniałbym, że go kupiłem. Teraz i tak cena jest o 200zł większa niż kiedy ja kupowałem Zamawiałem z wyprzedzeniem, bo miałem się przeprowadzać, a do tego oni jeszcze jakiś urlop mieli, ale ogólnie całkiem nieźle to się zgrało z przeprowadzką i na obecnym mieszkaniu tylko z tydzień czekałem
Opublikowano 30 marca 20232 l A powiedz mi jak wyglada to cale rozkladanie fotela recznie. Sa opcje dopasowania do siebie oparcia czy tylko jak ktos wspominal 2 opcje: zlozony i rozlozony ?
Opublikowano 30 marca 20232 l Dwie opcje, ale w zależności od tego, jak się na nim rozjebiesz, rozkłada się ciut bardziej, do leżenia, albo siedzenia.
Opublikowano 30 marca 20232 l Widzisz, to jednak komfort ustawienia pozycji oparcia w dowolnym, satysfakcjonujacym poziomie dla jest mega wyborem. Tym bardziej ze kwota jest praktycznie taka sama, a doswiadczenie zupelnie inne. Ja siedzac w tym swoim czuje sie jak za kierownica luksusowego Mercedesa. Wielogodzinne sesje to poezja. Juz nie ma bolu w karku.
Opublikowano 31 marca 20232 l W dniu 26.03.2023 o 19:41, MEVEK napisał: Juz zalatwione i potestowane. Jest rewelka. Sam miodek https://www.psxextreme.info/topic/82465-co-dziś-kupiłeśsprzedałeś/?do=findComment&comment=5126342 Chata jeszcze nie wybudowana, ale dodałem do wishlisty :D. W obecnym lokum nie wejdzie :D.
Opublikowano 18 czerwca 20231 r Zbijam sobie kolejne regaly na giereczki. To bedzie piekny dzien. Szafeczka a poten EndBoss w Eldenie
Opublikowano 18 czerwca 20231 r Najważniejsze, że gierki będą miały ciepło. Nawet Bugs z szuflady pierdolnął z wrażenia.
Opublikowano 23 lipca 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Po kilku latach nadeszły pewne zmiany
Opublikowano 23 lipca 20231 r Pewne rzeczy muszą pozostać bez zmian A tak poważnie to na odświeżenie ścian i podłogi przyjdzie jeszcze czas. Wtedy będę martwił się takimi duperelami
Opublikowano 23 lipca 20231 r Prawdziwa nora zagrajmera, coś wspaniałego aż chce się grać c0rwa. Ja bym pewnie te pudła od konsol upchnął w jakiś kąt żeby było je widać ale nie aż tak
Opublikowano 23 lipca 20231 r Pudła to moja mała duma. Większość tych konsol kupiłem właśnie dla pudeł PS3jeczka to nawet od koleżki z forumka kupiona za bardzo uczciwy pieniądz. Tak pięknie zachowany zestaw, że żal było nie kupić
Opublikowano 23 lipca 20231 r Aż zasiadłem, zrobiłem małą podróż w czasie i utworzyłem małe archiwum mojego grajdołka. Chętnych zapraszam do oglądania Spoiler 2012 2014 Czasy "nowożytne", czyli od mojego restartu ze zbieraniem konsol i gierek od 2016 Edytowane 23 lipca 20231 r przez Quake96
Opublikowano 23 lipca 20231 r Pamiętam aferę o to gniazdko. Ogólnie potrzebne są dwa TVki, jeden kineskop, drugi 32 cale HD obok siebie.